Prima fotografie a lui Aras Bulut Iynemli în noul an. Accesoriile purtate de actorul din “Legea familiei” au stârnit curiozitatea

Publicat pe 05.01.2022 la 11:23 Actualizat pe 05.01.2022 la 12:31

Aras Bulut Iynemli a postat o primă fotografie în noul an, iar fanii au rămas surprinși să-l vadă cu câteva accesorii cel puțin interesante. Cum arată postarea făcută de actor.

Aras Bulut poartă un pulover negru pe gât și un sacou de aceeași culoare

Prima fotografie a lui Aras Bulut Iynemli în noul an

Happy Channel

Aras Bulut Iynemli se numără printre actorii turci care au dat lovitura pe micile ecrane. Datorită rolurilor de excepție pe care le-au interpretat, vedetele sunt tot mai apreciate în lumea întreagă. Astfel este și cazul lui Aras Bulut.

După succesul pe care l-a avut cu rolul din “Legea familiei”, Aras Bulut este gata să se îndrepte spre alte planuri mărețe. La început de an, acesta a postat o fotografie în online care i-a uimit pe fani.

Prima fotografie a lui Aras Bulut Iynemli în noul an

Actorul apare în online cu o postare inedită. Aras Bulut poartă un fes aranjat în stilul modei de astăzi și are ochelari negri de soare. De asemenea, barba îi este neglijentă, însă zâmbetul nu îi lipsește de pe chip.

Aras Bulut Iynemli se numără printre cei mai talentați actori ai generației sale și acest lucru nu poate fi lipsit de substanță. Vedeta va juca în curând unul dintre cele mai importante roluri ale carierei sale, poate cel mai important.

Urmăriți "Legea familiei" de luni până vineri de la 23.00, doar la Happy Channel

Acesta îl va portretiza pe conducătorul turc Atatürk, asta după ce și-a petrecut tinerețea actoricească pe platourile de filmare ale serialului “Legea familiei”. Aras Bulut Iynemli va juca timp de două sezoane, a câte șase episoade fiecare.

INFORMARESetările tale privind cookie-urile nu permit afișarea conținutului din această zonă. E necesar să accepți cookie-urile social media pentru afisarea acestui tip de conținut. Modifică setările

Acesta a declarant pentru haberturk.com acum ceva vreme: “Vom avea un proiect despre Mustafa Kemal Ataturk. Îl voi juca eu. Sunt atât de entuziasmat pentru că este o onoare. Toată echipa este entuziasmată. Nu pot oferi mai multe detalii despre proiect. Singurul nostru țel este de a spune povestea liderilor noștri așa cum a fost.”

Aras Bulut Iynemli s-a născut pe 25 august 1990 și este absolvent al Besiktas Anatolian High School, dar și Istanbul Technical University, cu o diplomă în Inginerie Aerospațială. După ce a jucat rolul unui fotbalist într-o reclamă televizată, directorul Zeynep Günay Tan l-a remarcat.

Aras Bulut Iynemli și viața personală

Aras Bulut Iynemli a jucat în serialul Such a Passing Time, acolo unde a interpretat rolul lui 'Mete Akarsu'. Acum este pregătit să intre în pielea unuia dintre cei mai importanți lideri ai Turciei. A studiat inginerie, însă actoria a fost întotdeauna în sângele lui, asta pentru că atât fratele, cât și sora sa au legături puternice cu lumea mondenă.

De asemenea, vărul, unchiul și un alt unchi îndepărtat lucrează ca și actori în marea de artiști din Turcia. Aras Bulut Iynemli are 10 milioane de fani pe contul personal de Instagram, acolo unde a postat până acum 451 de fotografii și filmulețe edificatoare.

Deși s-a vorbit în repetate rânduri despre relația amoroasă a vedetei cu actrița Bilge Önal, cei doi s-au despărțit după mai bine de șase ani. Cu toate că au plecat în vacanță, au luat decizia de a merge pe drumuri separate ale vieții.

“Vin dintr-un cartier plin de cultură, sunt obișnuită cu copiii ieșind afară și jucându-se volei sau fotbal. Din păcate, fetițele din ziua de azi, din anumite motive, nu pot sau nu vor să-și petreacă copilăria atât de activă cum făceam noi.”, a declarat acum ceva timp Bilge Önal.

În articolul

Prima fotografie a lui Aras Bulut Iynemli în noul an. Accesoriile purtate de actorul din “Legea familiei” au stârnit curiozitatea

:
Share pe Facebook Share pe Whatsapp

PARTENERI

Catine.ro
Horoscopul zilei de 29 martie 2024. Vărsătorii pierd sume importante de bani. Află ce se întâmplă cu zodia ta
observatornews.ro
Vremea 1 - 29 aprilie 2024. Începem săptămâna cu 31 de grade Celsius. Meteorologii se așteaptă la cel mai călduros 1 aprilie din ultimii ani
a1.ro
Enrique Iglesias a publicat pe pagina sa oficială de Facebook un clip video cu Ramona Olaru și cu magicianul Robert Tudor
HelloTaste.ro
Baghete crocante cu miez pufos. Rețetă din bucătăria franțuzească
Catine
4 zodii care își schimbă complet viața în aprilie 2024. Află ce le rezervă astrele
useit.ro
Ce înseamnă Wi-Fi, de fapt. Puțini știu de unde vine denumirea
as.ro
Horaţiu Moldovan şi-a făcut publică relaţia cu fosta iubită a lui Dragoş Nedelcu! Primele imagini cu cei doi sărutându-se!
MediCOOL
Câți pași este indicat să faci într-o zi. De ce se recomandă să mergi pe jos mai mult
Spynews
Imagini dureroase de la înmormântarea Andreei, studenta ucisă de Mirel în Timișoara. Familia și prietenii și-au luat rămas bun de la ea / VIDEO
DeParinti
Produse cosmetice care pot afecta sănătatea fătului. La ce să fii atentă dacă ești însărcinată
MediCOOL
Fibromul uterin: cauze, simptome și tratament
HelloTaste
5 rețete cu sparanghel pentru toate gusturile. Te vei bucura de ele primăvara aceasta
x