Özge Yağız și Gökberk Demirci apar împreună într-o nouă fotografie de cuplu. Despre ce este vorba

Publicat pe 20.10.2022 la 17:43 Actualizat pe 21.10.2022 la 07:19

Özge Yağız și Gökberk Demirci apar împreună într-o nouă fotografie de cuplu. Despre ce este vorba.

Özge Yağız și Gökberk Demirci stau unul lângă celălalt

Özge Yağız și Gökberk Demirci în "Jurământul"

Happy Channel

Özge Yağız și Gökberk Demirci formează unul dintre cele mai iubite cupluri din Turcia la momentul actual. Cu toate că au trecut printr-o perioadă mai puțin fericită pentru fiecare dintre ei, în cele din urmă și-au găsit drumul înapoi spre sentimente mai bune.

Özge Yağız și Gökberk Demirci apar împreună într-o nouă fotografie de cuplu

Ultimul interviu pe care Özge Yağız din “Jurământul” l-a acordat unei reviste din Turcia a venit să sublinieze sentimentele sale pentru partenerul său, Gökberk Demirci. Vedeta a apărut pe coperta Re Touch Mag Magazine și nu s-a sfiit să dea cele mai inedite detalii pe care până acum le-a ținut ascunse. Actrița a pozat așa cum de puține ori a fost văzută, cu un sacou negru plin cu paiete. Cât despre procesul pe care îl alege în carieră, aceasta a mărturisit că întotdeauna se axează pe pozitivitate în orice decizie.

INFORMARESetările tale privind cookie-urile nu permit afișarea conținutului din această zonă. E necesar să accepți cookie-urile social media pentru afisarea acestui tip de conținut. Modifică setările

“Tot ceea ce îmi oferă fericire și mă face să fiu pozitivă, va fi prioritatea mea. Cred că orice experiență de acest gen va avea cirmustanțe pozitive.”, a mărturisit vedeta din “Moștenirea”. Cât despre munca pe platourile de filmare alături de celebrul actor de origine turcă Haluk Bilginer în serialul Baba, aceasta a avut câteva cuvinte emoționante de spus.

“Nu mi-a fost niciodată frică să joc cu Haluk Bilginer, dar la început am avut un șoc. Să joc cu el într-un timp atât de scurt a fost magnific, apoi am simțit că experiența mea va aduce noi lucruri bune în viața mea.”, a spus. Iar despre relația cu Gökberk Demirci a avut doar cuvinte pozitive.

“Dragostea îi face pe toți frumoși, atât fizic cât și psihic. Sunt o iubită care iubește iubirea și îmi place să arăt asta. Nu pot să ascund niciun fel de sentiment și încerc să arăt asta cât mai precis posibil, chiar dacă sunt tristă sau veselă.”, au fost cuvintele faimoasei vedete. Protagonista din “Jurământul” spune că atunci când are probleme de orice tip, prima persoană pe care o sună este partenerul său.

“Să faceți amândoi același gen de muncă vă ajută să vă înțelegeți. Lucrăm amândoi foarte mult și viața poate fi dificilă uneori, dar fiecare oportunitate ne ajută.”, au fost ultimele sale cuvinte.

Özge Yağız este una dintre cele mai îndrăgite vedete din Turcia

De-a lungul timpului, Özge Yağız a reușit să strâng o armată de fani pe internet. Este clar că se află pe primele locuri în topurile internaționale. Özge Yağız s-a născut pe 10 aprilie 1997 în Turcia și este absolventă a Başkent University, Departamentul de Științe ale Comunicării. Și-a început cariera pe micile ecrane în anul 2017 cu un rol în serialul “Your name your name” și ulterior a uimit cu participarea sa extraordinară în cadrul serialului de succes “Jurământul”. În prezent face parte din proiectul “Baba” și continuă să-i uimească pe fani cu rolurile sale.

Vedeta a declarat că s-a întâlnit din întâmplare cu partenerul său pe stradă și astfel au reușit să-și recunoască sentimentele ce nu i-au părăsit niciodată, oricât au încercat. Astfel, au relatat și motivul pentru care s-au împăcat.

În articolul

Özge Yağız și Gökberk Demirci apar împreună într-o nouă fotografie de cuplu. Despre ce este vorba

:
Share pe Facebook Share pe Whatsapp

PARTENERI

Catine.ro
Horoscopul zilei de 19 iunie 2024. Gemenii trebuie să aibă mai multă grijă de sănătatea lor. Află ce se întâmplă cu zodia ta
observatornews.ro
Toată ţara, sub avertizări cod galben şi portocaliu de caniculă azi şi mâine. Vom resimţi temperaturi de peste 40 de grade Celsius
a1.ro
Zece ispite masculine sunt gata să pornească într-o călătorie unică la Insula Iubirii
HelloTaste.ro
Paste penne cu pesto de busuioc și parmezan
Catine
Ce ai în comun cu semnul zodiacal opus. Află ce spun astrologii despre „semnele surori”
useit.ro
Luna Căpșună 2024. Când are loc prima Lună Plină din această vară
as.ro
Fiica cea mare a milionarului Cristi Borcea a împlinit 21 de ani. Imagini rare cu Melissa. Transformare spectaculoasă!
MediCOOL
Deficit caloric. Ce este, cum funcționează dieta, meniu și idei de mese
Spynews
Doliu în lumea muzicii de petrecere. Un cunoscut lăutar s-a stins din viață după ce a pierdut lupta cu o boală grea: "Dumnezeu să te ierte..." / FOTO
DeParinti
Comportamentele ciudate ale bebelușilor
MediCOOL
Semne ale deficienței de vitamina E. Cum se manifestă în organism
HelloTaste
Înghețată de căpșuni cu cireșe. Un desert răcoritor, de sezon
x