Primele imagini din noul film în care joacă faimosul Kerem Bürsin. Protagonistul din “Dragostea plutește în aer”, pe micile ecrane într-o producție mult așteptată

Publicat pe 30.05.2022 la 11:24 Actualizat pe 30.05.2022 la 12:03

Primele imagini din noul film în care joacă Kerem Bürsin au fost deja publicate. Protagonistul din "Dragostea plutește în aer", din nou pe micile ecrane.

Kerem Bürsin poartă o cămașă albă, sacou negru și cravată de aceeași culoare

Kerem Bürsin din “Dragostea plutește în aer”

Happy Channel

Kerem Bürsin se numără printre cei mai iubiți actori din Turcia la momentul actual. Datorită rolului său din “Dragostea plutește în aer” a reușit să-și construiască o adevărată armată de fani în lumea întreagă. Cu toate acestea, în cele mai recente interviu, bărbatul a mărturisit că nu își dorește să fie recunoscut pretutindeni.

După succesul avut alături de Hande Erçel în celebra comedie romantică, era normal ca fanii să aștepte următorul rol în care să-l vadă din nou pe actorul lor preferat. Iată că după o perioadă de absență, acesta poate fi din nou urmărit.

Primele imagini din noul film în care joacă faimosul Kerem Bürsin

Fanii lui Kerem Bürsin au așteptat până acum nerăbdători să afle detalii despre cel mai recent proiect în care s-a implicat actorul. Este vorba despre filmul “Eflatun”, acolo unde faimosul actor împarte rolul de protagonist cu frumoasa actriță de origine turcă İrem Helvacıoğlu. Deși filmările au fost finalizate acum ceva vreme, până acum nicio imagine nu a fost lăsată în mediul online.

Deși au trecut luni bune de când Kerem Bürsin a împărțit platourile de filmare cu fosta sa parteneră de viață, Hande Erçel, planurile profesionale ale celor doi au rămas pentru o bună perioadă de timp de domeniul trecutului. La fel și relația lor care a survenit atunci când nimeni nu se aștepta. Primul indiciu a fost observat pe pagina de socializare a frumoasei , Hande Erçel după ce aceasta a șters orice urmă a relației lor.

INFORMARESetările tale privind cookie-urile nu permit afișarea conținutului din această zonă. E necesar să accepți cookie-urile social media pentru afisarea acestui tip de conținut. Modifică setările

Acum Kerem Bürsin va putea fi văzut din nou pe micile ecrane în filmul “Eflatun”, iar primele imagini au fost postate pe paginile de socializare. Printre actorii care fac parte din distribuție se numără și Nazan Diper, Melisa Akman, Erman Okay, Semiha Bezek, Haydar Köyel, Nagihan Gürkan și Yıldız Kültür. Subiectul este unul tragic, fiind vorba despre “Eflatun” care își pierde vederea la vârsta de doar cinci ani. Cu ajutorul tatălui ei reușește să ducă o viață apropiată de normalitate. Lucrează alătiri de acesta până într-o zi când aude vocea unui bărbat ce îi va schimba viața.

“Dragostea plutește în aer”, unul dintre cele mai urmărite seriale. Depășește chiar și “Game of Thrones”

“Dragostea plutește în aer” se numără printre cele mai urmărite seriale din America Latină. Producția depășește chiar și “Game of Thrones”, una dintre cele mai iubite producții ale tuturor timpurilor. Difuzat în mai mult de 85 de țări, acesta se bucură de succes pretutindeni.

La fel ca și fostul său partener de platou, după mai multe luni de așteptare, Hande Erçel va putea fi urmărită din nou pe micile ecrane într-o nouă producție. Numele vedetei este asociat tot mai des cu cel al lui Can Yaman în producția „El Turco”, fiind un serial mult discutat. Până acum nu s-a aflat nicio informație concretă în legătură cu planurile profesionale ale vedetei, iar aceasta a făcut declarații după cum urmează: “Nu este nimic concret la momentul actual, când voi afla, o să anunț.”, a spus vedeta, conform Seriesturkish.com.

De asemenea, Hande Erçel se află pe buzele tuturor și cu povestea de iubire pe care o trăiește alături de Kaan Yıldırım.

În articolul

Primele imagini din noul film în care joacă faimosul Kerem Bürsin. Protagonistul din “Dragostea plutește în aer”, pe micile ecrane într-o producție mult așteptată

:
Share pe Facebook Share pe Whatsapp

PARTENERI

Catine.ro
Horoscopul zilei de 29 martie 2024. Vărsătorii pierd sume importante de bani. Află ce se întâmplă cu zodia ta
observatornews.ro
Din Londra s-a mutat într-un sătuc din România. De ce a renunțat Andrei la luxul de acolo, după 14 ani: "Am trait în Anglia ca un rege"
a1.ro
Enrique Iglesias a publicat pe pagina sa oficială de Facebook un clip video cu Ramona Olaru și cu magicianul Robert Tudor
HelloTaste.ro
Baghete crocante cu miez pufos. Rețetă din bucătăria franțuzească
Catine
4 zodii care își schimbă complet viața în aprilie 2024. Află ce le rezervă astrele
useit.ro
Ce înseamnă Wi-Fi, de fapt. Puțini știu de unde vine denumirea
as.ro
„Să-i fie ţărâna uşoară!” Vedeta mutilată cu ciocanul de soţul ei, mesaj şocant despre tatăl celor două fete ale sale!
MediCOOL
Câți pași este indicat să faci într-o zi. De ce se recomandă să mergi pe jos mai mult
Spynews
Imagini dureroase de la înmormântarea Andreei, studenta ucisă de Mirel în Timișoara. Familia și prietenii și-au luat rămas bun de la ea / VIDEO
DeParinti
Produse cosmetice care pot afecta sănătatea fătului. La ce să fii atentă dacă ești însărcinată
MediCOOL
Fibromul uterin: cauze, simptome și tratament
HelloTaste
5 rețete cu sparanghel pentru toate gusturile. Te vei bucura de ele primăvara aceasta
x