Seray Kaya și-a revăzut o prietenă de pe platourile de filmare ale seriei Femeie în înfruntarea destinului. Despre cine este vorba

Publicat pe 14.08.2023 la 15:04 Actualizat pe 14.08.2023 la 15:29

Seray Kaya a legat o prietenie frumoasă cu una dintre actrițele care au făcut parte din proiectul Femeie în înfruntarea destinului. Despre cine e vorba și cum a avut loc revederea între cele două.

Seray Kaya poartă părul desprins și ondulat

Seray Kaya și-a revăzut o prietenă de pe platourile de filmare ale seriei Femeie în înfruntarea destinului

Happy Channel

Urmărește Micuța rază de soare, luni și marți de la 20:00, la Happy Channel

Seray Kaya se numără printre cele mai îndrăgite vedete din Turcia la momentul actual. A reușit să impresioneze cu un rol de antagonistă în proiectul Femeie în înfruntarea destinului și în prezent se bucură de atenția fanilor în cadrul serialului Micuța rază de soare. Joacă alături de îndrăgitul actor turc, Berk Oktay.

Seray Kaya și-a revăzut o prietenă de pe platourile de filmare ale seriei Femeie în înfruntarea destinului

Serialul Femeie în înfruntarea destinului a avut un succes răsunător, atât în Turcia cât și în alte țări. Un personaj care a reușit să impresioneze fără doar și poate a fost cel interpretat de faimoasa Seray Kaya.

INFORMARESetările tale privind cookie-urile nu permit afișarea conținutului din această zonă. E necesar să accepți cookie-urile social media pentru afisarea acestui tip de conținut. Modifică setările

“Șirin” a fost fără doar și poate admirată, în ciuda caracterului său distrugător. O altă vedetă la fel de importantă, care a reușit să realizeze astfel o diferență enormă în cadrul proiectului, este Gökçe Eyüboğlu. Cele două au devenit prietene pe platourile de filmare și recent s-au întâlnit după o perioadă lungă petrecută departe una de cealaltă.

Citește și: Seray Kaya a publicat mai multe fotografii de pe platourile de filmare ale serialului "Micuta rază de soare". Actrița a format o relație de prietenie cu colegii

Au declarat că și-au creat o nouă oportunitatea de a se revedea, iar Gökçe Eyüboğlu a menționat că datorită atitudinii persistente a faimoasei Seray Kaya a reușit în cele din urmă să accepte invitația de a o vedea.

“Seray a lovit cu pumnul în masă, a ordonat, și am avut ocazia de a ne revedea.”, a declarat Gökçe Eyüboğlu, potrivit seriesturkish.com. În serialul Femeie în înfruntarea destinului, atât personajul Șrin cât și Ceyda au reușit să creeze o diferență reală în ceea ce privește cifrele care au urmat în urma desfășurării povești. Vedetele au ținut să demonstreze că și rolurile de protagoniste li se potrivesc la fel de bine, astfel că amândouă au luat parte în proiecte de succes ca urmare a succesului avut.

Au devenit cunoscut atât în Turcia cât și în afara ei și au construit o adevărată armată de fani în mediul online. Seray Kaya are 1 milion de fani pe pagina personală de Instagram, acolo unde până în prezent a publicat peste 100 de fotografii și filmulețe. Cele mai recente dintre acestea vin din vacanța pe care și-a petrecut-o alături de prieteni.

Detalii despre Seray Kaya din Micuța rază de soare

Vedeta a urmat cu proiectul Micuța rază de soare și în prezent a declarat că nu există nicio situație definitivă în ceea ce privește noi roluri. A punctat că a citit scenarii și este dispusă să revină pe platourile de filmare în noul sezon.

“De fapt, am spus asta ani de-a rândul, mereu mi-am dorit să joc rolul unui criminal în serie. Am lucrul ăsta în cap acum.”, a declarat vedeta în cel mai recent interviu. A subliniat că este dispusă să aștepte pentru ceea ce își dorește cu adevărat pe plan profesional.

“Dacă nu doresc să joc alte roluri, nu înseamnă că o să-mi schimb peste noapte gândurile. Dacă ar fi să aleg, aș fi Șirin în drama Femeie în înfruntarea destinului și nu aș mai vorbi așa.”, a spus vedeta.

Născută pe 4 februarie 1991, a demonstrat în repetate rânduri că are talentul necesar pentru a rămâne în proiecte importante.

În articolul

Seray Kaya și-a revăzut o prietenă de pe platourile de filmare ale seriei Femeie în înfruntarea destinului. Despre cine este vorba

:
Share pe Facebook Share pe Whatsapp

PARTENERI

Catine.ro
Horoscopul zilei de 28 aprilie 2024. Leii au nevoie de o vacanță. Află ce se întâmplă cu zodia ta
observatornews.ro
Judeţele care se vor dezvolta puternic. Proiectul de infrastructură care va transforma estul României
a1.ro
Cum l-a cucerit Yasmine pe Pepe și cum gestionează ei tensiunile din căsnicie. Artistul nu mai visa la o relație după divorț
HelloTaste.ro
7 rețete cu pește de Florii. Cele mai bune preparate pe care poți să le pui pe masă
Catine
Zodia nefericită a lunii mai 2024. Ea are cele mai multe probleme din cauza stresului
useit.ro
Boala „zombie” care a trecut de la animale la oameni. Deja ar fi făcut 2 victime
as.ro
Decizia radicală luată de fiica cea mare a lui Cristi Borcea, la 20 de ani. Momentul care îi poate schimba total viaţa
MediCOOL
Ce este stomatologia estetică. Cum poți îmbunătăți aspectul danturii
Spynews
Știrile Antena Stars. Oana Lis, încă un gest disperat pentru a face rost de bani. A scos la vânzare și crucea lui Viorel Lis. În ce stare este fostul primar
DeParinti
Cea mai bună tehnică de adormire a copilului. Cum poți să-i oferi un somn de calitate
MediCOOL
Efectele sedentarismului sunt mai grave decât ai crede. Ce se întâmplă când stai 8 ore pe scaun
HelloTaste
Gem de rubarbă. Rețeta unui gem cu gust dulce-acrișor
x