Seray Kay din Micuța rază de soare colaborează cu Vogue Turcia. Cum arată cerceii pe care i-a purtat vedeta

Publicat pe 08.06.2023 la 18:07 Actualizat pe 08.06.2023 la 18:46

Seray Kaya a revenit în atenția fanilor cu o colaborare inedită. Este vorba despre Vogue Turcia, una dintre cele mai cunoscute publicații.

Seray Kaya poartă părul scurt si breton

Seray Kay din Micuța rază de soare colaborează cu Vogue Turcia

Instagram

Seray Kaya joacă rolul de protagonistă în serialul de succes Micuța rază de soare. Filmările s-au terminat în Turcia, însă aparițiile în mediul online continuă să fie la fel de socilitate ca până acum. Cea mai recentă postare i-a bucurat pe internauți.

Seray Kay din Micuța rază de soare colaborează cu Vogue Turcia

Are peste 1 milion de fani pe pagina personală de Instagram, acolo unde până a publicat peste 90 de fotografii și filmulețe. După ce le-a arătat tuturor că se bucură de vacanță, noua colaborare cu Vogue Turcia a făcut doar impresii pozitive. Îmbrăcată în pantaloni negri, lungi, top alb și un sacou inedit, a ținut să se prezinte astfel în fața tuturor.

Urmărește Micuța rază de soare, luni și marți de la 20:00, la Happy Channel

INFORMARESetările tale privind cookie-urile nu permit afișarea conținutului din această zonă. E necesar să accepți cookie-urile social media pentru afisarea acestui tip de conținut. Modifică setările

Cerceii au fost însă piesa de rezistență. Dacă de obicei actrița poartă părul lung și ondulat, de data aceasta o vedem cu o coafură mult diferită. S-a născut pe 4 februarie 1991 în Turcia și este recunoscută pentru rolul Lena Hatun în seria istorică Kuruluş: Osman.

Episoadele integrale din serialul turcesc Micuța Rază de Soare sunt disponibile online în AntenaPLAY!

Cu toate că în timpul studiilor liceale și-a dorit să-și creeze o carieră de make-up artist, în cele din urmă actoria i-a picat ca o mănușă. A studiat în cadrul Sadri Alışık Culture Centre, acolo unde a primit lecții de actorie de primă mână. Și-a început cariera în 2012, atunci când a apărut în serialul Huzur Sokağı, acolo unde a jucat rolul “Rezzan”. A urmat serialul Kocamın Ailesi cu rolul “Miray”.

În 2016 a venit serialul Gülümse Yeter cu personajul “Gül”. Pe plan personal este o persoană extrem e discretă. De-a lungul timpului a demonstrat că familia este cea mai importantă, fotografiile cu bunica sa fiind cele mai frecvente pe rețelele sociale. Joacă rolul de protagonistă cu Berk Oktay în Micuța rază de soare. Cei mai mulți spun că formează un cuplu de milioane pe micile ecrane.

Seray Kaya, mărturisiri despre unul dintre proiectele profesionale

A devenit cunoscută în lumea întreagă cu rolul “Șirin” din serialul “Femeie în înfruntarea destinului”. A demonstrat astfel cum un personaj negativ se poate ridica fără doar și poate deasupra tuturor. Au urmat apoi proiecte importante, iar unul dintre acestea este “Mahkum”. A venit la scurtă vreme Micuța rază de soare.

“Da, aș putea spune că este primul meu rol de protagonistă. Sunt foarte fericită să joc un rol principal într-un proiect atât de frumos și mă bucur că au avut încredere în mine pentru asta. Este o responsabilitate uriașă, încerc să trec peste această responsabilitate cât de mult pot. Sunt foarte fericită.”, a declarat vedeta despre Micuța rază de soare.

Seria Mahkum a avut 31 de episoade în total. Proiectul a fost ales ca “Cea mai bună dramă” în cadrul International Seoul Drama Awards. Interesant este că într-un timp atât de scurt, o producție turcească a reușit să ridice așteptările tuturor. A ajuns până la final și a câștigat un premiu important, ca să nu mai menționăm numele actorilor principali.

“Oamenii care mă iubesc au ținut să mă felicite, dar cei care nu, au avut timp să-și ridice fețele din calculatoare și să țipe spunând că mă urăsc.”, a spus actrița.

În articolul

Seray Kay din Micuța rază de soare colaborează cu Vogue Turcia. Cum arată cerceii pe care i-a purtat vedeta

:
Share pe Facebook Share pe Whatsapp

PARTENERI

Catine.ro
Horoscopul zilei de 27 aprilie 2024. Gemenii traversează o perioadă plină de agitație. Află ce se întâmplă cu zodia ta
observatornews.ro
Cum poţi verifica dacă peştele din magazinele alimentare este proaspăt. Semnele de care trebuie să te fereşti
a1.ro
Cum l-a cucerit Yasmine pe Pepe și cum gestionează ei tensiunile din căsnicie. Artistul nu mai visa la o relație după divorț
HelloTaste.ro
Cu ce se ung cozonacii ca să iasă lucioși și perfect rumeniți. Secrete pentru un cozonac aspectuos
Catine
Horoscopul lunii mai 2024. Nativii vor găsi timp pentru dezvoltare personală și socială
useit.ro
Cosmonautul abandonat în spațiu. De ce au refuzat oficialii ruși să îl aducă înapoi pe Pământ pe Sergei Krikalev
as.ro
„Îndrăgostită!” Cum îşi răsfaţă Arpad Paszkany iubita cu 24 de ani mai tânără! Antonela, apariţie răvăşitoare în costum de baie
MediCOOL
Ce este hernia ombilicală. Cauze, evoluție și tratamente
Spynews
Știrile Antena Stars. Oana Lis, încă un gest disperat pentru a face rost de bani. A scos la vânzare și crucea lui Viorel Lis. În ce stare este fostul primar
DeParinti
7 semne că ai crescut cu părinți imaturi emoțional
MediCOOL
Beneficiile uleiurilor esențiale. Ce efecte pot avea asupra sănătății tale
HelloTaste
Friptură fragedă de curcan la cuptor. Rețeta perfectă pentru masa de Paște
x