Primul sezon din Golden Boy – Dragoste rebelă a luat sfârșit, dar Emre Altuğ își continuă proiectele profesionale. Despre ce este vorba

Publicat pe 03.07.2023 la 12:36 Actualizat pe 03.07.2023 la 13:21

Emre Altuğ se află printre actorii care își continuă proiectele profesionale în ciuda faptului că ceilalți au luat vacanță. Despre ce este vorba.

Emre Altuğ poartă o cămașă albă și un sacou negru cu mâneci lungi

Primul sezon din Golden Boy – Dragoste rebelă a luat sfârșit, dar Emre Altuğ își continuă proiectele profesionale

Happy Channel

Emre Altuğ se numără printre cei mai influenți actori din Turcia la momentul actual. Joacă rolul Orhan în Golden Boy – Dragoste rebelă, fiind productiv în toată perioada petrecută pe platourile de filmare. Cu toate că cei mai mulți dintre colegii săi au luat vacanță, acesta se pregătește pentru concerte.

Primul sezon din Golden Boy – Dragoste rebelă a luat sfârșit, dar Emre Altuğ își continuă proiectele profesionale

În cel mai recent interviu, Emre Altuğ a subliniat faptul că va filma videoclipuri și abia apoi va intra în vacanță alături de copii săi. Nu vor lipsi concertele. Actorul se pare că are o perioadă aglomerată pe plan profesional, iar filmările pentru cel de-al doilea sezon Golden Boy – Dragoste rebelă vor avea loc la sfârșitul lunii august. Deși nu a oferit detalii despre ceea ce va urma să se întâmple în continuare, a oferit câteva detalii despre ceea ce s-a petrecut în primul sezon.

Urmărește Golden Boy - Dragoste rebelă, miercuri de la 20:00, la Happy Channel

INFORMARESetările tale privind cookie-urile nu permit afișarea conținutului din această zonă. E necesar să accepți cookie-urile social media pentru afisarea acestui tip de conținut. Modifică setările

“A fost o perioadă extrem de aglomerată. Am făcut-o pentru că îmi pasă de actorie și muzică. Am scos pe piață melodii noi în timp ce filmam și pentru serial, o să continui să ofer concerte. Nu puteam să nu am o perioadă aglomerată. Au fost săptămâni în care mergeam zilnic pe platourile de filmare. Mi-am aranjat concertele în funcție de asta. A fost un sezon foarte aglomerat pentru că le-am făcut pe amândouă. Sunt în vacanță ca și actor, dar cântărețul n-are vacanță.”, a transmis Emre Altuğ, arată seriesturkish.com.

Citește și: Afra Saraçoğlu din Golden Boy - Dragoste rebelă a îmbrăcat un costum de baie atipic. Forma pieselor vestimentare se aseamănă cu scoicile

Cu toate că a luat vacanță de pe platourile de filmare, ca și cântăreț este pregătit să le ofere fanilor noi apariții pe scenă. În ceea ce privește relația dintre Afra Saraçoğlu și Mert Ramazan Demir, acesta a oferit câteva lămuriri.

“Am văzut pozele, nu am vorbit despre asta, nu știu ce s-a întâmplat. Ei se potrivesc.”, a spus actorul.

Emre Altuğ din Golden Boy – Dragoste rebelă a devenit un împătimit al rețelelor sociale

Fiind printre actorii care s-au implicat în nenumărate proiecte profesionale de-a lungul timpului, este normal ca Emre Altuğ să aducă un plus de valoare echipei din Golden Boy – Dragoste rebelă.

Citește și: Buçe Buse Kahraman a reușit să câștige simpatia fanilor cu rolul din Golden Boy – Dragoste rebelă. Cum vede actrița proiectul profesional

“Este foarte dificil să filmezi pentru drame, dar sunt fericit. Am făcut o treabă bună, a fost un proiect frumos. Cred că e cel mai bun proiect al anului.”, a declarat Emre Altuğ. Nu își neagă nici cariera de artist, iar pe pagina personală de Instagram are 1 milion de fani și peste 800 de fotografii și filmulețe postate.

Chiar înainte ca succesul serialului Golden Boy – Dragoste rebelă să fie cunoscut în lumea întreagă, Emre Altuğ a preconizat că lucrurile vor merge într-o direcție bună.

“Aștept, știu că va fi un lucru bun pentru că este un proiect foarte bine realizat. Foarte concentrat totul. Acum când vorbesc, deja este totul foarte bine pregătit. În momentul în care am citit scenariul, regizorul era deja foarte bine pregătit. Am primit răspunsuri pentru fiecare întrebare. Am fost foarte încrezător în ceea ce privește acest proiect și am încercat să dau tot ce am mai bun.”, a declarat actorul.

În articolul

Primul sezon din Golden Boy – Dragoste rebelă a luat sfârșit, dar Emre Altuğ își continuă proiectele profesionale. Despre ce este vorba

:
Share pe Facebook Share pe Whatsapp

PARTENERI

Catine.ro
Horoscopul zilei de 5 mai 2024. Taurii trebuie să aibă grijă la prietenii. Află ce se întâmplă cu zodia ta
observatornews.ro
Sfaturi pentru credincioșii care țin aprinse lumânări de Înviere. O simplă greșeală poate avea consecințe grave
a1.ro
Felicitări și mesaje de Paște Fericit 2024. Urări frumoase de trimis pe Whatsapp și SMS-uri
HelloTaste.ro
Drob în aluat fraged, sub formă de coroniță. Rețetă pentru masa de Paște
Catine
Rochii de primăvară care sunt potrivite pentru o nuntă. Se încadrează în mai multe coduri vestimentare
useit.ro
Care a fost prima mâncare consumată în spațiu. Puțini s-ar fi așteptat la această rețetă
as.ro
Donație fabuloasă, de 25 de milioane de euro, făcută de Gigi Becali. S-a aflat totul chiar înainte de Paște
MediCOOL
Proprietățile medicinale ale ceaiului de merișoare. Efectele acestei băuturi asupra greutății corporale
Spynews
Cum arată casa lui Nea Florică, devenit viral pe TikTok pentru replica „Mi-a dat pachet”. Are 57 de ani și locuiește la țară / FOTO
DeParinti
Vaccinul HPV e la fel de eficient și pentru fete și pentru băieți. De ce este atât de importantă imunizarea lor
MediCOOL
Câte ouă poți mânca pe zi. Ce recomandări fac medicii de Paște
HelloTaste
Salate pentru masa de Paște. 9 rețete ușoare și gustoase pentru un meniu de sărbătoare
x