Sıla Türkoğlu a îmbrăcat o rochie albă, scurtă și s-a lăsat fotografiată în toată splendoarea. Machiajul a fost piesa de rezistență

Publicat pe 25.07.2022 la 13:16 Actualizat pe 25.07.2022 la 13:50

Sıla Türkoğlu a îmbrăcat o rochie albă, scurtă și s-a lăsat fotografiată așa cum nu a mai fost văzută până acum. Vedeta uimește încă o dată cu aparițiile sale fără cusur. Cum arată.

Sıla Türkoğlu poartă o rochie neagră cu mâneci și își ține mâna stângă în dreptul feței

Sıla Türkoğlu din “Moștenirea”

Happy Channel

Sıla Türkoğlu se numără printre cele mai îndrăgite actrițe de telenovele la momentul actual. În ciuda faptului că a renunțat la rolul care a făcut-o celebră, aceasta a continuat să rămână în cele mai importante topuri ale momentului legate de actorii din lumea întreagă. Este o actriță desăvârșită și o vedetă apreciată în mediul online.

Sıla Türkoğlu a îmbrăcat o rochie albă, scurtă și s-a lăsat fotografiată în toată splendoarea

Nu mai este niciun secret faptul că Sıla Türkoğlu a părăsit platourile de filmare ale serialului “Moștenirea” în cadrul filmărilor celui de-al treilea sezon. Aceasta a dezvăluit prin intermediul avocatului său că își dorește să trăiască o viață liniștită și să se bucure de tot ceea ce a realizat până în acest moment. Cu toate că producătorii seriei au încercat să-i denigreze imaginea, fanii au continuat să-i fie un real sprijin, în cea mai mare parte în mediul online.

Urmărește "Moștenirea", de luni până vineri de la 18.00, doar la Happy Channel

INFORMARESetările tale privind cookie-urile nu permit afișarea conținutului din această zonă. E necesar să accepți cookie-urile social media pentru afisarea acestui tip de conținut. Modifică setările

De când și-a anunțat retragerea, Sıla Türkoğlu a continuat să fie activă pe contul personal de Instagram, acolo unde are peste 900 de mii de fani care îi urmăresc fiecare apariție. Schimbată din punct de vedere al imaginii, protagonista din “Moștenirea” nu se află în prezent implicată în niciun proiect profesional. Toate aparițiile sale în acest sens au fost realizate de către fotografi profesioniști în cadrul unor ședințe foto.

Citește și: Kerem Bürsin își continuă incursiunea în Spania. Cu ce actor american renumit s-a întâlnit vedeta din “Dragostea plutește în aer”

Cea mai nouă apariție a faimoasei Sıla Türkoğlu în mediul online i-a surprins pe internauți încă o dată. Îmbrăcată într-o rochie albă, scurtă fără mâneci, așa a fost văzută vedeta din “Moștenirea”. De asemenea, silueta sa de viespie nu a putut fi trecută cu vederea.

Sıla Türkoğlu a părăsit platourile de filmare "Moștenirea"

De altfel, ceea ce a reușit să atragă atenția a fost machiajul pe care l-a folosit vedeta pentru a-și evidenția culoarea ochilor. Peste 4 mii de comentarii și mai mult de 70 de mii de aprecieri au fost lăsate în dreptul postării.

“Un pic clar, un pic încețoșat”, a scris Sıla Türkoğlu în dreptul imaginilor postate. Fanii nu au întârziat cu comentariile.

“Iubirea mea, îngerul meu”, “Ești frumoasă”, “Ești o stea a nordului”, „Pură perfecțiune”, au fost doar câteva dintre cuvintele lăsate de internauți. Nu este prima oară când aparițiile vedetei sunt lăudate și apreciate, dar nu mai este deja de mirare. Dacă la momentul actual se află în vacanță, Sıla Türkoğlu este așteptată din nou pe platourile de filmare în cadrul unui proiect la fel de așteptat ca cel care a făcut-o celebră.

Citește și: Traiectoria actriței Ninel Conde de la “Rebelde” până în prezent. Cum arăta vedeta acum 18 ani

Recunoscută pentru rolurile sale în “Moștenirea” și “Jurământul”, Sıla Türkoğlu nu mai are nevoie de nicio prezentare. Cu toate acestea, actrița reușește întotdeauna să-și țină viața privată departe de ochii curioșilor și le arată fanilor doar momentele pe care le găsește relevante pentru această meserie. Imediat după aflarea verdictului în cazul rolului său din celebrul serial turcesc, Sıla Türkoğlu a declarat că își dorește să aibă grijă de viața sa personală și să se concentreze pe sport și viață sănătoasă la momentul actual. Este la începutul carierei, însă toată lumea știe greutățile prin care a trecut până acum pentru a ajunge în top.

În articolul

Sıla Türkoğlu a îmbrăcat o rochie albă, scurtă și s-a lăsat fotografiată în toată splendoarea. Machiajul a fost piesa de rezistență

:
Share pe Facebook Share pe Whatsapp

PARTENERI

Catine.ro
Horoscopul zilei de 26 aprilie 2024. Gemenii încep un proiect nou. Află ce se întâmplă cu zodia ta
observatornews.ro
Povestea româncei care se luptă de 10 ani cu Tesla. "Elon a plătit 16 avocaţi împotriva unei singure inginere din România"
a1.ro
Ce legătură este între Anamaria Prodan și Gabriela Lucuțar. Impresara și Regina Întunericului se cunosc de mulți ani
HelloTaste.ro
Carne de porc cu legume la cuptor, perfectă pentru masa de Paște
Catine
Zodii norocoase în ziua de 26 aprilie 2024. Trei nativi care vor avea parte de reușite
useit.ro
De ce îți merge atât de greu telefonul. Experții au dezvăluit motivele reale
as.ro
Fosta soţie a lui Cristi Borcea, „transformare” spectaculoasă la 54 de ani: „Nu-mi propun să întoarcă bărbații capul după mine!”
MediCOOL
Ce este un RMN, când este indicat și cum te pregătești pentru el
Spynews
Locul accidentului în care a murit Mădălin din Olt a luat foc! Totul a fost distrus complet de flăcări: ”Din cauza...” / FOTO
DeParinti
5 semne că adolescentul este dependent de telefon
MediCOOL
Obiceiuri sănătoase pentru a trăi mult. Cum îți pot crește durata de viață
HelloTaste
7 condimente pentru carnea de miel. Ce nu trebuie să-ți lipsească pentru o masă delicioasă
x