Povestea de dragoste dintre Hande Ercel și Kerem Bursin. Cum a început idila actorilor din “Dragostea plutește în aer”

Publicat pe 14.12.2021 la 15:14 Actualizat pe 28.01.2022 la 14:37

Hande Ercel și Kerem Bursin s-au cunoscut pe platourile de filmare ale serialului “Dragostea plutește în aer” și s-au îndrăgostit iremediabil. Cei doi formează un cuplu și în viața reală și reușesc de fiecare dată să atragă atenția cu fotografiile postate în mediul online. Cum a început idila actorilor.

Hande Ercel are părul desprins, iar Kerem Bursin poartă cravată și costum

Povestea de dragoste dintre Hande Ercel și Kerem Bursin

Happy Channel

Hande Ercel și Kerem Bursin formează unul dintre cele mai iubite cupluri din serialele turcești. Dragostea lor a depășit barierele micului ecran și s-au îndrăgostit și în viața reală, astfel că fanii vorbesc în online despre povestea lor.

La fiecare postare, internauții se întreabă dacă mesajele scrise de Hande Ercel sunt îndreptate către partenerul său de viață.

“Dragostea plutește în aer”, joi și vineri de la 20.00, doar la Happy Channel. Va dezvălui întâmplări memorabile din viața personajelor și va lua cu asalt poveștile de dragoste tipice.

Povestea de dragoste dintre Hande Ercel și Kerem Bursin

“Eda” și “Serkan” sunt printre cele mai iubite cupluri prezente în serialele turcești. Actorii nu sunt departe nici în viața reală, căci formează un cuplu solid de ceva timp. Kerem Bursin nu ezită să posteze fotografii în care apare alături de frumoasa lui iubită, cele mai multe din serialul “Dragostea plutește în aer”.

Hande Ercel și Kerem Bursin și-au propus lucruri mărețe în ceea ce privește relația lor, asta pentru că vor să se mute împreună în SUA. Nu mai încape îndoială că cei doi formează unul dintre cele mai iubite cupluri celebre la acest moment.

INFORMARESetările tale privind cookie-urile nu permit afișarea conținutului din această zonă. E necesar să accepți cookie-urile social media pentru afisarea acestui tip de conținut. Modifică setările

Personajele din “Dragostea plutește în aer” au reușit să transpună dragostea de pe micul ecran și în viața reală, iar planurile lor de cuplu continuă să prind contur. După terminarea filmărilor, Hande Ercel a declarat că își dorește să studieze limbi străine în Anglia sau SUA. De cealaltă parte, lui Kerem Bursin i s-a oferit un rol important într-un film animat creat de Disney.

Kerem Bursin lucrează în același timp cu directorul Altan Donmez cu care are și o companie pe care au reușit să o înființeze împreună. Hande Ercel și Kerem Bursin au călătorit în SUA pentru vacanță, dar rămân acolo trei luni de zile.

Hande Ercel și Kerem Bursin, poveste de iubire dincolo de micile ecrane

Hande Ercel și Kerem Bursin și-au propus să locuiască timp de trei luni în SUA, acolo unde își vor îmbunătăți calitățile actoricești, dar se vor întâlni și cu fanii. Cei doi îndrăgostiți spun că se simt extrem de norocoși că s-au întâlnit și s-au îndrăgostit unul de altul.

Cu ocazia mai multor interviuri pe care le-a oferit presei, Kerem Bursin a oficializat relația alături de Hande Ercel.

Cei doi joacă în “Dragostea plutește în aer” și formează un cuplu tipic. Frumoasa “Eda” ajunge să se logodească cu seriosul “Serkan” doar pentru a obține ce își dorește. Eda este frumoasă, tânără și cu ambiții mari, însă atunci când află că Bolat Holding Company restrânge fondurile universității și ea rămâne fără bani de facultate, începe să protesteze.

Datorită unor serii de întâmplări nefericite, ajunge să fie încătușată alături de Serkan Bolat. Cei doi se logodesc doar de fațadă, iar ceea ce părea la început un simplu plan de evadare, iată că acum întâmplările vorbesc de la sine.

Hande Ercel, Kerem Bursin, Neslihan Yeldan, Bige Onal, Evrim Dogan, Ismail Ege Sasmaz, Melisa Dongel, sunt doar câțiva dintre actorii care fac parte din “Dragostea plutește în aer”.

În articolul

Povestea de dragoste dintre Hande Ercel și Kerem Bursin. Cum a început idila actorilor din “Dragostea plutește în aer”

:
Share pe Facebook Share pe Whatsapp

PARTENERI

Catine.ro
Horoscopul zilei de 29 martie 2024. Vărsătorii pierd sume importante de bani. Află ce se întâmplă cu zodia ta
observatornews.ro
Alerte meteo de vreme severă imediată emise de ANM. Cod galben în mai multe zone din țară, în următoarele ore
a1.ro
Ianca Simion, apariție superbă într-o ținută cu spatele gol. Cât de bine arată fiica lui Răzvan Simion
HelloTaste.ro
Biscuiți Sablé. Rețetă de fursecuri franțuzești cu unt
Catine
4 zodii care își schimbă complet viața în aprilie 2024. Află ce le rezervă astrele
useit.ro
Avertismentele surprinzătoare ale autorităților înainte de eclipsa solară din aprilie 2024. De ce recomandă proviziile de mâncare pentru localnici
as.ro
La 78 de ani, Cristian Gațu se iubește cu menajera familiei! Divorțează după 53 de ani de căsnicie: „Nu mă simt vinovat!”
MediCOOL
Care sunt cele mai bune suplimente alimentare. Ce recomandări fac medicii
Spynews
Doliu în lumea muzicii din România! A murit George Nicolescu, solistul de muzică ușoară care s-a născut orb / FOTO
DeParinti
5 lucruri pe care să le faci după divorț
MediCOOL
Surse importante de vitamina C. Ce alimente poți include în dietă
HelloTaste
Cum să marinezi carnea de porc pentru o friptură cu gust irezistibil
x