Sıla Türkoğlu a dezvăluit imagini din spatele camerelor de fotografiat. Cum decurge o zi de muncă pentru frumoasa vedetă

Publicat pe 24.11.2022 la 09:54 Actualizat pe 24.11.2022 la 10:28

Sila Turkoglu a dezvăluit imagini din spatele camerelor de fotografiat. Cum decurge o zi de muncă pentru frumoasa vedetă.

Sıla Türkoğlu poartă o rochie neagră cu mâneci scurte și își ține mâna stângă spre cap

Sıla Türkoğlu, vedeta din "Moștenirea", a dezvăluit imagini din spatele camerelor de fotografiat

Happy Channel

Sıla Türkoğlu a reușit să cucerească inimile fanilor odată cu rolul său din serialul “Moștenirea” și odată cu plecarea sa o altă protagonistă a venit să umple golul rămas. Cu toate acestea, fanii au continuat să o aprecieze la fel de mult în noul său proiect, dar și în mediul online.

Sıla Türkoğlu a dezvăluit imagini din spatele camerelor de fotografiat

În seria “Moștenirea” a oferit un rol de excepție, asta după ce participarea sa în cadrul “Jurământul” a reușit să-i surprindă pe fani. Este activă în mediul online și reușește de fiecare dată să-și expună noi ipostaze. Cea mai recentă dintre acestea o arată pe Sıla Türkoğlu în timpul procesului de muncă. Vedeta arată cum se desfășoară viața în spatele camerelor de fotografiat.

INFORMARESetările tale privind cookie-urile nu permit afișarea conținutului din această zonă. E necesar să accepți cookie-urile social media pentru afisarea acestui tip de conținut. Modifică setările

A primit peste 7 mii de comentarii din partea fanilor, iar ținuta pe care a purtat-o a reușit încă o dată să o scoată din anonimat. O rochie albă, mulată pe corp, dar și o eșarfă la gât de aceeași culoare au reușit să-i aducă un plus de eleganță. Cerceii pe care i-a ales ca și accesoriu au întregit ideea pe care a vrut să o arate întregii lumi.

Urmărește "Moștenirea", de luni până vineri de la 18:00, doar la Happy Channel

Protagonista din “Moștenirea” a ținut să le mulțumească tuturor celor 1 milion de fani care o apreciează în prezent pe contul personal de Instagram. Câțiva dintre aceștia au susținut-o cu vorbe emoționante de apreciere.

“Felicitări, la cât mai mulți fani”, “Ești atât de frumoasă, te iubesc atât de mult”, “Felicitări, meriți mult mai mult decât atât”, au fost doar câteva dintre vorbele primite din partea celor care o îndrăgesc. Aceasta spune că se mândrește cu faptul că face parte dintr-un nou proiect ce reușește să fie aproape de fani. Povestea din Kızılcık Sherbet arată fața adevărată a multor familii din Turcia ce se confruntă cu lupta dintre ideile rămase de la strămoși și adevărurile zilelor noastre.

Ce spune Sıla Türkoğlu despre noul proiect din care face parte

Dacă în rolul din “Moștenirea” a interpretat rolul unei femei care a ținut cu tot sufletul să-și crească nepotul într-un mediu prielnic și nepătat de sentimente negative, în Cranberry Sherbet avem un rol total ieșit din comun, dar care aduce în fața fanilor cele mai banale probleme din zilele noastre.

Este vorba despre două familii care se luptă pentru credințele lor, fiecare cu propria valoare și propriul adevăr. Sıla Türkoğlu spune că este “atinsă” de subiectele comune ce reușesc să țină alături telespectatorii.

„Este autentic și sincer și faptul că putem să fim noi acolo este cel mai distinctiv criteriu în opinia mea.”, spune Sıla Türkoğlu despre cel mai nou proiect al său. Vedeta spune că de cele mai multe ori, atunci când s-a simțit îndrăgostită, a ținut întotdeauna să acționeze împotriva logicii.

“Sunt cea care ascultă de vocea inimii. Este un sentiment care te face să lucrezi împotriva ta. Pot să spun că emoțiile sunt împotriva logicii.”, a declarat vedeta. Are postate până în preste peste 60 de fotografii și filmulețe, atât din plan profesional cât și personal. Cele mai recente o prezintă în cadrul unor ședințe foto profesionale.

În articolul

Sıla Türkoğlu a dezvăluit imagini din spatele camerelor de fotografiat. Cum decurge o zi de muncă pentru frumoasa vedetă

:
Share pe Facebook Share pe Whatsapp

PARTENERI

Catine.ro
Horoscopul zilei de 19 martie 2024. Balanțele sunt cu gândul la vacanță. Află ce se întâmplă cu zodia ta
observatornews.ro
Misterul morţii avocatei Monica Cioată, dezlegat după 3 ani. Înregistrarea cu ultimele minute din viaţa femeii
a1.ro
Ce a făcut un băiețel de 3 ani, atunci când a ajuns la mormântul mamei sale! Bunica a filmat totul. Imaginile sunt dureroase
HelloTaste.ro
Cum se folosește bicarbonatul de sodiu în mod corect. 12 sfaturi practice
Catine
Pilaf cu urzici. Rețetă de post plină de savoare și vitamine
useit.ro
Cum să îți încarci bateria ca să reziste mai mult. Așa poți folosi dispozitivele mai mult timp
as.ro
Tânăra acuzată că i-a fost amantă lui Laurenţiu Reghecampf, apariţie electrizantă la piscină. Cât de frumoasă este Florentina
MediCOOL
Pași simpli pentru a arde mai multe calorii. Metode prin care îți poți accelera metabolismul
Spynews
Ce spune un localnic despre familia lui Radu Ayan, băiatul de doi ani dispărut din Botoșani. A sărit în apărarea părinților: „Cei care își dau cu părerea...”
DeParinti
Cum poate fi prevenită obezitatea infantilă. Ce spun specialiștii
MediCOOL
Băuturi pentru o digestie mai bună. Cum îți pot sprijini sistemul digestiv
HelloTaste
10 preparate delicioase pentru care poți folosi brioșe englezești
x