Secretul siluetei actriței Hatice Şendil din Ziua in care mi s-a scris destinul. Cum reușește să arate perfect la 40 de ani

Publicat pe 21.09.2023 la 12:38 Actualizat pe 21.09.2023 la 13:31

Hatice Şendil din Ziua in care mi s-a scris destinul și-a dezvăluit secretul siluetei într-un interviu recent. Reușește să arate perfect la 40 de ani.

Hatice Şendil poartă o bluză cu mânecă lungă și părul desprins

Secretul siluetei actriței Hatice Şendil din Ziua in care mi s-a scris destinul

Happy Channel

Ziua în care mi s-a scris destinul se numără printre cele mai îndrăgite seriale din Turcia la momentul actual. Una dintre actrițele care fac parte din distribuție este Hatice Șendil. Aceasta și-a oferit recent sfaturi sfaturi despre frumusețe în mediul online.

Secretul siluetei actriței Hatice Şendil din Ziua in care mi s-a scris destinul

Schimbarea care s-a produs a venit ca urmare a postării din mediul online a vedetei. De-a lungul anilor, aceasta și-a modificat aparența, iar acesta lucru este vizibil cu ochiul liber. Numele său a devenit subiect de discuție după ce a publicat o imagine în care a scris “bună dimineața”.

Urmărește Ziua în care mi s-a scris destinul, de luni până vineri de la 22:00, la Happy Channel

INFORMARESetările tale privind cookie-urile nu permit afișarea conținutului din această zonă. E necesar să accepți cookie-urile social media pentru afisarea acestui tip de conținut. Modifică setările

Ca și hobby în timpul liber, pe lângă actorie, aceasta a învățat să cânte la pian. A primit lecții în particular și a publicat un videoclip în mediul online care a reușit să-i cucerească pe fani. La final, vedeta a ținut să o introducă și pe mama sa în imagine, ceea ce i-a încântat pe internauți.

La 40 de ani, vedeta din Ziua în care mi s-a scris destinul arată impecabil. Aceasta a pierdut 20 de kilograme în 8 luni, iar secretul siluetei sale îl veți afla în acest articol. A devenit mămică, însă ideea a reușit să o aducă mai aproape de ceea ce își dorește cu adevărat, să aibă o siluetă aparte și să se mențină la aceeași greutate dinainte de naștere.

Citește și: Özcan Deniz din Ziua in care mi s-a scris destinul merge însoțit de 10 gărzi de corp. Imaginile care i-au surprins pe fani

Hatice Şendil a subliniat că nu a fost nevoită să mențină nicio dietă, dat fiind faptul că stilul de viață sănătos este cel care a reușit să o ajute în totalitate.

“Nu am ținut diete. Am mâncat sănătos de ceva timp. Nu mănânc gluten și zahăr absolut deloc. Fac tot timpul antrenament cu greutăți, fac mult sport. Masa musculară mi-a crescut mult. De aceea slăbitul devine mai ușor în acest fel.”, a spus vedeta din Ziua în care mi s-a scris destinul. De asemenea, de când a devenit mămică a punctat că este o persoană mult mai sensibilă.

“Organizăm totul după nevoile lui Can.”, a spus vedeta.

Detalii despre Hatice Șendil din Ziua în care mi s-a scris destinul

Născută pe 2 august 1983 în Istanbul este căsătorită cu Burak Sagyasar din 2015. A crescut în Antalya și are două surori. În cadrul facultății a studiat administrarea afacerilor. A ajuns pe locul 3 în cadrul competiției Miss Turcia în 2001 și pe locul 4 în cadrul competiției Miss Europa.

Citește și: Cine este Gürbey İleri, actorul din Ziua in care mi s-a scris destinul. Află detalii despre actor

Ulterior și-a început cariera în televiziune. După proiectul Ziua în care mi s-a scris destinul, vedeta s-a implicat în tot mai multe roluri. Primul serial în care a jucat a fost Eylül. Printre distribuțiile din care a făcut parte se numără cele din Doi mincinoși ( İki Yabancı), Fesupanallah, Yaban Gülü. A reușit să câștige atenția cu rolul Ebru în Valea lupilor ( Kurtlar Vadisi Pusu) în 2003.

“Lucrez, continui la un nivel foarte intens. Așa îmi petrec timpul. Platouri de filmare, acasă, și Can petrece zilele în acest fel.”, a spus vedeta. Urmează noi proiecte profesionale pentru vedeta din Turcia, iar fanii așteaptă cu nerăbdare vești din partea sa.

În articolul

Secretul siluetei actriței Hatice Şendil din Ziua in care mi s-a scris destinul. Cum reușește să arate perfect la 40 de ani

:
Share pe Facebook Share pe Whatsapp

PARTENERI

Catine.ro
Horoscopul zilei de 3 mai 2024. Berbecii trebuie să facă pace cu trecutul. Află ce se întâmplă cu zodia ta
observatornews.ro
"Banii noștri s-au dus". Doi tineri s-au trezit fără 10.000 de dolari în cont. Era avansul pentru casa pe care şi-o doreau în SUA
a1.ro
Vlad Gherman, imaginea la bustul gol care a încins imaginația fanelor. Cum s-a fotografiat cu o lună înainte de nuntă
HelloTaste.ro
Ciorbă de miel cu lobodă. Rețetă delicioasă pentru masa de Paște
Catine
Friptură de miel cu vin și usturoi. Rețetă pentru masa de Paște
useit.ro
Directoarea Twitter care dormea pe jos să-l susțină pe Elon Musk a ajuns la Meta. De ce a ales să ajungă la competitorul X
as.ro
Ce a putut face miliardarul Ion Ţiriac pentru o vedetă uriaşă a României. Totul a ieşit la iveală abia acum
MediCOOL
Ce este rinita. Tipuri, cauze și tratamente
Spynews
Cand este Înăltarea Domnului în 2024. Se sărbătorește la 40 de zile după Paște
DeParinti
Cum poți crește un copil independent. Sfaturi de la experții în parenting
MediCOOL
Alimente care pot cauza probleme digestive. Ce este bine să eviți
HelloTaste
Meniu de Paște fără miel. Alternative pentru o masă festivă
x