Povestea lui Sirin din "Femeie în înfruntarea destinului". Ce spune Seray Kaya despre celebrul personaj

Publicat pe 08.05.2022 la 20:17 Actualizat pe 08.05.2022 la 10:10

Seray Kaya este iubită de fani datorită rolului pe care îl interpretează în serialul “Femeie în înfruntarea destinului.” Ce spune actrița despre povestea lui Sirin.

Seray Kaya poartă părul desprins și ondulat

Sirin din "Femeie în înfruntarea destinului"

Instagram

“Femeie în înfruntarea destinului” este unul dintre cele mai urmărite seriale turcești la momentul actual, iar fanii sunt nerăbdători oricând să afle lucruri inedite despre actorii lor preferați.

Povestea lui Bahar ne-o aduce în prima plan de femeia cu același nume care rămâne văduvă cu doi copii mici. După un accident de mașină, soțul lui Bahar moarte, iar femeia ajunge să ducă o viață foarte grea.

Dacă Bahar este iubită de fani, Sirin, sora acesteia, este peronajul negativ, cel care nu reușește niciodată să atragă fanii. Cu toate acestea, actrița Seray Kaya este de părere că personajul pe care l-a jucat în “Femeie în înfruntarea destinului”, i-a adus multiple beneficii.

Povestea lui Sirin din "Femeie în înfruntarea destinului"

Sirin este peronajul care a reușit să creeze controverse, asta din cauza faptului că mereu intră în bucluc și speră să-i creeze greutăți lui Bahar de fiecare dată.

Chiar dacă are doar 30 de ani, actrița Seray Kaya este mândră de lucrurile pe care le-a realizat până acum, chiar dacă personajul ei tinde să creeze polemici între iubitorii serialului “Femeie în înfruntarea destinului”.

“Chiar și prietenii mi-au spus că m-au urât în acel rol și m-au întrebat ce-am făcut cu buna Seray. Acest lucru mi-a dat o senzație extraordinară.”, a spus Seray Kaya.

INFORMARESetările tale privind cookie-urile nu permit afișarea conținutului din această zonă. E necesar să accepți cookie-urile social media pentru afisarea acestui tip de conținut. Modifică setările

Când i s-a spus că a fost aleasă să joace rolul lui Sirin, aceasta nu a ezitat nicio secundă, chiar dacă comportamentul ei este foarte diferit de cel al personajului.

Seray Kaya mărturisește că în 2012 a început să se documenteze și să scrie scenariul unui scurt metraj care o avea în prim-plan pe o tânără bolnavă psihic. Cu toate acestea, proiectul nu s-a concretizat, iar actrița a fost dezamăgită din cauza timpului pe care l-a pierdut cu cercetarea.

Seray Kaya despre rolul din “Femeie în înfruntarea destinului”

După ce a intervenit dezamăgirea legată de scenariul pe care l-a scris, Seray Kaya a întâlnit-o pe “Sirin” și atunci și-a dat seama că nimic nu a fost în zadar.

“În 2012 am scris o poveste pentru un scrut metraj. Era povestea unei fete care suferea de schizofrenie. Mi-a luat mult timp să mă documentez, am citit și am văzut multe filme legate de acest subiect, am vorbit cu doctori...Proiectul nu a văzut lumina zilei și am regretat că am investit atât de mult, dar Sirin a fost mereu acolo și mă aștepta.”, a declarat frumoasa actriță.

Seray Kaya a fost uimită atunci când a aflat că fanii o iubesc pe Sirin pentru un singur lucru, părul ei cârlionțat. Chiar dacă toată lumea crede că aceste este de fapt părul real al actriței, aceasta spune adevărul.

“Părul meu este drept, dar într-o zi la filmări am venit cu părul cârlionțat și tuturor le-a plăcut. Ce e curios, e că atunci când Sirin își îndreaptă părul, mi-e mult mai greu să o joc.”, a declarant Seray Kaya.

Seray Kaya și-a dat seama că este pasionată de actorie la vârsta de 14 ani când lucra într-un coafor. Acolo îi aranja pe artiști și a realizat că deși era pasionată de meseria ei, iubea actoria. Astfel, aceasta a reușit să meargă la cursuri de actorie și la audiții, astfel că dorința i-a devenit realitate.

În articolul

Povestea lui Sirin din "Femeie în înfruntarea destinului". Ce spune Seray Kaya despre celebrul personaj

:
Share pe Facebook Share pe Whatsapp

PARTENERI

Catine.ro
Horoscopul zilei de 29 martie 2024. Vărsătorii pierd sume importante de bani. Află ce se întâmplă cu zodia ta
observatornews.ro
Braşoveanul care îşi vinde cu 25.000 de euro garajul din lemn dezvăluie ce oferte a primit. "Sunt în discuţii cu două persoane"
a1.ro
Enrique Iglesias a publicat pe pagina sa oficială de Facebook un clip video cu Ramona Olaru și cu magicianul Robert Tudor
HelloTaste.ro
Baghete crocante cu miez pufos. Rețetă din bucătăria franțuzească
Catine
4 zodii care își schimbă complet viața în aprilie 2024. Află ce le rezervă astrele
useit.ro
Ce înseamnă Wi-Fi, de fapt. Puțini știu de unde vine denumirea
as.ro
Horaţiu Moldovan şi-a făcut publică relaţia cu fosta iubită a lui Dragoş Nedelcu! Primele imagini cu cei doi sărutându-se!
MediCOOL
Câți pași este indicat să faci într-o zi. De ce se recomandă să mergi pe jos mai mult
Spynews
Imagini dureroase de la înmormântarea Andreei, studenta ucisă de Mirel în Timișoara. Familia și prietenii și-au luat rămas bun de la ea / VIDEO
DeParinti
Produse cosmetice care pot afecta sănătatea fătului. La ce să fii atentă dacă ești însărcinată
MediCOOL
Fibromul uterin: cauze, simptome și tratament
HelloTaste
5 rețete cu sparanghel pentru toate gusturile. Te vei bucura de ele primăvara aceasta
x