Ozge Yagiz, la o nouă întâlnire romantică cu Gokberk Demirci. Cum arată cei doi după o absență lungă din online

Publicat pe 16.02.2022 la 13:00 Actualizat pe 15.02.2022 la 22:16

Ozge Yagiz și Gokberk Demirci au devenit un cuplu chiar pe platourile de filmare ale serialului “Jurământul”. Cei doi s-au căsătorit și au demonstrat că se iubesc nespus, iar acum le arată fanilor momente inedite din viața lor personală. După o lungă absență din online, îndrăgostiții au apărut din nou în cadrul unei întâlniri romantice.

Ozge Yagiz poartă o rochie albă și stă lângă Gokberk Demirci

Ozge Yagiz, la o nouă întâlnire romantică cu Gokberk Demirci

Happy Channel

Ozge Yagiz și Gokberk Demirci formează unul dintre cele mai iubite cupluri din Turcia. Deși la început au avut o relație doar în serialului “Jurământul”, iată că sentimentele au trecut dincolo de camerele de filmat.

Cei doi s-au căsătorit și au împărtășit cu fanii câteva fotografii și filmulețe chiar pe rețelele de socializare. Deși nu au mai apărut în online de foarte multă vreme, actrița le-a făcut o surpriză internauților și a postat recent o poză în care apare alături de soțul ei la o nouă întâlnire cu iz romantic.

Ozge Yagiz și Gokberk Demirci sunt îmbrăcați în negru, iar cei care îi îndrăgesc nu au putut să nu observe cât de mult se potrivesc.

Ozge Yagiz, la o nouă întâlnire romantică cu Gokberk Demirci

În cea mai nouă fotografie pe care Ozge a decis să o arate și fanilor din online, actrița apare alături de soțul ei, faimosul actor turc Gokberk Demirci. Amândoi sunt îmbrăcați în negru, iar Ozge Yagiz poartă ca de obicei un machiaj simplu care îi scoate în evidență trăsăturile delicate ale feței.

Alegerea coafurii nu este una sofisticată, actrița lăsându-și părul drept, desprins. Îndrăgostiții zâmbesc, semn că dragostea lor continuă la fel ca în primele zile.

INFORMARESetările tale privind cookie-urile nu permit afișarea conținutului din această zonă. E necesar să accepți cookie-urile social media pentru afisarea acestui tip de conținut. Modifică setările

Deși Ozge Yagiz a preferat să lase fotografia fără descriere, fanii au intervenit rapid și au făcut câteva precizări în dreptul acesteia. “Iubiții mei, sunteți parte din inima mea”, “Doi frumoși în negru”, “Îți doresc numai fericire, frumoasa prințesă”, au scris fanii.

Fotografia a primit peste 9 mii de comentarii și 400 de mii de aprecieri, dar nu este de mirare având în vedere faptul că Ozge Yagiz are 2.7 milioane de urmăritori doar pe pagina personală de Instagram. Deși nu postează foarte des, actrița are deja 146 de postări în online.

Cine este Ozge Yagiz

Ozge Yagiz s-a născut pe 10 aprilie 1997 în Turcia. A studiat în cadrul Başkent University, specializarea comunicare. A debutat ca și actriță în 2017 cu rolul lui „Zeliha” în „Adını Sen Koy”. În 2019, vedeta a fost distribuită ca și protagonistă în “Yemin” ( Jurământul”), serial difuzat de Happy Channel.

“Jurământul”, de luni până miercuri de la ora 20.00, doar pe Happy Channel

Deși s-a cunoscut cu soțul ei în 2019, atunci când au început filmările pentru serialul “Jurământul”, cei doi sunt deja căsătoriți, iar fanii așteaptă cu nerăbdare anunțul că vor deveni și părinți. Între timp, întâlnirile romantice nu lipsesc din programul lor.

Frumoasa poveste dintre protagoniștii serialului “Jurământul” continuă în viața reală, așa cum cei din fața televizoarelor au așteptat. Ca drept dovadă, Ozge Yagiz nu pierde ocazii de a-și arăta fericirea în mediul online.

Ozge Yagiz joacă în “Jurământul” rolul lui “Reyhan”, o fată timidă și orfană. Cu toate că vedeta a renunțat la filmările pentru sezonul 3 al serialului, iată că iubitul ei se ocupă în continuare de proiectul care i-a pus unul lângă altul.

Ozge Yagiz și Gokberk Demirci nu au copii, dar actrița obișnuiește să posteze fotografii în care apare alături de nepoțelul ei. Fanii au observat cât de bine o prinde pe actriță rolul de mămică.

În articolul

Ozge Yagiz, la o nouă întâlnire romantică cu Gokberk Demirci. Cum arată cei doi după o absență lungă din online

:
Share pe Facebook Share pe Whatsapp

PARTENERI

Catine.ro
Horoscopul zilei de 26 aprilie 2024. Gemenii încep un proiect nou. Află ce se întâmplă cu zodia ta
observatornews.ro
Reacţia unui turist belgian care a mers pentru prima dată cu Mocăniţa în Bucovina: "Doamne! Ce am făcut să merit?"
a1.ro
Ce legătură este între Anamaria Prodan și Gabriela Lucuțar. Impresara și Regina Întunericului se cunosc de mulți ani
HelloTaste.ro
Carne de porc cu legume la cuptor, perfectă pentru masa de Paște
Catine
Zodii norocoase în ziua de 26 aprilie 2024. Trei nativi care vor avea parte de reușite
useit.ro
De ce îți merge atât de greu telefonul. Experții au dezvăluit motivele reale
as.ro
Alexandra Stan s-a filmat fără sutien şi le-a pus o întrebare fanilor! Ce a vrut să afle excentrica artistă
MediCOOL
Ce este un RMN, când este indicat și cum te pregătești pentru el
Spynews
Locul accidentului în care a murit Mădălin din Olt a luat foc! Totul a fost distrus complet de flăcări: ”Din cauza...” / FOTO
DeParinti
5 semne că adolescentul este dependent de telefon
MediCOOL
Obiceiuri sănătoase pentru a trăi mult. Cum îți pot crește durata de viață
HelloTaste
7 condimente pentru carnea de miel. Ce nu trebuie să-ți lipsească pentru o masă delicioasă
x