Sarp Bozkurt își continuă cariera profesională după rolul din “Dragostea plutește în aer”. Despre ce este vorba

Publicat pe 12.05.2022 la 09:19 Actualizat pe 12.05.2022 la 10:19

Sarp Bozkurt își continuă cariera profesională după rolul din "Dragostea plutește în aer". Despre ce este vorba și în ce producții mai poate fi văzut îndrăgitul actor turc.

Sarp Bozkurt poartă o cămașă bleu și stă alături de una dintre colegele de platou din Dragostea plutește în aer

Sarp Bozkurt din "Dragostea plutește în aer"

Instagram/Sarp Bozkurt

Sarp Bozkurt, faimosul actor turc recunoscut pentru rolul “Erdem” din “Dragostea plutește în aer” își continuă cariera profesională la fel ca până acum. Dacă în comedia romantică are un rol care îi binedispune pe toți colegii de platou, iată că actorul mai poate fi întâlnit și în altfel de ipostaze.

A reușit să atragă atenția cu personajul său și acum este apreciat de fanii de pretutindeni. Cei mai mulți dintre ei îl apreciază și în mediul online, acolo unde postează deseori fotografii și filmulețe.

Sarp Bozkurt își continuă cariera profesională după rolul din “Dragostea plutește în aer”

Sarp Bozkurt, născut în Istanbul în anul 1989, se numără printre cele mai importante nume din Turcia la momentul actual. Datorită rolului său din “Dragostea plutește în aer” a reușit să atragă tot mai mult atenția, iar grație talentului său a reușit să se facă remarcat pretutindeni.

Un actor al cărui nume continuă să răsune după seria “Komedi Dükkanı”, acesta și-a continuat cariera profesională fiind implicat în tot mai multe proiecte. Rolul “Erdem” a reușit să îi confere o popularitate cum nu credea până atunci, asta pentru că replicile sale amuzante i-au făcut atât pe telespectatori, cât și pe colegii de platou să se distreze de fiecare dată când le ascultau. Sarp Bozkurt mai poate fi urmărit și în „Eee Sonra” și „Bizden Ne Olur”, conform informațiilor oferite de Seriesturkish.com.

INFORMARESetările tale privind cookie-urile nu permit afișarea conținutului din această zonă. E necesar să accepți cookie-urile social media pentru afisarea acestui tip de conținut. Modifică setările

Cea mai recentă producție în care va putea fi văzut îndrăgitul actor se va filma în Skopje, Macedonia. Sarp Bozkurt va juca alături de Hakan Boyav și Kaan Turgut, Erdal Özyağcılar, Özlem Türkad, Emre Bey, Gözde Çığacı, Süleyman Kara și Erman Saban. Se pare că Jessica May va fi actrița principală, ceea ce este o reală surpriză pentru cei care o îndrăgesc pe celebra actriță. Sarp Bozkurt va interpreta rolul Arif.

Povestea de viață a lui Sarp Bozkurt din “Dragostea plutește în aer”

Născut pe 4 octombrie 1989 în Istanbul, Sarp Bozkurt și-a făcut debutul pe micile ecrane în 1997. Ulterior, rolurile sale au reușit să impresioneze tot mai mulți telespectatori, însă în 2002 acesta a luat o pauză din sfera profesională pentru a se concentra asupra studiilor.

Sarp Bozkurt a studiat ingineria, însă în cadrul facultății a jucat în tot mai multe piese de teatru care l-au făcut să își dorească o continuare a carierei în acest domeniu. Din anul 2016, actorul este căsătorit cu Ezgi Simsek Bozkurt și împreună au un băiețel. Fotografiile cu cel mic postate în mediul online reușesc de fiecare dată să îi emoționeze pe internauți.

Urmărește "Dragostea plutește în aer", joi și vineri de la 20.00, doar la Happy Channel

Sarp Bozkurt are peste 900 de mii de fani pe contul personal de Instagram, acolo unde de-a lungul timpului și-a lăsat mărturie atât clipe din viața privată, cât și de pe platourile de filmare. De asemenea, acesta mai poate fi văzut și în piese de teatru, acolo unde joacă de cele mai multe ori.

Citește și: Ozge Yagiz, apariție splendită pe rețelele de socializare. Actrița și-a făcut buzele ca focul și a făcut furori printre admiratori. Cât de bine arată când intră pe mâna stiliștilor

Rolul din “Dragostea plutește în aer” i se potrivește ca o mănușă lui Sarp Bozkurt, asta pentru că și în viața reală actorul este la fel de amuzant. Dovada stă într-o fotografie postată de acesta alături de soția lui, chiar de Ziua Îndrăgostiților.

“Nu sărbătorim Ziua Îndrăgostiților pentru că suntem soț și soție.”, a scris actorul în dreptul postării.

În articolul

Sarp Bozkurt își continuă cariera profesională după rolul din “Dragostea plutește în aer”. Despre ce este vorba

:
Share pe Facebook Share pe Whatsapp

PARTENERI

Catine.ro
Horoscopul zilei de 25 aprilie 2024. Balanțele primesc o veste bună. Află ce se întâmplă cu zodia ta
observatornews.ro
Afacerea care înfloreşte în această perioadă. Preţurile variază între 30 şi 90 de lei
a1.ro
Ce legătură este între Anamaria Prodan și Gabriela Lucuțar. Impresara și Regina Întunericului se cunosc de mulți ani
HelloTaste.ro
De ce se lasă cozonacul după coacere. Pași esențiali pentru un cozonac perfect
Catine
Mercur iese din retrograd pe 25 aprilie. Ce urmează pentru zodii
useit.ro
Telefonul care a întrecut iPhone-ul cu o funcție inedită. Ce poate face
as.ro
Fosta soţie a lui Cristi Borcea, „transformare” spectaculoasă la 54 de ani: „Nu-mi propun să întoarcă bărbații capul după mine!”
MediCOOL
Tomografia computerizată (CT): ce este, când este indicată și cum te pregătești pentru ea
Spynews
Nume sărbătorite de Sf. Gheorghe. Cui îi spunem la mulți ani pe 23 aprilie
DeParinti
Cele mai periculoase activități pentru copii. Cum îl poți ține în siguranță pe cel mic
MediCOOL
Proprietățile ceaiului de scorțișoară. Beneficiile acestei băuturi asupra sănătății
HelloTaste
Drob vegetarian cu ciuperci și orez. O rețetă delicioasă de post
x