Serialul Golden Boy – Dragoste rebelă are o nouă strategie pe micile ecrane. Despre ce este vorba

Publicat pe 25.10.2023 la 14:46 Actualizat pe 25.10.2023 la 15:30

Încă o dată, serialul Golden Boy - Dragoste rebelă încearcă orice fel de strategie pentru a reuși să treacă peste pragul critic. Ce se arată în presa din Turcia.

actori golden boy stau unul lângă celălalt

Serialul Golden Boy – Dragoste rebelă are o nouă strategie pe micile ecrane

Happy Channel

Cu Afra Saraçoğlu, Mert Ramazan Demir, Çetin Tekindor și Binnur Kaya, serialul Golden Boy va avea premiera celui de-al 42-lea episod. Nu s-a putut difuza în ziua programată din cauza unor evenimente naționale, însă fanii fideli au așteptat cu nerăbdare revenirea pe micile ecrane.

Serialul Golden Boy – Dragoste rebelă are o nouă strategie pe micile ecrane

O nouă strategie legată de difuzarea episoadelor este în proces. Se pare că vor fi difuzate câte două, fiind un proces destul de dificil. Echipa a lucrat la un nivel intens pentru a pregăti acest lucru, iar asta se va vedea cu siguranță în viitor. Schimbări semnificative vor avea astfel loc. Se vor întoarce și Toprak Sağlam alături de Buçe Buse Kahraman, ca Zerrin și Pelin, ceea ce va aduce o bucurie.

Urmărește Golden Boy - Dragoste rebelă, miercuri de la 20:00, la Happy Channel

INFORMARESetările tale privind cookie-urile nu permit afișarea conținutului din această zonă. E necesar să accepți cookie-urile social media pentru afisarea acestui tip de conținut. Modifică setările

În timp ce această decizie de a difuza două episoade i-a luat prin surprindere pe fani, este considerată și o inovație strategică pentru industrie. Cu toate că și-a pierdut gradual interesul în fața fanilor, serialul Golden Boy – Dragoste rebelă și-a păstrat o parte din audiența primului sezon. Cei care au văzut diferențele dintre cifrele obținute în cel de-al 15-lea episod și cele obținut în episodul 41 au rămas uimiți.

Este o scădere cu 50% față de ceea ce s-a arătat în trecut, iar această situație a creat fără doar și poate un precedent. Motivul principal este scenariul din sezonul doi. În mediul online, internauții și-au exprimat tristețea față de ceea ce se întâmplă în prezent. Pe lângă acest lucru, faptul că personajele au trecut printr-o schimbare semnificativă se reflectă asupra seriei.

În timp ce Golden Boy – Dragoste rebelă scade în ceea ce privește cifrele, se poate observa faptul că Șerbet de afine își depășește recordul de audiență. Protagoniștii din producția difuzată și pe Happy Channel se confruntă cu certuri pe platourile de filmare, iar dialogurile dintre personaje nu mai sunt atât de ofertante ca în primul sezon.

Ce se întâmplă cu adevărat în spatele seriei Golden Boy – Dragoste rebelă

Povestea dintre Ferit și Pelin a reușit să atragă audiența în primul sezon. Chiar dacă au existat nenumărate critici în vederea actriței Buçe Buse Kahraman pe rețelele sociale, personajul Pelin urmează să revină în cea mai controversată poveste de pe micile ecrane. Pe lângă faptul că Pelin revine, va reveni și mama sa, Zerrin, jucată de actrița Toprak Sağlam. Nu se știe până în prezent dacă întoarcerea celor două personaje va repara povestea.

“Noile personaje sunt foarte drăguțe.”, a declarat Mert Ramazan Demir, spunând că întoarcerea actriței Buçe Buse Kahraman este un lucru bun pentru echipă. De asemenea, actorul a fost chestionat în legătură cu separarea de colega Afra Saraçoğlu, acesta fiind unul dintre motivele pentru care audiența a scăzut.

“Aceste lucruri se spun, e normal.”, a spus actorul. Este acest lucru îndrăgostit, sau a fost doar un moment de reclamă? Nu există niciun răspuns pentru această întrebare la momentul actual.

“Ar fi ridicol din partea mea să fac declarații în acest moment.”, a spus actorul în cel mai recent interviu, arată seriesturkish.com.

În articolul

Serialul Golden Boy – Dragoste rebelă are o nouă strategie pe micile ecrane. Despre ce este vorba

:
Share pe Facebook Share pe Whatsapp

PARTENERI

Catine.ro
Horoscopul zilei de 2 mai 2024. Taurii trebuie să se concentreze pe carieră. Află ce se întâmplă cu zodia ta
observatornews.ro
Comandă-record la o terasă de 1 Mai. Câţi mici a putut să cumpere un român
a1.ro
Vlad Gherman, imaginea la bustul gol care a încins imaginația fanelor. Cum s-a fotografiat cu o lună înainte de nuntă
HelloTaste.ro
Friptură de miel cu vin și usturoi. Rețetă pentru masa de Paște
Catine
Cât timp se fierb ouăle pentru Paște, înainte de a fi vopsite. Trucuri ca să iasă perfecte
useit.ro
Directoarea Twitter care dormea pe jos să-l susțină pe Elon Musk a ajuns la Meta. De ce a ales să ajungă la competitorul X
as.ro
Averea lui Ionuţ Negoiţă a „explodat”! Ce loc ocupă acum omul de afaceri în topul celor mai bogaţi români!
MediCOOL
Simptomul mai puțin cunoscut de cancer colorectal pe care ar trebui să-l urmărești
Spynews
Cand este Înăltarea Domnului în 2024. Se sărbătorește la 40 de zile după Paște
DeParinti
Tot ce trebuie să știi despre piciorul plat sau platfus: cauze, diagnostic și tratament
MediCOOL
Beneficiile consumului de migdale. Motive pentru a le include în dieta ta
HelloTaste
Cu ce se curăță vopseaua de ouă de pe mâini. Cele mai simple și eficiente trucuri
x