Özge Yağız s-a fotografiat alături de Hakan Kurtaş și a publicat fotografia în mediul online. Cine este bărbatul

Publicat pe 26.05.2022 la 13:51 Actualizat pe 26.05.2022 la 14:35

Özge Yağız s-a fotografiat alături de Hakan Kurtaş și a publicat fotografia în mediul online. Cine este bărbatul și cum au reacționat fanii la vederea actriței lor preferate în preajma altui partener.

Özge Yağız poartă o rochie albă cu mâneci lungi și are părul lung, brunet și desprins

Özge Yağız din "Jurământul"

Happy Channel

Özge Yağız se numără printre cele mai iubite vedete din Turcia la momentul actual. Datorită rolurilor sale în seriale de succes a reușit să-și construiască o întreagă armată de fani. Cu toate că plecarea sa din cadrul producției “Jurământul” a uimit pe toată lumea, aceasta continuat să fie la fel de activă pe plan profesional.

Ulterior, despărțirea de partenerul său de pe platourile de filmare a survenit la scurt timp după ce aceasta a vorbit chiar despre sentimentele care o încearcă în preajma lui.

Özge Yağız s-a fotografiat alături de Hakan Kurtaş și a publicat fotografia în mediul online

După plecare din “Jurământul” și despărțirea de Gökberk Demirci, aceasta și-a uimit fanii cu apariții tot mai dese în mediul online, mai precis pe contul personal de Instagram. Cu peste trei milioane fani, aceasta nu s-a sfiit nicio secundă de a-și lăsa viața personală în văzul tuturor, atunci când a simțit nevoia. Cu toate că discreția sa a fost întotdeauna apreciată, de data aceasta cei mai mulți dintre internauți voiau să afle motivul principal al separării.

Până acum, Özge Yağız a publicat pe rețelele sociale peste 100 de fotografii ce au făcut furori pretutindeni. De asemenea, chiar și clipele postate la secțiunea InstaStory sunt la fel de apreciate. Un exemplu elocvent este o imagine în care Özge Yağız stă alături de colegul său din cadrul serialului “Baba”, Hakan Kurtaş. Aceștia par foarte fericiți împreună, iar acum cei mai mulți se întreabă dacă nu formează un cuplu și în viața reală.

În ultimul său interviu legat de viața sa actuală, Özge Yağız spunea că nu își găsește timp pentru gătit, însă atunci când vine vorba despre iubitul său, încearcă să-i facă pe plac. La nici câteva săptămâni de la răspunsurile date, Özge Yağız a șters fiecare amintire a lui Gökberk Demirci din mediul online.

Hakan Kurtaş este un actor, cântăreț și compozitor de origine turcă. Joacă alături de frumoasa actriță în serialul "Baba" și s-a născut pe 7 septembrie 1988 în Izmir, Turcia.

Özge Yağız, într-o campanie pe internet

Dacă nu se află pe platourile de filmare, Özge Yağız își obișnuiește fanii să apară pe rețelele sociale în fotografii personale sau diferite campanii. Indiferent de poziția în care s-ar afla, protagonista din “Jurământul” este întotdeauna lăudată de cei care o îndrăgesc.

Astfel s-a întâmplat și cu cele mai recente apariții ale sale pe internet. Are doar 24 de ani, însă cu rolul său din “Jurământul” a reușit să ajungă în toate topurile de profil din lume. Deși nu a vorbit niciodată despre despărțirea de Gökberk Demirci, aceasta a șters orce urmă a relației sale.

Urmărește "Jurământul", de luni până miercuri de la 20.00, doar la Happy Channel

După separarea de colegul său de platou, Özge Yağız a îmbrăcat rochia de mireasă și nu s-a sfiit să își arate trupul sculptat pe rețelele sociale. Ultimul interviu al vedetei, aceasta a mărturisit că este versatilă și se poate mula pe viața oricărui rol, asta pentru că de fiecare dată învață de cele dinăuntrul său. Cu ajutorul rolului din “Baba” a mai oferit o șansă fanilor de a o vedea și în alte ipostaze. Până atunci, aceasta poate fi urmărită și în mediul online, pe contul personal de Instagram.

În articolul

Özge Yağız s-a fotografiat alături de Hakan Kurtaş și a publicat fotografia în mediul online. Cine este bărbatul

:
Share pe Facebook Share pe Whatsapp

PARTENERI

Catine.ro
Horoscopul zilei de 24 aprilie 2024. Berbecii fac schimbări majore în viața lor. Află ce se întâmplă cu zodia ta
observatornews.ro
Tradiţii, obiceiuri şi superstiţii de Sfântul Gheorghe. Ce să faci astăzi, în ziua Purtătorului de Biruinţă, ca să ai noroc tot anul
a1.ro
Cea mai puternică rugăciune pentru Sfântul Gheorghe. Spune-o neapărat dacă treci prin momente dificile
HelloTaste.ro
Gogoși de post cu apă minerală. Rețetă simplă și ușoară
Catine
Semne că ai mare nevoie să te tunzi. Nu sunt cele la care te gândești în mod normal
useit.ro
Luna Roz 2024. Când apare și ce fenomen inedit va avea loc pe cer în același timp
as.ro
Cum arată femeia care l-a ţinut la uşă pe Cristi Tănase, la o lună după ce a născut! Transformare neaşteptată a Adinei Maria
MediCOOL
Beneficiile consumului de mentă. De ce să o incluzi în dieta ta
Spynews
Doliu în lumea milionarilor din România! Un afacerist celebru, inclus în topul Forbes, s-a stins din viață la vârsta de 68 de ani / FOTO
DeParinti
Nașterea în apă: tot ce trebuie să știi despre această metodă
MediCOOL
Tratament pentru acneea hormonală. Care e cea mai eficientă rutină
HelloTaste
Pandișpan cu dropsuri de ciocolată. Desert simplu și ușor
x