Prima mișcare făcută de Cansu Dere în mediul online după zvonurile dispariției. Fanii și-au regăsit speranța în ceea ce o privește pe actriță

Publicat pe 12.07.2023 la 21:00 Actualizat pe 12.07.2023 la 09:11

Prima mișcare făcută de Cansu Dere în mediul online după zvonurile dispariției. Fanii și-au regăsit speranța în ceea ce o privește pe actriță.

Cansu Dere poartă o cămașă albă și are părul desprins

Prima mișcare făcută de Cansu Dere în mediul online după zvonurile dispariției

Happy Channel

După cutremurele care au avut loc în Turcia la începutul lunii februarie, actorii turci au simțit nevoia să dea o mână de ajutor celor în nevoie. Cu toate acestea, nu toți au fost prezenți în mediul online de la începutul tragediei. Un astfel de exemplu vine din partea faimoasei Cansu Dere.

Prima mișcare făcută de Cansu Dere în mediul online după zvonurile dispariției

Cansu Dere lipsește din mediul online încă din luna ianuarie a anului 2023. Aceasta nu a mai publicat nicio fotografie, dar nici nu a mai avut activitate pe niciunul dinter conturile de socializare. După cutremurele din Turcia, fanii au luat în calcul posibilitatea că aceasta ar fi dispărut. Nici reprezentanții săi, dar nici familia nu a oferit declarații legate de acest subiect.

INFORMARESetările tale privind cookie-urile nu permit afișarea conținutului din această zonă. E necesar să accepți cookie-urile social media pentru afisarea acestui tip de conținut. Modifică setările

Ulterior, au apărut două fotografii ce păreau să o arate pe Cansu Dere în mijlocul voluntarilor din Turcia. Nu au existat însă piste reale care să arate că vedeta se află încă în viață. Recent, o mișcare făcută pe contul său personal de Instagram le-a redat speranța internauților. În afara daunelor materiale și a milioanelor de persoane decedate în urma cutremurelor, a exista ideea că faimoasa Cansu Dere ar fi dispărut pentru totdeauna.

Cansu Dere este cunoscută pentru rolul din “Puterea destinului” și nu numai. Este o actriță iubită de fani din toată lumea, atât pentru aparițiile sale pe micile ecrane cât și în mediul online. La finalul lunii februarie, un utilizat a publicat pe contul de Twitter o pistă care arată că aceasta ar fi în viață.

“Bună ziua, Cansu Dere trăiește. În această fotografie se poate vedea clar că în prezent are 246 de prieteni pe contul de Instagram, iar până acum avea 245, ceea ce înseamnă că s-a conectat.”, se arată în postare. Cu toate acestea, rămâne întrebarea dacă nu a fost altcineva ce s-a putut conecta pe contul său. Ultima postare a sa datează din 5 ianuarie.

Cansu Dere, dată dispărută în urma cutremurelor din Turcia

În ultima perioadă toți ochii au fost ațintiți asupra veștilor legate de cutremurele din Turcia. Un seism cu magnitudinea de 7.7 a avut loc la începutul lunii februarie și a provocat nenumărate dezastre. Printre știrile care au împînzit internetul se arată că faimoasa Cansu Dere și-ar fi pierdut viața. Aceasta nu a mai avut nicio activitate în mediul online de la începutul anului, iar fanii se tem pentru ce este mai rău.

Un videoclip apărut pe Tik Tok a devenit viral. Se arată că vedeta din “Puterea destinului” ar fi dispărut fără urmă la scurtă vreme după cutremurele din Turcia. În ceea ce o privește, pistele rămân totuși deschise, având în vedere că nu a fost lansată nicio declarație oficială până în acest punct. Cansu Dere s-a născut pe 14 octombrie 1980 în Ankara și este actriță, model și fostă Miss Turcia. A jucat în “Mother”, “A women scorned”, “Ezel” și “Sila”, fiind printre capodoperele în care a avut rolul de protagonistă.

În “Puterea destinului”, Cansu Dere joacă rolul principal alături de Mehmet Akif Alakurt. Cei doi au avut probleme pe platourile de filmare, însă rezultatul final a fost o producție de excepție, urmărită de fanii de pretutindeni.

În articolul

Prima mișcare făcută de Cansu Dere în mediul online după zvonurile dispariției. Fanii și-au regăsit speranța în ceea ce o privește pe actriță

:
Share pe Facebook Share pe Whatsapp

PARTENERI

Catine.ro
Horoscopul zilei de 26 aprilie 2024. Gemenii încep un proiect nou. Află ce se întâmplă cu zodia ta
observatornews.ro
Reacţia unui turist belgian care a mers pentru prima dată cu Mocăniţa în Bucovina: "Doamne! Ce am făcut să merit?"
a1.ro
Ce legătură este între Anamaria Prodan și Gabriela Lucuțar. Impresara și Regina Întunericului se cunosc de mulți ani
HelloTaste.ro
Carne de porc cu legume la cuptor, perfectă pentru masa de Paște
Catine
Zodii norocoase în ziua de 26 aprilie 2024. Trei nativi care vor avea parte de reușite
useit.ro
De ce îți merge atât de greu telefonul. Experții au dezvăluit motivele reale
as.ro
Alexandra Stan s-a filmat fără sutien şi le-a pus o întrebare fanilor! Ce a vrut să afle excentrica artistă
MediCOOL
Ce este un RMN, când este indicat și cum te pregătești pentru el
Spynews
Locul accidentului în care a murit Mădălin din Olt a luat foc! Totul a fost distrus complet de flăcări: ”Din cauza...” / FOTO
DeParinti
5 semne că adolescentul este dependent de telefon
MediCOOL
Obiceiuri sănătoase pentru a trăi mult. Cum îți pot crește durata de viață
HelloTaste
7 condimente pentru carnea de miel. Ce nu trebuie să-ți lipsească pentru o masă delicioasă
x