Sıla Türkoğlu a optat pentru o nouă schimbare de look. Imaginea vedetei din “Moștenirea” este mai surprinzătoare cu fiecare zi

Publicat pe 18.11.2022 la 12:40 Actualizat pe 18.11.2022 la 13:05

Sıla Türkoğlu a optat pentru o nouă schimbare de look. Imaginea vedetei din “Moștenirea” este mai surprinzătoare cu fiecare zi.

Sıla Türkoğlu poartă un tricou alb și o rochie cu flori. Actrița are părul prins într-o coadă joasă, la spate

Sıla Türkoğlu din "Moștenirea" a optat pentru o nouă schimbare de look

Happy Channel

Sıla Türkoğlu este una dintre cele mai de succes vedete din Turcia la momentul actual. A reușit fără doar și poate să-și dezvolte talentul de actriță odată cu rolul din “Moștenirea” și a dovedit că nu este o unică ocazie pentru a străluci. Serialul Kızılcık Sherbet i-a adus o nouă oportunitate pentru a se face văzută și auzită.

Sıla Türkoğlu a optat pentru o nouă schimbare de look

În cel mai recent interviu, vedeta din Turcia a vorbit despre șansa de a demonstra încă o dată că succesul său nu a venit la întâmplare. De asemenea, a dezvăluit care sunt modalitățile prin care își alege fiecare proiect și cum reușește să le deosebească, atunci când are de ales între mai multe opțiuni de acest gen. Noile postări din mediul online au arătat o vedetă schimbată, cu un look proaspăt și fresh.

Urmărește "Moștenirea", de luni până vineri de la 18:00, doar la Happy Channel

INFORMARESetările tale privind cookie-urile nu permit afișarea conținutului din această zonă. E necesar să accepți cookie-urile social media pentru afisarea acestui tip de conținut. Modifică setările

“Sunt unul dintre acei oameni care ascultă de vocea inimii. Sunt bucuroasă că pot fi parte dintr-un proiect în care se vorbește despre problemele tuturor.”, a declarat Sıla Türkoğlu. Printre actorii care fac parte din distribuția serialului se numără Barış Kılıç, Evrim Alasya, Settar Tanrıöğen, Sıla Türkoğlu, Sibel Taşçıoğlu, Doğukan Güngör, Gospel Specialist, Aliye Uzunatağan, Feyza Civelek, Ceren Yalazoğlu Karakoç, Emrah Altıntoprak, Feray Darıcı, Selin Türkmen, Özlem Çakar, Oral Özer, Rahimcan Kapkap, Serkan, dar și mari actori cum ar fi Tınmaz sau Tuana Gizem Uzunlar. Sıla Türkoğlu a avut oportunitatea de a dezvălui câteva secrete din succesul actoricesc de până acum, dar și despre cel mai nou personaj al său.

Citește și: Hande Erçel apare pe coperta unei reviste din Turcia în pantaloni scurți și cizme. Vedeta din “Dragostea plutește în aer” a revenit în atenția publicului

“M-am născut pe 18 aprilie 1999. Am fost născută și crescută în Izmir. Cred că am luat în viață toate lucrurile bune pe care orașul meu le-a oferit. Pot să spun că sunt activă, pozitivă și energică. Pot să merg mai departe fără să-mi pierd curajul pe drum. Cu cât progresez mai mult, vreau să-mi dovedez mie prin acțiunile pe care le fac. Din copilărie m-au interesat artele.

Când am realizat în liceu că actoria era pentru mine, mi-am întors toată atenția în această direcție. Când am terminat liceul am avut șansa să devină actriță. M-am mutat în Istanbul plină de curaj. A fost foarte dificil la început, nu a fost ușor deloc, dar nu m-am dat bătută. Acum pot să spun că a fost una dintre cele mai bune decizii din viața mea.”, a mărturisit actrița.

Ce spune Sıla Türkoğlu despre cel mai nou serial al său

Cât despre cel mai nou rol al său, Sıla Türkoğlu spune că este mândră că poate fi implicată într-un proiect ce atinge problemele comune ale vieții.

Citește și: Ce hobby are Alp Navruz din “Ține-mă de mână” atunci când nu se află pe platourile de filmare. Actorul, în ipostaze rare

'Doğa' este o tânără idealistă ce a reușit să intre la facultatea de medicină dentară la vârsta de 20 de ani cu o bursă completă. Este puternică, armonioasă, cineva care poate să se confrunte cu idei care nu îi sunt întotdeauna familiare.”, spune vedeta. Deși este o actriță de succes, aceasta spune că are momente când își dorește să gândească precum persoana reală care se află pe platourile de filmare, și nu ca personajul pe care îl interpretează.

“Uneori nu pot să nu mă gândesc ce-ar face Sila într-o anumită ipostază. Dar mă opresc.”, a spus.

În articolul

Sıla Türkoğlu a optat pentru o nouă schimbare de look. Imaginea vedetei din “Moștenirea” este mai surprinzătoare cu fiecare zi

:
Share pe Facebook Share pe Whatsapp

PARTENERI

Catine.ro
Horoscopul zilei de 26 aprilie 2024. Gemenii încep un proiect nou. Află ce se întâmplă cu zodia ta
observatornews.ro
Vreme rea în cea mai mare parte a ţării, până vineri dimineaţă. La munte sunt anunţate ninsori şi vijelii
a1.ro
Ce legătură este între Anamaria Prodan și Gabriela Lucuțar. Impresara și Regina Întunericului se cunosc de mulți ani
HelloTaste.ro
Carne de porc cu legume la cuptor, perfectă pentru masa de Paște
Catine
Zodii norocoase în ziua de 26 aprilie 2024. Trei nativi care vor avea parte de reușite
useit.ro
Telefonul care a întrecut iPhone-ul cu o funcție inedită. Ce poate face
as.ro
Fosta soţie a lui Cristi Borcea, „transformare” spectaculoasă la 54 de ani: „Nu-mi propun să întoarcă bărbații capul după mine!”
MediCOOL
Ce este un RMN, când este indicat și cum te pregătești pentru el
Spynews
Nume sărbătorite de Sf. Gheorghe. Cui îi spunem la mulți ani pe 23 aprilie
DeParinti
5 semne că adolescentul este dependent de telefon
MediCOOL
Obiceiuri sănătoase pentru a trăi mult. Cum îți pot crește durata de viață
HelloTaste
7 condimente pentru carnea de miel. Ce nu trebuie să-ți lipsească pentru o masă delicioasă
x