Öznur Serçeler din Golden Boy a îmbrăcat o rochie neagră cu decolteu adânc. Vedeta nu se sfiește de ținutele sexy

Publicat pe 08.02.2024 la 17:00 Actualizat pe 08.02.2024 la 12:34

Öznur Serçeler din Golden Boy a îmbrăcat o rochie neagră cu decolteu adânc. Vedeta nu se sfiește de ținutele sexy.

Öznur Serçeler poartă un costum albastru și stă pe scaun

Öznur Serçeler din Golden Boy a îmbrăcat o rochie neagră cu decolteu adânc

Happy Channel

Öznur Serçeler este recunocută pentru rolurile inedite pe care le-a interpretat de-a lungul timpului. Printre acestea se numără “Leya” din “Vis de iubire”, acolo unde a împărțit platourile de filmare alături de Can Yaman. De fiecare dată, vedeta reușește să-și uimească fanii cu apariții din ce în ce mai îndrăznețe pe rețelele sociale.

Öznur Serçeler din “Golden Boy” a îmbrăcat o rochie neagră cu decolteu adânc

În cea mai recentă imagine din mediul online apare îmbrăcată într-o rochie neagră cu decolteu adânc. Vedeta nu se sfiește să apară din ce în ce mai sexy. Accesoriul pe care a decis să-l poarte la gât a fost un colier imens pe care puține femei ar avea curajul să îl probeze. Până acum, a uimit cu părul său lung, însă de data aceasta și-a schimbat coafura. A optat pentru părul scurt, drept.

INFORMARESetările tale privind cookie-urile nu permit afișarea conținutului din această zonă. E necesar să accepți cookie-urile social media pentru afisarea acestui tip de conținut. Modifică setările

S-a născut pe 1 ianuarie 1987 în Kayseri și este cunoscută atât pentru cariera de actriță, cât și pentru cea de interpretă. Vocea sa a reușit să-i impresioneze de-a lungul timpului pe fanii de pretutindeni. A finalizat studiile în cadrul conservatorului și a urmat studiile în cadrul Universității Bilkent în anul 2003. Și-a început cariera muzicală în anul 2001.

ÎN 2007 a avut primul său rol pe micile ecrate, fiind cooptată și în cadrul Elite Model Look. A jucat în Legea iubirii în anul 2014, iar în 2019 a urmat proiectul Vis de iubire. Are peste 2 milioane de fani pe pagina personală de Instagram și a publicat până în prezent peste 200 de fotografii și filmulețe.

Într-un interviu acordat revistei Cosmopolitan, a mărturisit că își dorește ca toată cariera sa, atât de interpretă cât și de actriță, să fie prioritară. Cu toate că nu își prezintă viața personală pe internet, trăiește cele mai frumoase clipe alături de persoanele dragi sufletului său.

Öznur Serçeler din “Golden Boy” este logodită

Ezită să-și prezinte viața personală, însă odată cu postările reușite din mediul online fanii au aflat că este logodită cu partenerul Yigit Guven. Împreună s-au afișat pe data de 14 februarie pe internet. Internuații le-au apreciat la scurtă vreme momentul romantic. Într-un interviu recent, a vorbit și despre experiența din “Golden Boy – Dragoste rebelă”, serial care are un succes răsunător.

“Serialul are o distribuție foarte largă și e povestea tuturor în parte. Fiecare are versiunea sa pentru dificultățile prin care trec. Ideea lui Asuman nu a fost încă explorată, dar ea este un personaj important pentru că arată tirania la care sunt supuse femeile. În societate se vorbește despre femeie doar atunci când dă naștere copiilor și despre maternitate.

Cu toate acestea, nu toate femeile trebuie să fie mame. Din păcate, existe multe impedimente, mai ales în familii trandiționaliste. Asuman este totuși un personaj tolerant ce poate crește un copil chiar dacă nu este al ei.”, a declarat vedeta. S-a arătat imediat impresionată de scenariul din Golden Boy și a dorit încă de la început să intre în pielea personajului care i s-a oferit. După 9 ani, încă își continuă activitatea pe micile ecrane.

În articolul

Öznur Serçeler din Golden Boy a îmbrăcat o rochie neagră cu decolteu adânc. Vedeta nu se sfiește de ținutele sexy

:
Share pe Facebook Share pe Whatsapp

PARTENERI

Catine.ro
Horoscopul zilei de 29 aprilie 2024. Vărsătorii au probleme din cauza banilor. Află ce se întâmplă cu zodia ta
observatornews.ro
Destinaţia de poveste din România, râvnită de Paşte. Cazările sunt aproape epuizate, deşi un sejur ajunge până la 3.500 de lei
a1.ro
La mulți ani de Florii! Cele mai frumoase mesaje și felicitări pentru sărbătoriți
HelloTaste.ro
Trei rețete de ouă umplute, perfecte pentru un platou festiv
Catine
Zodii care nu pot renunța la trecut. Nativii care aleg să trăiască din amintiri
useit.ro
Boala „zombie” care a trecut de la animale la oameni. Deja ar fi făcut 2 victime
as.ro
„Prințișorul Craiovei”, mărturisiri teribile despre adevărata dramă din familia lui: „Am trăit cu 50 de euro pe săptămână!”
MediCOOL
Ce este stomatologia estetică. Cum poți îmbunătăți aspectul danturii
Spynews
Știrile Antena Stars. Oana Lis, încă un gest disperat pentru a face rost de bani. A scos la vânzare și crucea lui Viorel Lis. În ce stare este fostul primar
DeParinti
Cum poți ajuta copilul să treacă peste pierderea dinților de lapte. Sfaturi utile pentru orice părinte
MediCOOL
Efectele sedentarismului sunt mai grave decât ai crede. Ce se întâmplă când stai 8 ore pe scaun
HelloTaste
Pască pufoasă fără aluat. Cea mai simplă rețetă pentru Paște
x