Öznur Serçeler din Golden Boy – Dragoste rebelă surprinde cu o fotografie în costum de baie. Cum arată vedeta

Publicat pe 12.10.2023 la 16:00 Actualizat pe 12.10.2023 la 10:09

Öznur Serçeler surprinde cu un abdomen de invidiat în costum de baie. Ce fotografie a publicat vedeta pe pagina de socializare.

Öznur Serçeler poartă o rochie albastră cu mâneci lungi

Öznur Serçeler din Golden Boy – Dragoste rebelă surprinde cu o fotografie în costum de baie

Happy Channel

Öznur Serçeler joacă un rol de excepție în Dragostea plutește în aer. De asemenea, a făcut parte și din proiectul Vis de iubire alături de Can Yaman și Demet Ozdemir, acolo unde a jucat rolul Leyla Aydin.

Öznur Serçeler din Golden Boy – Dragoste rebelă surprinde cu o fotografie în costum de baie

Cu o carieră de lungă durată și personaje interpretate impecabil, a reușit să ajungă una dintre cele mai îndrăgite vedete din Turcia la momentul actual. A reușit să-și mențină viața privată de ochii celor curioși și să despartă planurile profesionale de cele intime. Într-un interviu oferit unui jurnalist turc, a vorbit pentru prima oară despre ideea iubirii.

Urmărește Golden Boy - miercuri de la 20:00, la Happy Channel

INFORMARESetările tale privind cookie-urile nu permit afișarea conținutului din această zonă. E necesar să accepți cookie-urile social media pentru afisarea acestui tip de conținut. Modifică setările

“Atunci când privești pe cineva și îți place totul înseamnă că e iubire”, a spus vedeta. Pentru prima întâlnire spune că nu suportă atunci când partenerul vorbește mai mult decât ar trebui.

“Dacă e ceva ce nu suport, este ca celălalt să vorbească mai mult la prima întâlnire.”, a dezvăluit amuzată. Cu toate că este considerată una dintre cele mai atrăgătoare femei din țara sa și cu toate că în mediul online apar nenumărate fotografii și coperte de revistă care îi dezvăluie adevărata frumusețe, nu se consideră o femeie cochetă.

“Pot să posteze poze sexy pe rețelele sociale, dar nu sunt cochetă deloc.”, a spus vedeta. Are peste 2 milioane de fani pe pagina personală de Instagram, acolo unde recent a publicat o fotografie în costum de baie. A purtat o ținută din două pieze și a lăsat la vedere abdomenul de invidiat. Până în prezent a mai adăugat peste 200 de fotografii și filmulețe. Ca și ceilalți colegi de platou și-a petrecut vacanța de vară la plajă și în cele mai inedite locații alături de prieteni și oameni dragi. Într-unul dintre interviu a menționat că are spirit de copil.

Detalii despre Öznur Serçeler din Golden Boy – Dragoste rebelă

Născută pe 10 octombrie 1987 în Turcia, este cunoscută pentru rolul din Vis de iubire dar și serialul Dragostea plutește în aer a reușit să-i aducă recunoaștere internațională. Încă de la începuturile sale pe micile ecrane a fost descoperită și pe plan personal.

Astfel, s-a aflat că soțul său este Yiğit Güven. Născută în Kayseri, aceasta a studiat la conservator și a ținut să-și completeze studiile de maste la Billkent University. Este actriță și model, fiind activă și în mediul online. După o fotografie publicată în mediul online, fanii au rămas de-a dreptul impresionați. Aceasta a purtat o pereche de pantaloni scurți alb cu negru și un sutien roșu. Ca și accesoriu a optat pentru o pereche de ochelari negri.

Afra Saracoğlu, Mert Ramazan Demir, Çetin Tekindor, Şerif Sezer și Emre Altuğ fac parte din distribuția seriei Golden Boy – Dragoste rebelă, unul dintre cele mai promițătoare seriale din Turcia. Nu este de mirare că are o distribuție pe măsură. Cu toate acestea, au fost actori care au renunțat la proiect și au continuat pe alte drumuri profesionale. Printre aceștia se numără îndrăgitul Çetin Tekindor, unul dintre cei mai îndrăgiți actori de pe micil ecrane.

În articolul

Öznur Serçeler din Golden Boy – Dragoste rebelă surprinde cu o fotografie în costum de baie. Cum arată vedeta

:
Share pe Facebook Share pe Whatsapp

PARTENERI

Catine.ro
Horoscopul zilei de 2 mai 2024. Taurii trebuie să se concentreze pe carieră. Află ce se întâmplă cu zodia ta
observatornews.ro
Comandă-record la o terasă de 1 Mai. Câţi mici a putut să cumpere un român
a1.ro
Vlad Gherman, imaginea la bustul gol care a încins imaginația fanelor. Cum s-a fotografiat cu o lună înainte de nuntă
HelloTaste.ro
Friptură de miel cu vin și usturoi. Rețetă pentru masa de Paște
Catine
Cât timp se fierb ouăle pentru Paște, înainte de a fi vopsite. Trucuri ca să iasă perfecte
useit.ro
Directoarea Twitter care dormea pe jos să-l susțină pe Elon Musk a ajuns la Meta. De ce a ales să ajungă la competitorul X
as.ro
Averea lui Ionuţ Negoiţă a „explodat”! Ce loc ocupă acum omul de afaceri în topul celor mai bogaţi români!
MediCOOL
Simptomul mai puțin cunoscut de cancer colorectal pe care ar trebui să-l urmărești
Spynews
Cand este Înăltarea Domnului în 2024. Se sărbătorește la 40 de zile după Paște
DeParinti
Tot ce trebuie să știi despre piciorul plat sau platfus: cauze, diagnostic și tratament
MediCOOL
Beneficiile consumului de migdale. Motive pentru a le include în dieta ta
HelloTaste
Cu ce se curăță vopseaua de ouă de pe mâini. Cele mai simple și eficiente trucuri
x