Proiectul “Jurământul” a luat sfârșit! Actorii Gökberk Demirci și Can Verel continuă cu alte producții de succes

Publicat pe 12.07.2023 la 18:00 Actualizat pe 12.07.2023 la 09:03

Proiectul “Jurământul” a luat sfârșit! Actorii Gökberk Demirci și Can Verel continuă cu alte producții de succes.

Can Verel și Gökberk Demirci stau unul lângă celălalt

Gökberk Demirci și Can Verel

Happy Channel

“Jurământul” se numără printre cele mai îndrăgite seriale din Turcia. Chiar de la început, povestea a reușit să-i țină captivi pe telespectatori, iar incursiunea subiectului și a personajelor a avut întotdeauna o surpriză pentru cei care au urmărit povestea de la început. Deși au existat multe schimbări de-a lungul sezoanelor, acestea au fost primite cu bun august în cele din urmă.

Proiectul “Jurământul” a luat sfârșit în Turcia

Filmările pentru cele 4 sezoane ale serialului “Jurământul” au luat sfârșit în cele din urmă. Grație popularității pe care povestea a avut-o încă de la început, producția a reușit să se numere întotdeauna pe primele locuri în cele mai importante topuri de gen. De asemenea, actorii care au călcat pe platourile de filmare au reușit să-și construiască o adevărată armată de fani.

Urmărește "Jurământul", joi și vineri de la 20:00, doar la Happy Channel

Printre aceștia se numără și îndrăgiții Gökberk Demirci și Özge Yağız, cei care timp de două sezoane au format un cuplu de poveste. Ulterior, actrița a părăsit proiectul, iar alte vedete i-au luat locul pe bucăți. Povestea dintre “Emir” și “Reyhan” nu a putut fi uitată niciodată, iar actorii au devenit un cuplu chiar și în viața reală. Özge Yağız s-a implicat în alte producții ce i-au adus valoare și au demonstrat astfel că nu este doar o vedetă de duzină.

INFORMARESetările tale privind cookie-urile nu permit afișarea conținutului din această zonă. E necesar să accepți cookie-urile social media pentru afisarea acestui tip de conținut. Modifică setările

Cât despre Can Verel, acesta primește în prezent proiecte și scenarii din partea producătorilor și se află pe buzele a nenumărați fani de pretutindeni. Paginile acestora de socializare continuă să crească și numărul internauților care le urmăresc dezvoltarea personală și profesională la fel. După finalizarea celor patru sezoane, Gökberk Demirci a mărturisit că va profita de ocazie pentru a-și oferi o vacanță binemeritată și a se lăsa în voia timpului petrecut alături de cei dragi.

Can Verel, despre proiectul "Jurământul"

În ultimul interviu oferit, protagonistul din “Jurământul” a declarat că în prezent evaluează mai multe oferte de muncă.

„Acum sunt într-un proces de evaluare. Ei mă evaluează și eu fac la fel. Citesc scenarii. Mă odihnesc pentru o perioadă și am mai avut și câteva interviuri. Pe de-o parte, sunt în vacanță, nu am un plan bine pus la punct în prezent. Seria a luat sfârșit, dar episoadele încă sunt în difuzare. Un astfel de procesc durează. Fiecare moment este plin de surprize.”, a transmis actorul, potrivit Seriesturkish.com. Unul dintre cei care a reușit să atragă atenția într-un mod pozitiv în cadrul poveștii “Jurământul” a fost Can Verel.

Actorul a interpretat personajul “Kemal” și a fost extrem de îndrăgit de fani din toată Europa. De asemenea, aceștia cunosc proiectele de care Can Verel s-a ocupat în trecut, printre acestea fiind și “Selena”, “Papatyam”, “ Aşk Laftan Anlamaz”, „Arka Sokaklar” și “Sen Anlat Karadeniz”. Ca și colegul său de platou, Can Verel a decis să ia o pauză după filmarea celui de-a patrulea sezon. Acesta a mărturisit că l-a atras încă de la început povestea și că acum își dorește să pășească din nou într-o altă istorie profesională.

“Sunt foarte mulțumit de această serie. Într-adevăr, prieteniile care s-au legat sunt incredibile și m-am înțeles cu cei din producție încă din prima zi. Camila este cel mai talentat și pur om pe care l-am întâlnit vreodată.”, a transmis Can Verel.

În articolul

Proiectul “Jurământul” a luat sfârșit! Actorii Gökberk Demirci și Can Verel continuă cu alte producții de succes

:
Share pe Facebook Share pe Whatsapp

PARTENERI

Catine.ro
Horoscopul zilei de 29 martie 2024. Vărsătorii pierd sume importante de bani. Află ce se întâmplă cu zodia ta
observatornews.ro
Alerte meteo de vreme severă imediată emise de ANM. Cod galben în mai multe zone din țară, în următoarele ore
a1.ro
Ianca Simion, apariție superbă într-o ținută cu spatele gol. Cât de bine arată fiica lui Răzvan Simion
HelloTaste.ro
Baghete crocante cu miez pufos. Rețetă din bucătăria franțuzească
Catine
4 zodii care își schimbă complet viața în aprilie 2024. Află ce le rezervă astrele
useit.ro
Avertismentele surprinzătoare ale autorităților înainte de eclipsa solară din aprilie 2024. De ce recomandă proviziile de mâncare pentru localnici
as.ro
La 78 de ani, Cristian Gațu se iubește cu menajera familiei! Divorțează după 53 de ani de căsnicie: „Nu mă simt vinovat!”
MediCOOL
Câți pași este indicat să faci într-o zi. De ce se recomandă să mergi pe jos mai mult
Spynews
Doliu în lumea muzicii din România! A murit George Nicolescu, solistul de muzică ușoară care s-a născut orb / FOTO
DeParinti
Produse cosmetice care pot afecta sănătatea fătului. La ce să fii atentă dacă ești însărcinată
MediCOOL
Fibromul uterin: cauze, simptome și tratament
HelloTaste
5 rețete cu sparanghel pentru toate gusturile. Te vei bucura de ele primăvara aceasta
x