Primul episod din serialul “Dacă un bărbat iubește... “ se vede pe 20 august, de la 22:00, pe Happy Channel

Publicat pe 11.08.2022 la 11:12 Actualizat pe 11.08.2022 la 21:00

Primul episod din serialul "Dacă un bărbat iubește..." se vede pe 20 august, de la 22:00, pe Happy Channel. Fanii producției turcești vor putea urmări celelalte episoade din "Dacă un bărbat iubește…" în AntenaPLAY, unde vor avea disponibile online câte două episoade în fiecare zi de luni, începând cu data de 22 august.

Actorii din Daca un barbat iubeste

Marea Premieră a serialului "Dacă un bărbat iubește..." are loc pe 20 august, de la 22:00, pe Happy Channeș

Happy Channel

Fanii producțiilor turcești au de acum un motiv în plus de bucurie. Primul episod din super-serialul “Dacă un bărbat iubește...” va fi difuzat pe Happy Channel, sâmbătă, 20 august, de la ora 22:00. Ulterior, producția-fenomen va putea fi urmărită DOAR în AntenaPLAY, unde vor putea viziona în fiecare luni câte două episoade noi, începând cu 22 august.

Primul episod din serialul “Dacă un bărbat iubește...” se vede la Happy Channel

Serialul “Dacă un bărbat iubește…” aduce în atenția fanilor actori turci de excepție. Printre aceștia se numără și Alperen Duymaz care a făcut parte și din distribuția “Son Yaz”. Producția turcească se așteaptă a fi un succes, reprezentând o istorie a unei Cenușărese moderne. O comedie romantică regizată de Ömür Atay și scrisă de Aslı Zengin. Primul episod a fost difuzat în Turcia pe 20 ianuarie 2022.

Din distribuție fac parte actorii: Alperen Duymaz, Büşra Develi, Yasemin Allen și Görkem Sevindik. Deși serialului a putut fi văzut încă de la începutul anului 2022, se pare că filmările au început cu mult timp înainte. Astfel, actorii au luat pauze incerte odată cu apariția tot mai multor cazuri de COVID-19.

Serialul “Dacă un bărbat iubește…” spune povestea unei femei de clasă mijlocie, mamă a doi copii, ce se îndrăgostește nebunește de un bărbat frumos și foarte bogat. Alperen Duymaz apare în fața telespectatorilor ca un bărbat carismatic, singur, frumos, sportiv, inteligent și bogat. De cealaltă parte, Büşra Develi este o femeie singură cu doi copii ce trece prin viață ca mulți alți oameni de categoria ei.

Citește și: Cine este Erkan Petekkaya din “Furtună pe Bosfor”. Detalii inedite despre celebrul actor

Cât despre Yasemin Kay Allen, aceasta joacă rolul rivalei, cea care își dorește cu ardoare să formeze un cuplu cu personajul principal, bărbatul tânăr și bogat ce i-a cucerit inima. “Zeynep” ( Büşra Develi) este mama a doi copii gemeni, divorțată de “Oktay” ( Görkem Sevindik). Cei doi s-au căsătorit pe vremea când erau studenți, însă ulterior aceasta a fost înșelată de cel în care și-a încredințat dragostea.

“Dacă un bărbat iubește...”, tot ce nu știai despre serialul fenomen

Totul se schimbă pentru “Zeynep” atunci când îl întâlnește pe “Kenan” ( Alperen Durmaz), chiar dacă acesta este un bărbat singur, dorit de multe femei. Printre acestea se numără și “Yelda” ( Yasemin Kay Allen). Cea din urmă își dorește un parteneriat durabil în firma bărbatului, dar și o căsnicie alături de el. Serialul “Dacă un bărbat iubește…” are 26 de episoade și se așteaptă a fi un succes de fiecare dată când este transmis.

Alperen Duymaz joacă rolul lui „Kenan Acarsoy” și este un cunoscut actor și model din Turcia. Născut pe 3 noiembrie 1992 a fost interesat de artele frumoase încă de mic copil. În timpul anilor de liceu a fost model, iar ulterior și-a ales cariera de actor.

Citește și: Cine este Leyla Tanlar din “Furtună pe Bosfor”. Detalii inedite despre celebra actriță

Büşra Develi este “Zeynep Uysal” în “Dacă un bărbat iubește...”, fiind o cunoscută actriță de origine turcă. Născută pe 25 august 1993, inițial a început cariera ca și model. Este cunoscută pentru rolul principal din filmul “Arada”, acolo unde a jucat alături de fostul său partener din viața reală, Burak Deniz.

Yasemin Kay Allen este “Yelda Sipahi” în serialul “Dacă un bărbat iubește...” și este o actriță cunoscută atât în Anglia, cât și în Turcia. Este fiica artistei de origine britanică, Sonja Eady.

În articolul

Primul episod din serialul “Dacă un bărbat iubește... “ se vede pe 20 august, de la 22:00, pe Happy Channel

:
Share pe Facebook Share pe Whatsapp

PARTENERI

Catine.ro
Horoscopul zilei de 17 aprilie 2024. Berbecii sunt sfătuiți să-i ajute pe cei din jur. Află ce se întâmplă cu zodia ta
observatornews.ro
Val de ploi şi vijelii peste România. Temperaturile vor scădea brusc cu până la 15 grade Celsius în mai multe regiuni ale ţării
a1.ro
Ramore și soția lui divorțează la doar 2 luni de la nuntă. Câștigătorul sezonului 13 iUmor și Denisa Drăgan au o fetiță de 5 luni
HelloTaste.ro
Tocăniță de post cu cartofi, o mâncare foarte consistentă și ușor de preparat
Catine
Nuci cu cremă caramel de post. Rețetă de desert delicios și spornic
useit.ro
7 obiecte pe care nu trebuie să le pui lângă router dacă vrei Internet rapid. Cum afectează semnalul Wi-Fi
as.ro
Detalii incredibile despre înmormântarea de lux a lui Costel Corduneanu! Ce s-a aflat despre mormântul „Stăpânului Moldovei”
MediCOOL
Obiceiuri care îți afectează creierul. Ce să eviți pentru a-ți proteja funcțiile cognitive și memoria
Spynews
Doliu în lumea muzicii de petrecere! S-a stins din viață o cunoscută artistă: "În aceste clipe..." / FOTO
DeParinti
Stimulentul de inserție 2024. De ce sumă poți beneficia din partea statului
MediCOOL
Circumferința taliei: de ce este importantă și cât măsoară o talie sănătoasă
HelloTaste
Clătite de post cu mere, desertul potrivit în orice moment al zilei
x