Sila Turkoglu este cunoscută din serialul "Moștenirea", însă puțini știu aceste lucruri despre ea. Iată câteva detalii despre actriță

Publicat pe 25.12.2021 la 20:24 Actualizat pe 25.12.2021 la 20:24

Frumoasa Sila Turkoglu este cunoscută publicului din serialul “Moștenirea”, însă puțini știu aceste lucruri despre actriță. Iată câteva detalii despre una dintre cele mai iubite vedete din Turcia.

Colaj format din doua fotografii in care apare actrița Sila Turkoglu, alaturi de alti doi actori din serialul Mostenirea

Deși este recunoscută pentru rolurile pe care le-a avut în “Jurământul” și “Moștenirea”, Sila Turkoglu a mai jucat și în alte seriale și producții de succes.

Happy Channel

Sila Turkoglu s-a născut și a crescut în Bornova, acolo unde a și studiat pentru a începe o carieră în showbiz. Imediat cum a pășit în lumina reflectoarelor, frumoasa actriță a reușit să ajungă la inimile telespectatorilor, astfel că toată lumea voia să o vadă în cele mai importante producții.

Deși este recunoscută pentru rolurile pe care le-a avut în “Jurământul” și “Moștenirea”, Sila Turkoglu a mai jucat și în alte seriale și producții de succes.

Sila Turkoglu este una dintre cele mai apreciate artiste din Turcia și lumea speră să afle din ce în ce mai multe detalii despre viața personală și profesională a acesteia.

Detalii din viața actriței Sila Turkoglu

Se știe deja că frumoasei actrițe îi place să fie o prezență constantă în social media, acolo unde postează nenumărate fotografii și filmulețe din viața personală sau profesională. La fiecare postare, Sila Turkoglu primește întotdeauna comentarii de apreciere din partea fanilor.

Chiar dacă a jucat în nenumărate seriale, Sila Turkoglu este recunoscută la nivel internațional pentru rolul pe care l-a avut în serialul “Moștenirea”.

INFORMARESetările tale privind cookie-urile nu permit afișarea conținutului din această zonă. E necesar să accepți cookie-urile social media pentru afisarea acestui tip de conținut. Modifică setările

Se pare că Sila Turkoglu este și o mare iubitoare de animale, asta dacă este să ne luăm după postările pe care le face în mediul online. Frumoasa actriță le arată fanilor nenumărate fotografii în care apare alături de cățelușul ei.

Sila Turkoglu nu poate fi comparată cu nicio altă femeie. Frumusețea ei răpitoare face ravagii atât printre bărbați cât și printre femei. Cu ochii verzi și cu un zâmbet angelic, Sila este una dintre cele mai frumoase actrițe din serialele turcești.

Cine este Sila Turkoglu

Actrița din Turcia nu a jucat doar în seriale, ci a reușit să fie imaginea mai multor brand-uri pe care le-a reprezentat de-a lungul timpului. Deși este o actriță de renume, Sila Turkoglu nu a intrat nicioată în atenția presei, asta datorită faptului că este o vedetă extrem de discretă.

Sila Turkoglu se concentrează exclusiv pe carieră și nu lasă loc de interpretări atunci cân vine vorba de viața personală. Cu toate că au mai existat zvonuri legate de o posibilă relație a acesteia, iată că Sila nu a făcut nicio declarație oficială.

Sila este cunoscută ca fiind o persoană prietenoasă, astfel că de fiecare dată este văzută în compania colegilor ei de platou pe care îi consideră ca parte din familie. După o zi întreagă de filmări, actorii din “Moștenirea” obișnuiesc să ia o pauză și să se fotografieze împreună.

Pe Sila Turkoglu o știm din serialul "Jurământul" (Yemin) și îndrăgitul serial "Moștenirea" (Emanet) difuzat pe Happy Channel de luni până vineri de la 12.30 și 18.00.

Pe platourile de filmare ale serialului “Jurământul”, Sila Turkoglu a devenit rapid prietenă cu Özge Yagiz, actrița din rolul principal. Sila Turkoglu a jucat rolul unei femei paralizate, Suna, sora lui Emir. Producția a fost de succes și toți actorii au căpătat valoare datorită rolurilor interpretate acolo.

Sila Turkoglu are doar 22 de ani și o carieră care este în floare, iar oamenii abia așteaptă să o vadă și în alte seriale.

În articolul

Sila Turkoglu este cunoscută din serialul "Moștenirea", însă puțini știu aceste lucruri despre ea. Iată câteva detalii despre actriță

:
Share pe Facebook Share pe Whatsapp

PARTENERI

Catine.ro
Horoscopul zilei de 19 aprilie 2024. Taurii vor atrage atenția asupra lor. Află ce se întâmplă cu zodia ta
observatornews.ro
"Întoarce-te acasă la tine". Spaniolii protestează împotriva supraturismului. Măsurile luate de localnici ca să descurajeze turiştii să le mai "calce pragul"
a1.ro
Ce se întâmplă în aceste momente cu Naomy, personajul controversat și viral de la tv din trecut. „Se luptă între viață și moarte”
HelloTaste.ro
Pate de gâscă cu merișoare și fulgi de migdale. Rețetă pentru micul dejun
Catine
Rețetă de mochi. Desert tradițional japonez
useit.ro
Singurele 3 joburi care vor supraviețui erei AI, potrivit lui Bill Gates. Ce slujbe vor fi la mare căutare în continuare
as.ro
Cât de frumoasă este fosta iubită a lui Ronald Gavril, pe care actualul iubit al Anamariei Prodan a „ţinut-o ascunsă”
MediCOOL
Pregătirea pentru endoscopie: alimentație și recomandări
Spynews
Soția lui Costel Corduneanu, copleșită de durere cu o zi înainte ca interlopul să fie înmormântat: „Eroul nostru”. Va fi condus pe ultimul drum mâine
DeParinti
Adevăruri inconfortabile despre parenting. Ce trebuie să știi atunci când ești la început de drum
MediCOOL
Cum îți poți trata cuticulele. Remedii naturale pentru a le menține sănătoase
HelloTaste
Prăjitură cu găuri și sos caramel – Poke Cake
x