Păsări rănite, o dramă cu Ali Yasin Özegemen și Gizem Arikan. Care este povestea serialului-fenomen de la Happy Channel

Publicat pe 19.01.2022 la 18:34 Actualizat pe 19.01.2022 la 22:07

"Păsări rănite" începe miercuri, 19 ianurie, doar la Happy Channel. Serialul poate fi urmărit de luni până vineri de la ora 19.00.

Păsărie rănite, fotografie de grup

Păsări rănite, o dramă cu Ali Yasin Özegemen și Gizem Arikan

Happy Channel

Păsări rănite începe miercuri, 19 ianurie, doar la Happy Channel. Drama care îi va avea în prim plan pe Ali Yasin Özegemen și Gizem Arikan va fi dezvăluită telespectatorilor în fiecare săptămână, de luni până vineri de la ora 19.00.

Drama Păsări rănite îi are ca protagoniști pe Ali Yasin Özegemen și Gizem Arikan în cele mai grele roluri ale lor. Serialul se învârte în jurul a doi orfani care fug de un criminal nemilos. Aceștia încearcă să-și creeze o nouă viață la Istanbul. Meryem este o tânără puternică, frumoasă și determinată care a încercat în ultimii cinci ani să-l crească pe fratele său mai mic, Omer.

Păsări rănite, o dramă cu Ali Yasin Özegemen și Gizem Arikan

Omer este un tânăr orfan cu astm cronic care locuiește cu sora și tatăl adoptiv. Meryem, o tânără superbă la cei 20 de ani ai săi, are grijă de Omer ca și cum ar fi fratele ei adevărat. Dumuș, proprietarul casei, este un tânăr care își petrece toate zilele fără slujbă și intrând și ieșind din închisoare. Acesta are o soră mai mare care este liderul unei găști de copii ai străzii. Aceștia sunt puși să cerșească și să facă bani pentru adulți.

Într-o zi, copiii râd de tânărul Omer pentru că este sărac și nu are bani pentru a-și procura haine noi. Acesta pleacă plângând și nu își mai dorește să se întoarcă la locul de joacă. Pe drum spre casă, Omer îi vede pe copiii străzi. Aceștia îl întreabă de ce plânge și încearcă să-l convingă să muncească pentru a-și strânge bani pentru orice își dorește.

Cu toate acestea, o surpriză îl așteaptă pe Omer acasă, un costum de pirat. Micuțul începe să se joace, însă Dumuș își face apariția în fața ușii. Acesta îi cere bani lui Meryem, însă aceasta spune că nu are ce să îi dea. Atunci, Dumuș fură banii de medicamente ai lui Omer și pe cei doi îi închide într-o cameră și pleacă.

Cine sunt actorii care joacă în serialul fenomen “Păsări rănite” de la Happy Channel

Păsări rănite este o producție turcească ce îi are în prim plan pe Meryem și Omer, un frate și o soră care încearcă să scape de tirania lui Durmuș, un om dur care vreau doar să facă bani din vânzarea lui Omer către șeful lui, Tekin.

Gizem Arıkan s-a născut pe 10 februarie, 1994 și a început cariera actoricească în teatrul pentru copii, dar ulterior s-a îndrăgostit și de frumusețea filmelor. A participat într-un film documentar și astfel cariera s-a a luat o întorsătură pozitivă. Este atrasă de copii și își dorește o familie mare în viitor.

Meryem Çelik este o tânără a cărei viață se schimbă radical atunci când tatăl ei, Durmuș ajunge la închisoare. Ulterior, aceasta trebuie să aibă grijă de Omer, un băiețel pe care îl consideră fratele ei, dar care este de fapt fiul unui important om de afaceri, Levent Metehanoğlu.

Hasan Ballıktaş este un actor turc cunoscut pentru rolurile sale din Elif (2014), Arka Sokaklar (2006) and Yarali Kuslar (2019). Rolul său din serialul Păsări rănite l-a adus în topurile preferințelor telespectatorilor. Durmuș încearcă să profite de fiica sa Meryem și să-i ceară bani atunci când iese din închisoare. Atunci când își dă seama că poate să-l vândă pe Omer oamenilor străzii, acesta nu se lasă și face tot posibilul pentru a-și pune planul în aplicare

Omer este un băiețel care ajunge să fie crescut de Meryem, o tânără care își dedică toată viața salvării acestuia. Atunci când copiii râd de el pentru că este sărac, Omer pleacă acasă plângând. Până atunci, se întâlnește cu mai mulți tineri ai străzii care încearcă să-l convingă să lucreze alături de ei.

În articolul

Păsări rănite, o dramă cu Ali Yasin Özegemen și Gizem Arikan. Care este povestea serialului-fenomen de la Happy Channel

:
Share pe Facebook Share pe Whatsapp

PARTENERI

Catine.ro
Horoscopul zilei de 26 aprilie 2024. Gemenii încep un proiect nou. Află ce se întâmplă cu zodia ta
observatornews.ro
Afacerea care înfloreşte în această perioadă. Preţurile variază între 30 şi 90 de lei
a1.ro
Ce legătură este între Anamaria Prodan și Gabriela Lucuțar. Impresara și Regina Întunericului se cunosc de mulți ani
HelloTaste.ro
De ce se lasă cozonacul după coacere. Pași esențiali pentru un cozonac perfect
Catine
Zodii norocoase în ziua de 26 aprilie 2024. Trei nativi care vor avea parte de reușite
useit.ro
Telefonul care a întrecut iPhone-ul cu o funcție inedită. Ce poate face
as.ro
Fosta soţie a lui Cristi Borcea, „transformare” spectaculoasă la 54 de ani: „Nu-mi propun să întoarcă bărbații capul după mine!”
MediCOOL
Ce este un RMN, când este indicat și cum te pregătești pentru el
Spynews
Nume sărbătorite de Sf. Gheorghe. Cui îi spunem la mulți ani pe 23 aprilie
DeParinti
5 semne că adolescentul este dependent de telefon
MediCOOL
Obiceiuri sănătoase pentru a trăi mult. Cum îți pot crește durata de viață
HelloTaste
Drob vegetarian cu ciuperci și orez. O rețetă delicioasă de post
x