Sıla Türkoğlu a îmbrăcat ciorapi de plasă și o fustă scurtă, neagră. Vedeta a optat pentru o ținută rock

Publicat pe 05.12.2022 la 15:03 Actualizat pe 05.12.2022 la 15:27

Sıla Türkoğlu a îmbrăcat ciorapi de plasă și o fustă scurtă, neagră. Vedeta a optat pentru o ținută rock și s-a lăsat fotografiată astfel.

Sıla Türkoğlu poartă o rochie neagră cu mâneci scurte și își ține mâna stângă spre cap

Sıla Türkoğlu a îmbrăcat ciorapi de plasă și o fustă scurtă, neagră

Happy Channel

Sıla Türkoğlu se numără printre cele mai îndrăgite vedete din Turcia la momentul actual. A reușit într-un timp foarte scurt să-și dovedească talentul în serialul “Moștenirea”, însă a părăsit proiectul în cel de-al doilea sezon pentru a se îmbarca într-o altă istorie profesională. De asmenea, vedeta nu lipsește de pe rețelele sociale, acolo unde continuă să-și impresioneze fanii.

Sıla Türkoğlu a îmbrăcat ciorapi de plasă și o fustă scurtă, neagră

A câștigat încă o dată aprecierea fanilor cu cea mai recentă apariție din mediul online. Și-a construit o armată pe rețelele sociale, acolo unde a atins un număr record de 1 milion de internauți ce o îndrăgesc în toată lumea. Cea mai recentă fotografie postată a reușit să impresioneze fără doar și poate. Așezată într-un restaurant, în fața unei farfurii goale ( semn că abia a terminat de mâncat), Sıla Türkoğlu apare îmbrăcată într-o pereche de ciorapi de plasă, o fustă scurtă, neagră, un tricou alb cu imprimeu și o vestă neagră de piele. Vedeta nu a dezvăluit cine a însoțit-o, însă le-a adresat fanilor o întrebare. Răspunsurile nu au întârziat să apară, astfel că a primit peste 4 mii de comentarii.

Urmărește "Moștenirea", de luni până vineri de la ora 18:00, doar la Happy Channel

INFORMARESetările tale privind cookie-urile nu permit afișarea conținutului din această zonă. E necesar să accepți cookie-urile social media pentru afisarea acestui tip de conținut. Modifică setările

Una dintre cele mai strălucitoare vedete din Turcia în ultima perioadă, a revenit în atenția publicului cu cea mai recentă postare. S-a născut în Izmir pe 18 aprilie, 1999 și a făcut parte atât din proiectul “Moștenirea”, cât și “Jurământul”. La doar 23 de ani reușește să fie atracția principală în acest moment atunci când vine vorba despre serialele turcești.

Citește și: Află totul despre Fatih Artman, actorul ce face parte din serialul “Agenția de talente și sentimente”. Detalii despre viața vedetei

Cel mai nou proiect profesional reușește să fie un adevărat balsam pe sufletul telespectatorilor ce așteptau cu sufletul la gură noi interpretări ale vedetei. “Cranberry Sherbet” vine ca o confirmare a faptului că Sila Turkoglu este într-adevăr un talent aparte. De data aceasta joacă personajul „Doğa”, o femeie ce a crescut într-o familie permisivă. Aceasta reușește să-și unească destul cu cel al lui Fatih, bărbatul ce a fost crescut într-un mod mai conservator.

Sıla Türkoğlu impresionează în cel mai nou serial televizat

După ce Fatih și Doga s-au căsătorit, apar diferențele culturilor în care au fost crescuți. Acțiunea se petrece într-o căsnicie ce pare la început să îi apropie datorită iubirii ce îi aduce la altar. Dacă la început, Sıla Türkoğlu și Doğukan Güngör au format un cuplu de vis pe micul ecran, ulterior alte personaje ale serialului au început să prindă contur. Este vorba despre Ömer și Kıvılcım, interpretați de Barış Kılıç și Evrim Alasya.

Se pare că fanii sunt nemulțumiți de faptul că Sıla Türkoğlu este încă o dată pusă în situația de a suporta perioade conflictuale alături de partenerul său de platou. Nu este pentru prima dată când vedeta este pusă într-o astfel de ipostază.

În “Moștenirea”, rolul “Seher” a reușit să-i aducă o mai bună recunoaștere pe plan internațional, dar și probleme pe platourile de filmare. Motivele care au condus-o la decizia de a renunța asupra proiectului au fost expuse chiar de către avocatul său, odată cu publicarea unui comunicat de presă oficial. Până în prezent, vedeta nu a oferit niciodată declarație oficială.

În articolul

Sıla Türkoğlu a îmbrăcat ciorapi de plasă și o fustă scurtă, neagră. Vedeta a optat pentru o ținută rock

:
Share pe Facebook Share pe Whatsapp

PARTENERI

Catine.ro
Horoscopul zilei de 17 aprilie 2024. Berbecii sunt sfătuiți să-i ajute pe cei din jur. Află ce se întâmplă cu zodia ta
observatornews.ro
Henry Cavill şi Natalie Viscuso vor deveni părinţi pentru prima oară. Cum a anunţat actorul că va avea un copil
a1.ro
Ramore și soția lui divorțează la doar 2 luni de la nuntă. Câștigătorul sezonului 13 iUmor și Denisa Drăgan au o fetiță de 5 luni
HelloTaste.ro
Tocăniță de post cu cartofi, o mâncare foarte consistentă și ușor de preparat
Catine
Nuci cu cremă caramel de post. Rețetă de desert delicios și spornic
useit.ro
7 obiecte pe care nu trebuie să le pui lângă router dacă vrei Internet rapid. Cum afectează semnalul Wi-Fi
as.ro
Detalii incredibile despre înmormântarea de lux a lui Costel Corduneanu! Ce s-a aflat despre mormântul „Stăpânului Moldovei”
MediCOOL
Obiceiuri care îți afectează creierul. Ce să eviți pentru a-ți proteja funcțiile cognitive și memoria
Spynews
Doliu în lumea muzicii de petrecere! S-a stins din viață o cunoscută artistă: "În aceste clipe..." / FOTO
DeParinti
Stimulentul de inserție 2024. De ce sumă poți beneficia din partea statului
MediCOOL
Circumferința taliei: de ce este importantă și cât măsoară o talie sănătoasă
HelloTaste
Clătite de post cu mere, desertul potrivit în orice moment al zilei
x