Sergio Basáñez din “Vei fi a mea, Paloma”, la bustul gol. Cum arată actorul la 51 de ani

Publicat pe 26.12.2021 la 11:00 Actualizat pe 26.12.2021 la 11:18

Sergio Basáñez a făcut furori în telenovela “Vei fi a mea, Paloma”, acum mai bine de două decenii. La 51 de ani, actorul continuă să-și încânte fanele de pretutindeni cu fotografiile pe care le afișează în mediul online. Recent, bărbatul le-a arătat tuturor cum arată la bustul gol.

Sergio Basáñez din “Vei fi a mea, Paloma” avea părul lung și cârlionțat, prins la spate

Sergio Basáñez din “Vei fi a mea, Paloma”

Happy Channel

În 2001, Sergio Basáñez făcea furori printre telespectatoare și apărea înalt și seducător în telenovela “Vei fi a mea, Paloma”. Chiar dacă timpul a trecut, se pare că actorul nu s-a lăsat și a continuat să aibă grijă de corpul său pentru a-și păstra imaginea de altădată.

Deși s-a tuns și nu mai are pletele care l-au consacrat în rolul lui “Diego”, iată că Sergio Basáñez continuă să fie un sex-simbol.

La vremea aceea, bărbatul avea părul lung și o privire care făcea orice femeie să cadă din picioare, iar acum nu pare a exista nicio diferență.

Sergio Basáñez din “Vei fi a mea, Paloma”, la bustul gol

Chiar dacă are 51 de ani, Sergio Basáñez ar putea concura cu ușurință alături de tinerii din ziua de azi la diverse concursuri sportive.

Bărbatul a continuat să muncească și să apară pe micile ecrane, datorită faptului că rolul său din “Vei fi a mea, Paloma” a reușit să-l propulseze la vremea aceea pe primele locuri în topurile internaționale. Sergio Basáñez a filmat recent pentru telenovela “La desalmada” care a avut premiera chiar anul acesta.

“Vei fi a mea, Paloma” poate fi urmărită doar pe Happy Channel de luni până vineri de la 14.30 și în reluare de la 8.00.

INFORMARESetările tale privind cookie-urile nu permit afișarea conținutului din această zonă. E necesar să accepți cookie-urile social media pentru afisarea acestui tip de conținut. Modifică setările

În prezent, look-ul lui Sergio Basáñez este total schimbat și nu mai are nicio legătură cu bărbatul care a fost odinioară. Cu toate acestea, chiar dacă diferențele sunt evidente, actorul continuă să fie la fel de șarmant și să frântă inimile fanelor.

Sergio Basáñez nu doar că a fost întotdeauna un actor desăvârșit cu multiple calități în interpretarea rolurilor pe care le-a avut, însă recent și-a descoperit o nouă pasiune, gătitul.

Sergio Basáñez a devenit bucătar

Dacă doamnele și domnișoarele suspinau înainte după Sergio Basáñez datorită fizicului său de invidiat și calităților actoricești, iată că mai au un lucru pentru care să-l aprecieze pe bărbat.

Acesta și-a luat în serios pasiunea pentru gătit și pregătește preparate delicioase la un restaurant din Mexic.

Sergio Basáñez este un actor născut în țara care a dat cele mai de succes telenovele, Mexic. De-a lungul carierei sale impresionante a interpretat mai bine de 10 roluri de excepție. Printre producțiile în care a fost implicat se numără ''Amor en custodia'', ''La heredera'', ''Secretos de familia'' sau ''El Chema''.

Sergio Basáñez și-a început cariera de actor la o vârstă destul de fragedă și a urmat și cursurile unei facultăți în acest sens. În paralel cu actoria, acesta a studiat și dreptul.

La vârsta de 22 de ani, bărbatul a primit primul său rol principal în telenovela “Sueno de amor”, ulterior fiind nevoit să se mute în Miami pentru a filma pentru o altă producție.

În 1998, Sergio Basáñez a putut fi urmărit și în telenovela “La Usurpadora”, alături de Gabriela Spanic. Actorul are peste 160 de mii de urmăritori pe contul personal de Instagram și își anunță fanii că nu folosește prea multe platforme de socializare.

Cu toate acestea, actorul continuă să fie activ pe Instagram și să le arate tuturor momente din viața personală și profesională.

În articolul

Sergio Basáñez din “Vei fi a mea, Paloma”, la bustul gol. Cum arată actorul la 51 de ani

:
Share pe Facebook Share pe Whatsapp

PARTENERI

Catine.ro
Horoscopul zilei de 29 martie 2024. Vărsătorii pierd sume importante de bani. Află ce se întâmplă cu zodia ta
observatornews.ro
Vremea 1 - 29 aprilie 2024. Începem săptămâna cu 31 de grade Celsius. Meteorologii se așteaptă la cel mai călduros 1 aprilie din ultimii ani
a1.ro
Enrique Iglesias a publicat pe pagina sa oficială de Facebook un clip video cu Ramona Olaru și cu magicianul Robert Tudor
HelloTaste.ro
Baghete crocante cu miez pufos. Rețetă din bucătăria franțuzească
Catine
4 zodii care își schimbă complet viața în aprilie 2024. Află ce le rezervă astrele
useit.ro
Ce înseamnă Wi-Fi, de fapt. Puțini știu de unde vine denumirea
as.ro
Horaţiu Moldovan şi-a făcut publică relaţia cu fosta iubită a lui Dragoş Nedelcu! Primele imagini cu cei doi sărutându-se!
MediCOOL
Câți pași este indicat să faci într-o zi. De ce se recomandă să mergi pe jos mai mult
Spynews
Imagini dureroase de la înmormântarea Andreei, studenta ucisă de Mirel în Timișoara. Familia și prietenii și-au luat rămas bun de la ea / VIDEO
DeParinti
Produse cosmetice care pot afecta sănătatea fătului. La ce să fii atentă dacă ești însărcinată
MediCOOL
Fibromul uterin: cauze, simptome și tratament
HelloTaste
5 rețete cu sparanghel pentru toate gusturile. Te vei bucura de ele primăvara aceasta
x