Şeyma Korkmaz din “Micuța rază de soare” a surprins pe toată lumea. Se pare că este căsătorită cu un actor celebru

Publicat pe 24.05.2023 la 09:26 Actualizat pe 24.05.2023 la 10:48

Toată lumea o cunoaște pe Şeyma Korkmaz din serialul "Micuța rază de soare", însă puțini știu că este căsătorită cu un actor celebru. Despre cine este vorba.

Şeyma Korkmaz poartă un sacou deschis la culoare

Şeyma Korkmaz din “Micuța rază de soare” a surprins pe toată lumea

Happy Channel

Şeyma Korkmaz face parte din distribuția serialului “Micuța rază de soare” și a devenit în cel mai scurt timp una dintre cele mai apreciate vedete din Turcia. Puțini știu însă că din 2019 s-a căsătorit cu un maestru actor, diferența de vârstă dintre cei doi fiind cea care a uimit încă de la început.

Şeyma Korkmaz din “Micuța rază de soare” a surprins pe toată lumea

Vedeta joacă alături de Seray Kaya, Berk Oktay și Yildiz Kultur în serialul “Micuța rază de soare” și are rolul “Sude”. Cu toate că nu este un personaj atât de apreciat, reușește totuși să-și dezvăluie greutățile prin care a trecut pentru a putea opta pentru o astfel de poveste. Şeyma Korkmaz a făcut parte și din producția “Osman Întemeietorul” și a devenit o atracție pentru fanii din toată lumea. Mai precis, cei care o îndrăgesc au vrut să afle cu cine formează un cuplu.

Episoadele integrale din serialul turcesc Micuța Rază de Soare sunt disponibile online în AntenaPLAY!

INFORMARESetările tale privind cookie-urile nu permit afișarea conținutului din această zonă. E necesar să accepți cookie-urile social media pentru afisarea acestui tip de conținut. Modifică setările

Este căsătorită de 4 ani cu un actor celebru. S-a născut în 1988 și este absolventă a Universității Mart, departamentul de pictură. Cariera s-a a început în modelling, iar ulterior a realizat că actoria este cea care o împlinește. A apărut pentru prima pară în serialul Hayaya Beș Kala în 2011 și a urmat Beni Affet timp de 8 sezoane.

Urmărește "Micuța rază de soare", luni și marți de la 20:00, doar la Happy Channel

A reușit să atragă atenția cu frumusețea sa, dar și cu rolurile pe care le-a interpretat, iar ulterior curiozitatea fanilor a trecut la un alt nivel. Acum toți vor să știe cu cine formează un cuplu. Este căsătorită cu actorul Cüneyt Mete din 2019. Diferența de vârstă dintre cei doi este de 18 ani, însă pentru îndrăgostiți se pare că acest lucru nu reprezintă o problemă. Din contră, vedeta din “Micuța rază de soare” este mândră de relația pe care o are în prezent. Cu peste 600 de mii de prieteni virtuali în mediul online, aceasta a publicat până acum peste o mie de fotografii și filmulețe.

Şeyma Korkmaz experimentează pentru prima oară lucruri neștiute în carieră

Actrița din serialul “Unutma Beni” joacă rolul “Feride” și a devenit una dintre cele mai urmărite vedete din Turcia în ultima vreme. De asemenea, a fost apreciată și pentru rolul Prințesei Mari. În prezent se bucură de prezent în seria “Micuța rază de soare”.

A subliniat că de la început a iubit personajul “Sude”, fiind o personalitate diferită față de tot ceea ce a încercat până acum.

“Poate fi cel mai diferit personaj pe care l-am jucat până acum. De aceea îmi place de Sude. “, a spus vedeta. Subliniază că este o persoană feminină și trece peste orice obstacol într-un mod unic. Întâlnirea dintre Ümran și Sude a reușit să atragă atenția fără doar și poate.

“Îmi place să o joc pe Esra. Mă distrez foarte mult. Poate să treacă peste Ümran? Sude este o femeie foarte inteligentă care face planuri întotdeauna. Așa este și Umran. De fapt, Sude ar vrea să coopereze.”, a transmis actrița Esra Dermancıoğlu. În viața reală, Șeyma nu ar vrea să aibă o prietenă ca Sude, personajul pe care îl joacă.

În articolul

Şeyma Korkmaz din “Micuța rază de soare” a surprins pe toată lumea. Se pare că este căsătorită cu un actor celebru

:
Share pe Facebook Share pe Whatsapp

PARTENERI

Catine.ro
Horoscopul zilei de 28 aprilie 2024. Leii au nevoie de o vacanță. Află ce se întâmplă cu zodia ta
observatornews.ro
Judeţele care se vor dezvolta puternic. Proiectul de infrastructură care va transforma estul României
a1.ro
Ce mai face și cum arată acum fosta ispită masculină de la Insula Iubirii, Sorin. S-a căsătorit și pare mai fericit ca niciodată
HelloTaste.ro
7 rețete cu pește de Florii. Cele mai bune preparate pe care poți să le pui pe masă
Catine
Zodia nefericită a lunii mai 2024. Ea are cele mai multe probleme din cauza stresului
useit.ro
Boala „zombie” care a trecut de la animale la oameni. Deja ar fi făcut 2 victime
as.ro
Decizia radicală luată de fiica cea mare a lui Cristi Borcea, la 20 de ani. Momentul care îi poate schimba total viaţa
MediCOOL
Ce este stomatologia estetică. Cum poți îmbunătăți aspectul danturii
Spynews
Știrile Antena Stars. Oana Lis, încă un gest disperat pentru a face rost de bani. A scos la vânzare și crucea lui Viorel Lis. În ce stare este fostul primar
DeParinti
Cea mai bună tehnică de adormire a copilului. Cum poți să-i oferi un somn de calitate
MediCOOL
Efectele sedentarismului sunt mai grave decât ai crede. Ce se întâmplă când stai 8 ore pe scaun
HelloTaste
Gem de rubarbă. Rețeta unui gem cu gust dulce-acrișor
x