Özge Yağız nu se sfiește să adopte ținute provocatoare atunci când iese în oraș. Cum a apărut vedeta

Publicat pe 30.05.2022 la 15:23 Actualizat pe 30.05.2022 la 16:12

Özge Yağız nu se sfiește să adopte ținute provocatoare atunci când iese în oraș. După despărțirea de Gökberk Demirci, vedeta apare tot mai des în mediul online. Cum arată acum.

Özge Yağız poartă o rochie albastră, lungă cu o curea subțire neagră. Ține mâna stângă lipită de tocul unei uși și are părul negru desprins

Özge Yağız din "Jurământul"

Happy Channel

Özge Yağız se numără printre cele mai iubite vedete din Turcia la momentul actual. Datorită rolului său din “Jurământul” a reușit să-și construiască o adevărată armată de fani și să-și depășească barierele setate timid la începutul carierei. Cu toate că a fost protagonistă alături de fostul său partener din viața reală, vedeta a renunțat la filmările pentru sezonul 3.

Veștile din viața personală nu au întârziat să apară, astfel că Özge Yağız a surprins pe toată lumea atunci când a șters toate fotografiile din mediul online în care apărea alături de Gökberk Demirci.

Özge Yağız nu se sfiește să adopte ținute provocatoare atunci când iese în oraș

Deși este recunoscută ca o persoană extrem de introvertită atunci când vine vorba despre viața sa personală, Özge Yağız a început să-și surprindă fanii cu apariții din ce în ce mai provocatoare după despărțirea de Gökberk Demirci. Cei doi urmau să ajungă împreună spre altar, iar fanii așteptau nerăbdători o dată oficială a evenimentului.

Cu puțin timp înainte de confirmarea separării, chiar Özge Yağız mărturisea într-un interviu că relația sa merge bine. Aceasta sublinia faptul că datorită iubitului ei a devenit o bucătăreasă mult mai bună. Cu toate acestea, vestea a venit mai repede decât se aștepta oricine. Cu peste trei milioane de fani pe contul personal de Instagram, Özge Yağız se încadrează în topul preferințelor telespectatorilor de pretutindeni. Are mai bine de 150 de poze și filmulețe încărcate pe pagina de socializare și continuă să fie activă.

INFORMARESetările tale privind cookie-urile nu permit afișarea conținutului din această zonă. E necesar să accepți cookie-urile social media pentru afisarea acestui tip de conținut. Modifică setările

De asemenea, cel mai nou rol al său din serialul “Baba” îi aduce împlinire pe plan profesional, conform declarațiilor sale oferite de Seriesturkish.com. Aceasta interpretează rolul “ Büsra Kalkan Saruhanli” și spune că și-a îndeplinit un vis pe care îl avea de multă vreme, acela de a fi pe același platou de filmare cu renumitul actor turc Haluk Bilginer.

Citește și: Demet Özdemir, discretă în ceea ce privește noul ei proiect profesional. Declarațiile succinte făcute de vedetă au uimit pe toată lumea

De asemenea, Özge Yağız nu a ezitat să publice o fotografie pe care a realizat-o personal în compania lui Hakan Kurtaş, un alt coleg din serialul “Baba”.

Özge Yağız și-a dezvăluit planurile profesionale de viitor într-un interviu recent

După ce a declarat public că nu se află într-o relație amoroasă la momentul actual, dată fiind despărțirea de Gökberk Demirci, Özge Yağız a vorbit deschis și despre planurile profesionale de viitor. La momentul actual, vedeta se bucură de filmările în cadrul serialului “Baba”, însă pe viitor își dorește să continuie în aceeași manieră.

Declarându-se “sensibilă” și “ușor de impresionat”, Özge Yağız a specificat faptul că din punctul său de vedere, pasiunea joacă un rol foarte important într-o relație. Cât despre inteligență, acesta este unul dintre atuurile ce o atrag la un bărbat. Cât despre pasiunile sale din timpul liber, frumoasa actriță a mărturisit că preferă să se odihnească, având în vedere numărul de ore petrecut de cele mai multe ori pe platourile de filmare.

Citește și: Bergüzar Korel rămâne o femeie simplă în ciuda succesului. Cum alege actrița să călătorească alături de familie

Özge Yağız este născută pe 26 septembrie 1997 în Istanbul și de-a lungul timpului a reușit să-și demonstreze calitățile actoricești în tot mai multe ipostaze odată cu rolurile sale interpretate fără greș. Până acum, nicio ipostază nu i-a fost contestată de către fani.

În articolul

Özge Yağız nu se sfiește să adopte ținute provocatoare atunci când iese în oraș. Cum a apărut vedeta

:
Share pe Facebook Share pe Whatsapp

PARTENERI

Catine.ro
Horoscopul zilei de 25 aprilie 2024. Balanțele primesc o veste bună. Află ce se întâmplă cu zodia ta
observatornews.ro
Afacerea care înfloreşte în această perioadă. Preţurile variază între 30 şi 90 de lei
a1.ro
Ce legătură este între Anamaria Prodan și Gabriela Lucuțar. Impresara și Regina Întunericului se cunosc de mulți ani
HelloTaste.ro
De ce se lasă cozonacul după coacere. Pași esențiali pentru un cozonac perfect
Catine
Mercur iese din retrograd pe 25 aprilie. Ce urmează pentru zodii
useit.ro
Telefonul care a întrecut iPhone-ul cu o funcție inedită. Ce poate face
as.ro
Câți bani a ajuns să primească Nadia Comăneci de la statul român. Suma care intră, lunar, în conturile „Zeiței de la Montreal”
MediCOOL
Tomografia computerizată (CT): ce este, când este indicată și cum te pregătești pentru ea
Spynews
Nume sărbătorite de Sf. Gheorghe. Cui îi spunem la mulți ani pe 23 aprilie
DeParinti
Cele mai periculoase activități pentru copii. Cum îl poți ține în siguranță pe cel mic
MediCOOL
Proprietățile ceaiului de scorțișoară. Beneficiile acestei băuturi asupra sănătății
HelloTaste
Drob vegetarian cu ciuperci și orez. O rețetă delicioasă de post
x