Sıla Türkoğlu, îmbrăcată în colanți și cizme lungi. Actrița din “Moștenirea” abordează un nou stil la început de an

Publicat pe 03.01.2022 la 09:50 Actualizat pe 03.01.2022 la 10:41

Sıla Türkoğlu este recunoscută ca fiind o actriță ce nu iese prea mult din zona de confort atunci când vine vorba despre stilul vestimentar. În noul an, vedeta apare pe rețelele sociale într-o nouă ținută și este îmbrăcată în colanți și cizme lungi care îi scot în evidență picioarele lungi și tonifiate. Cum arată.

Sıla Türkoğlu este îmbrăcată într-un pulover roșu, pe gât

Sıla Türkoğlu, îmbrăcată în colanți și cizme lungi

Happy Channel

Sıla Türkoğlu se numără printre actrițele din Turcia care la doar 22 de ani a reușit să-și construiască un nume important în industria filmului. Personajul “Seher” a reușit să-i aducă tinerei recunoaștere internațională și a reușit să o propulseze pe primele locuri în topul preferințelor telespectatorilor.

“Seher” este o tânără care locuiește cu tatăl ei bolnav într-o locuință umilă. După ce află de moartea surorii sale, aceasta nu ezită să meargă în casa familiei Kirimli pentru a avea grijă de nepotul ei, “Yusuf”. Viața lui Seher devine din ce în ce mai grea după ce află că nu este chiar atât de dorită în noua locuință, iar prezența ei devine insuportabilă pentru anumite personaje.

Sıla Türkoğlu, îmbrăcată în colanți și cizme lungi

Deși are 22 de ani, Sıla Türkoğlu este cunoscută de fani ca fiind o actriță ce nu-și iese foarte des din zona de confort, cel puțin dacă ne uităm la fotografiile postate de aceasta în online. În rochii sau fuste cu tonuri nu prea îndrăznețe, partenera lui Halil Ibrahim Ceyhan din “Moștenirea” își arată frumusețea.

Cu 40 de fotografii postate în online, aceasta surprinde cu fiecare apariție. În noul an, Sıla Türkoğlu și-a lăsat fanii să-i vadă o altă față. Îmbrăcată în colanți negri, cu cizme lungi de aceeași culoare, cu un hanorac gri și o geacă neagră, așa apare vedeta pe Instagram.

INFORMARESetările tale privind cookie-urile nu permit afișarea conținutului din această zonă. E necesar să accepți cookie-urile social media pentru afisarea acestui tip de conținut. Modifică setările

Piesa de rezistență pe care o prezintă actrița este un fes de culoare verde cu care aceasta nu a fost văzută niciodată. Ca de obicei, Sıla Türkoğlu preferă un machiaj simplu, care să îi lase frumusețea naturală la vedere. Chiar și părul acesteia pare mai scurt.

“Este o bună postare de dimineață”, a scris Sıla Türkoğlu în dreptul fotografiei. Deși este o postare recentă, aceasta a reușit să strângă peste 2 mii de comentarii și 27 de mii de aprecieri la început de an.

“Ce fată frumoasă”, “Aceasta este cea mai frumoasă dimineață”, “Frumusețe naturală”, “Îngerul meu”, au fost doar câteva dintre comentariile lăsate de internauți.

Sıla Türkoğlu în rolul lui Seher “Moștenirea”

“Moștenirea” a apărut pe micile ecrane pe 7 septembrie 2020 și a reușit să aducă un plus de valoare industriei de gen din Turcia. Are peste 200 de episoade în care nu lipsesc suspansul, iubirea, trădarea și emoția.

Deși se simte singură în casa cea mare, Seher este determinată să ducă planul surorii sale la bun sfârșit și să aibă grijă de nepotul său, Yusuf, este ca o adevărată mamă. În vila familiei Kirimli îl întâlnește pe Yaman, un tânăr afacerist care nu are niciodată încredere în femei. După ce Yaman o întâlnește pe Seher, sentimente mai bune încep să încolțească în sufletul lui.

Ca și Seher, puternicul Yaman este hotărât să ajute la creșterea lui Yusuf și să-i dea micuțului tot ceea ce are mai mare nevoie, dragostea și înțelegere. Chiar de la început, nimic nu pare așa cum ar trebui să fie pentru Seher.

Aceasta află că persoanele care locuiesc în casa lui Yaman nu sunt întotdeauna așa cum par a fi și încearcă să-și construiască singură un drum printre hiene.

În articolul

Sıla Türkoğlu, îmbrăcată în colanți și cizme lungi. Actrița din “Moștenirea” abordează un nou stil la început de an

:
Share pe Facebook Share pe Whatsapp

PARTENERI

Catine.ro
Horoscopul zilei de 2 mai 2024. Taurii trebuie să se concentreze pe carieră. Află ce se întâmplă cu zodia ta
observatornews.ro
Comandă-record la o terasă de 1 Mai. Câţi mici a putut să cumpere un român
a1.ro
Vlad Gherman, imaginea la bustul gol care a încins imaginația fanelor. Cum s-a fotografiat cu o lună înainte de nuntă
HelloTaste.ro
Friptură de miel cu vin și usturoi. Rețetă pentru masa de Paște
Catine
Cât timp se fierb ouăle pentru Paște, înainte de a fi vopsite. Trucuri ca să iasă perfecte
useit.ro
Directoarea Twitter care dormea pe jos să-l susțină pe Elon Musk a ajuns la Meta. De ce a ales să ajungă la competitorul X
as.ro
Averea lui Ionuţ Negoiţă a „explodat”! Ce loc ocupă acum omul de afaceri în topul celor mai bogaţi români!
MediCOOL
Simptomul mai puțin cunoscut de cancer colorectal pe care ar trebui să-l urmărești
Spynews
Cand este Înăltarea Domnului în 2024. Se sărbătorește la 40 de zile după Paște
DeParinti
Tot ce trebuie să știi despre piciorul plat sau platfus: cauze, diagnostic și tratament
MediCOOL
Beneficiile consumului de migdale. Motive pentru a le include în dieta ta
HelloTaste
Cu ce se curăță vopseaua de ouă de pe mâini. Cele mai simple și eficiente trucuri
x