Schimbări majore pentru cel de-al doilea sezon al seriei Golden Boy – Dragoste rebelă. Despre ce este vorba

Publicat pe 14.08.2023 la 12:53 Actualizat pe 14.08.2023 la 13:29

Urmează să înceapă filmările pentru cel de-al doilea sezon al seriei Golden Boy - Dragoste rebelă. Fanii sunt pregătiți pentru surprize de proporții anunțate deja în mediul online.

Mert Ramazan Demir și Afra Saraçoğlu stau față în față

Cel de-al doilea sezon al seriei Golden Boy - Dragoste rebelă vine cu surprize majore

Happy Channel

Pregătirile pentru cel de-al doilea sezon al serialului turcesc Golden Boy – Dragoste rebelă continuă. Cu Afra Saraçoğlu și Mert Ramazan Demir în rolurile principale, producția a reușit să atragă atenția încă de la primele episoade.

Schimbări majore pentru cel de-al doilea sezon al seriei Golden Boy – Dragoste rebelă

Recent, mai multe zvonuri legate de continuarea proiectului au început să apară în mediul online. Golden Boy – Dragoste rebelă este unul dintre cele mai impresionante seriale din Turcia, având o audiență record cu fiecare desfășurare a poveștii. Cu toate acestea, actorii care au început să părăsească platourile de filmare, noile nume aduse și informațiile dezvăluite de scenariști au reușit fără doar și poate să le ridice fanilor semne de întrebare.

INFORMARESetările tale privind cookie-urile nu permit afișarea conținutului din această zonă. E necesar să accepți cookie-urile social media pentru afisarea acestui tip de conținut. Modifică setările

Leyla Uslu Oter și Ekin Akçay sunt cei care vor scrie acum povestea mult așteptată. Actrița Buçe Buse Kahraman, cea care a interpretat personajul “Pelin” nu va mai face parte din sezonul doi. Acest lucru a făcut ca serialul să aibă o nouă întorsătură. De asemenea și schimbarea scenariștilor a făcut ca proiectul să meargă într-o cu totul altă direcție.

Fanii distribuie diferite postări pe rețelele sociale despre situația creată. Cei mai mulți susțin cu tărie că Mehmet Barış Günger, cel care a scris primul sezon, a reușit să aducă în atenția tuturor o istorie de succes. Pe de altă parte, se creează noi așteptări în ceea ce privește sezonul doi din cauza schimbărilor în ceea ce privește distribuția. Din cauza proiectului Yüz Yıllık Mucize, internauții sunt sceptici în ceea ce privește noii scenariști. Nu se cunoaște încă o evoluție a celui de-al doilea sezon Golden Boy – Dragoste rebelă.

Noi nume, noi actori vor forma parte din distribuție și se așteaptă ca filmările să înceapă în curând. Primu episod se va putea vedea pe micile ecrane în luna septembrie. Un nou început, noi idei care le vor oferi fanilor aștepările de care au nevoie. Cu toate că nu este o misiune tocmai ușoară după un prim sezon cu mult peste așteptări, producătorii sunt optimiști.

Afra Saraçoğlu a oferit detalii despre nou sezon Golden Boy – Dragoste rebelă

Una dintre cele mai așteptate producții urmează să revină în atenția fanilor. Până în prezent, viața personală a faimoasei Afra Saraçoğlu a fost fără doar și poate documentată în mediul online.

S-a zvonit că ar forma un cuplu și în viața reală cu colegul său de platou, însă de fiecare dată declarațiile pe care le-a oferit în fața jurnaliștilor au fost incerte. A fost surprinsă în ipostaze tandre alături de Mert Ramazan Demir.

Cu toate acestea, a oferit informații despre filmările noului sezon din Golden Boy – Dragoste rebelă.

“Acum mă odihnesc, sunt în vacanță, începem în curând. Începem filmările pe 15 august. Cred că o să se poată vedea pe micile ecrane în luna septembrie.”, a declarat Afra Saraçoğlu, arată seriesturkish.com. Născută pe 2 decembrie 1997 în Turcia, a câștigat în 2018 premiul “Shining star” în cadrul celei de-a 45-a ediții a Golden Butterfly Awards. Este cunoscută pentru rolul “Ece” în Fazilet Hanım ve Kızları.

În articolul

Schimbări majore pentru cel de-al doilea sezon al seriei Golden Boy – Dragoste rebelă. Despre ce este vorba

:
Share pe Facebook Share pe Whatsapp

PARTENERI

Catine.ro
Horoscopul zilei de 3 mai 2024. Berbecii trebuie să facă pace cu trecutul. Află ce se întâmplă cu zodia ta
observatornews.ro
Filmul tragediei din Suceava: Crimă cu premeditare ascunsă în spatele unui accident fatal? Ce au descoperit poliţiştii în casa lui Sebastian
a1.ro
Povestea puiului de câine care „evadează” i-a înduioșat pe internauți. Ce ascunde imaginea simpatică, de fapt: „A rămas singură”
HelloTaste.ro
Ciorbă de miel cu lobodă. Rețetă delicioasă pentru masa de Paște
Catine
Friptură de miel cu vin și usturoi. Rețetă pentru masa de Paște
useit.ro
Pot copia hackerii amprentele din selfie-uri, așa cum susține un mesaj pe WhatsApp? Experții au dezvăluit adevărul
as.ro
Cât de frumoasă este şi cine este iubita milionarului care a fost timp de 8 ani amantul soţiei fratelui său
MediCOOL
Ce este rinita. Tipuri, cauze și tratamente
Spynews
Cand este Înăltarea Domnului în 2024. Se sărbătorește la 40 de zile după Paște
DeParinti
Cum poți crește un copil independent. Sfaturi de la experții în parenting
MediCOOL
Alimente care pot cauza probleme digestive. Ce este bine să eviți
HelloTaste
Meniu de Paște fără miel. Alternative pentru o masă festivă
x