Prima fotografie postată de Gökberk Demirci în noul an. Cum arată actorul

Publicat pe 11.01.2022 la 13:42 Actualizat pe 11.01.2022 la 14:27

Gökberk Demirci, faimosul actor din “Jurământul”, a postat prima fotografie din noul an și i-a bucurat pe internauți. Bărbatul este recunoscut pentru discreția pe care o acordă vieții personale.

Gökberk Demirci poartă o cămașă albastră și un sacou gri

Gökberk Demirci în rolul din serialul "Jurământul"

Happy Channel

Gökberk Demirci este recunoscut pentru discreția pe care o acordă vieții personale atunci când vine vorba despre fotografii și filmulețe postate în mediul online. Cu toate astea, celebrul actorul din “Jurământul” nu putea lăsa să treacă acest început de an fără ca măcar să le arate fanilor o fotografie nouă.

De-a lungul timpului, Gökberk Demirci a reușit să adune pe contul personal de Instagram 113 postări, fotografii și filmulețe realizate atât în viața personală, cât și pe platourile de filmare.

Prima fotografie postată de Gökberk Demirci în noul an

Gökberk Demirci este îmbrăcat în blugi, o bluză lungă verde închis cu mâneci lungi și poartă pantofi. Imaginea pare a fi desprinsă din serialul “Jurământul”, însă actorul nu a lăsat nicio descriere pentru ca fanii să se lămurească în privința provenienței fotografiei.

Acesta a primit peste 100 de mii de aprecieri și peste 5 mii de comentarii, toate în dreptul aceleiași postări din noul an. “Bine ai revenit, ți-am simțit lipsa”, “Sunt bucuroasă că ești aici, persoană minunată”, „Rege”, „Sper să fii fericit întotdeauna”, au fost doar câteva dintre comentariile lăsate de fani.

INFORMARESetările tale privind cookie-urile nu permit afișarea conținutului din această zonă. E necesar să accepți cookie-urile social media pentru afisarea acestui tip de conținut. Modifică setările

Nu mai este niciun secret pentru nimeni faptul că celebrul actor Gökberk Demirci s-a căsătorit cu colega lui de platou Özge Yağız. Cei doi s-au îndrăgostit pe platourile de filmare, exact ca într-o poveste ireală întâlnită doar în cărți. Cei doi au început să se întâlnească din martie 2019, iar logodna lor a avut loc în iulie 2021. Deși are doar 32 de ani, Gökberk Demirci a reușit să-și construiască o carieră înfloritoare și să se numere printre cei mai iubiți actori din Turcia.

În sezonul 3 al serialului “Jurământul”, actorul a reușit să-și uimească fanii și să dea o altă valoare rolului interpretat. “Emir” este personajul interpretat de Gökberk Demirci, bărbatul dur care l-a început nu-și dorește să se căsătorească cu Reyhan.

Gökberk Demirci în rolul lui „Emir” din „Jurământul”

În cel de-al treilea sezon al serialului “Jurământul” Reyhan moare, iar copilul pe care l-a născut rămâne în grija lui Emir. Acesta încearcă să scape de toate amintirile pe care le-a avut cu Reyhan și nu își dorește copilul.

Mama lui Emir se află acum în închisoare, însă regretă toate lucrurile rele pe care le-a făcut de-a lungul timpului. Acolo, între gratii, o întâlnește pe Feride, femeia pe care o roagă să devină mamă pentru nepoțelul ei nou născut. Aceasta din urmă refuză la început, însă nevoia de bani o împinge la gesturi neașteptate. Până la urmă, Feride acceptă să meargă în casa lui Emir, însă acolo își dă seama că va fi tratată fără pic de milă întotdeauna.

Până la urmă, Emir și Feride se îndrăgostesc, însă vor trece prin momente tragice care îi vor schimba pentru totdeauna. Emir află de legătura mamei sale cu Feride, iar totul se schimbă complet. Vor reuși cei doi să își găsească drumul înapoi unul către celălalt?

Emir va încerca să-i recucerească sufletul lui Feride, dar va putea aceasta să-l ierte pentru toate nedreptățile create? Toate se pot afla doar urmărind serialul “Jurământul”.

În articolul

Prima fotografie postată de Gökberk Demirci în noul an. Cum arată actorul

:
Share pe Facebook Share pe Whatsapp

PARTENERI

Catine.ro
Horoscopul zilei de 26 aprilie 2024. Gemenii încep un proiect nou. Află ce se întâmplă cu zodia ta
observatornews.ro
Afacerea care înfloreşte în această perioadă. Preţurile variază între 30 şi 90 de lei
a1.ro
Ce legătură este între Anamaria Prodan și Gabriela Lucuțar. Impresara și Regina Întunericului se cunosc de mulți ani
HelloTaste.ro
De ce se lasă cozonacul după coacere. Pași esențiali pentru un cozonac perfect
Catine
Zodii norocoase în ziua de 26 aprilie 2024. Trei nativi care vor avea parte de reușite
useit.ro
Telefonul care a întrecut iPhone-ul cu o funcție inedită. Ce poate face
as.ro
Fosta soţie a lui Cristi Borcea, „transformare” spectaculoasă la 54 de ani: „Nu-mi propun să întoarcă bărbații capul după mine!”
MediCOOL
Ce este un RMN, când este indicat și cum te pregătești pentru el
Spynews
Nume sărbătorite de Sf. Gheorghe. Cui îi spunem la mulți ani pe 23 aprilie
DeParinti
5 semne că adolescentul este dependent de telefon
MediCOOL
Obiceiuri sănătoase pentru a trăi mult. Cum îți pot crește durata de viață
HelloTaste
Drob vegetarian cu ciuperci și orez. O rețetă delicioasă de post
x