Sıla Türkoğlu își lasă la vedere decolteul generos. Vedeta din “Moștenirea” a îmbrăcat o rochie verde și s-a lăsat fotografiată astfel

Publicat pe 07.11.2022 la 11:10 Actualizat pe 07.11.2022 la 11:52

Sila Turkoglu își lasă la vedere decolteul generos. Vedeta din “Moștenirea” a îmbrăcat o rochie verde și s-a lăsat fotografiată astfel.

Sıla Türkoğlu poartă o rochie neagră cu mâneci scurte și își ține mâna stângă spre cap

Sıla Türkoğlu din "Moștenirea" își lasă la vedere decolteul generos

Happy Channel

Sıla Türkoğlu revine în atenția publicului cu o fotografie inedită. După ce o perioadă de timp a lipsit din mediul online, vedeta din “Moștenirea” își surprinde din nou fanii de pe internet. După ce a câștigat simpatia tuturor în producția turcească de succes, acum este protagonistă într-o altă poveste.

Sıla Türkoğlu din “Moștenirea” își lasă la vedere decolteul generos

Noua producție ce o aduce în fața telespectatorilor pe faimoasa Sıla Türkoğlu pare să fie îndrăgită de public. După succesul pe care l-a avut în “Moștenirea” acum vedeta continuă cu o nouă poveste. Printre actori se numără și Afra Saraçoğlu dar și Mert Ramazan Demir. Aceștia reușesc fără doar și poate să fie o extensie a frumoasei lor colege. Alte nume importante sunt Barış Kılıç, Evrim Alasya, Doğukan Güngör, Settar Tanrıöğen și Sibel Taşçıoğlu.

Urmărește "Moștenirea", de luni până vineri de la 18:00, doar la Happy Channel

INFORMARESetările tale privind cookie-urile nu permit afișarea conținutului din această zonă. E necesar să accepți cookie-urile social media pentru afisarea acestui tip de conținut. Modifică setările

Kızılcık Şerbeti a reușit să atragă atenția prin povestea captivantă ce îi ține pe telespectatori cu sufletul la gură. Este vorba despre o femeie care a crescut într-o familie modernă și se mărită cu un tânăr crescut într-o familie conservatoare. Deși primele semne anunțau că producția nu va avea succes, în cele din urmă totul s-a dovedit a fi o alarmă falsă. După cel de-al doilea episod lucrurile s-au schimbat și cifrele au început să se îmbunătățească.

De asemenea, fanii din mediul online continuă să-și susțină actorii preferați și implicit pe faimoasa Sıla Türkoğlu din “Moștenirea”. Se așteaptă ca Kızılcık Şerbeti să fie una dintre cele mai inedite producții difuzate până în prezent. Sıla Türkoğlu este Doğa, în noua producție. Fata care a crescut într-o familie mult mai liberă, are un comportament extrem de relaxat. După ce își stabilește viața alături de partenerul său, lucrurile par să ia o altfel de întorsătură. Cu toate acestea, tânăra reușește să-și găsească echilibrul alături de prietenele sale și nu ascultă de părerile partenerului său.

Citește și: Yağmur Tanrısevsin este o adevărată iubitoare de modă. Actrița din “Inimă rănită”, de nerecunoscut in mediul online

“Nu ar trebui să ne căsătorim dacă nu îți place.”, îi spune Doğa lui Fatih atunci când încearcă să-i testeze devotamentul și iubirea. Tensiunile apar pe măsură ce episoadele se derulează iar telespectatorii sunt din ce în e mai interesați de povestea expusă. De asemenea, cea mai nouă imagine postată de vedetă în mediul online a reușit să atragă atenția. Îmbrăcată într-o rochie verde, mulată și scurtă, protagonista din “Moștenirea” și-a lăsat la vedere bustul generos.

Interesul fanilor din Spania pentru Sıla Türkoğlu a crescut

Odată cu succesul pe care l-a avut în serialul “Moștenirea”, Sıla Türkoğlu a devenit una dintre cele mai cunoscute vedete din Turcia. Cu toate că povestea părea să continue pe o pantă ascendentă aceasta a luat decizia de a-și părăsi proiectul ce a făcut-o cunoscută. Avocatul său a declarat la vremea respectivă care sunt motivele pe care s-a luat această decizie, iar fanii i-au fost alături încă de la început.

Citește și: Alina Boz a îmbrăcat un corset negru și s-a lăsat pe mâna stiliștilor. Vedeta din “Furtună pe Bosfor” surprinde cu fiecare apariție

Cel mai nou proiect al său începe să prindă contur, iar interesul fanilor din Spania începe să crească. Aceasta are peste 900 de fani pe contul personal de Instagram, acolo unde până acum a postat peste 60 de fotografii și filmulețe, atât din viața personală cât și din cea profesională.

În articolul

Sıla Türkoğlu își lasă la vedere decolteul generos. Vedeta din “Moștenirea” a îmbrăcat o rochie verde și s-a lăsat fotografiată astfel

:
Share pe Facebook Share pe Whatsapp

PARTENERI

Catine.ro
Horoscopul zilei de 20 aprilie 2024. Gemenii sunt sfătuiți să afle mai multe despre ei. Află ce se întâmplă cu zodia ta
observatornews.ro
Colţul de Rai din România unde a înflorit o plantă nespus de frumoasă, care ar avea "puteri tămăduitoare". Rezistă 100 de ani, iar parfumul este divin
a1.ro
Lino Golden și Delia s-au căsătorit! Cât de spectaculos au arătat cei doi într-o zi atât de importantă
HelloTaste.ro
Gâteau St. Honoré. Rețetă de tort ecler cu caramel sărat
Catine
Zodii care au parte de experiențe memorabile pe 20 aprilie 2024. Vezi dacă te numeri printre ele
useit.ro
O româncă se luptă cu Elon Musk în instanță. Numele ei e inscripționat pe mașinile Tesla: „Vreau să aibă decența să își ceară scuze”
as.ro
Ce studii are „cea mai frumoasă femeie din România”. Interdicţia pe care i-a pus-o soţului ei: „Doar două ore, în weekend!”
MediCOOL
Remedii împotriva răului de mișcare. Cum îl poți trata
Spynews
Imaginile durerii de la înmormântarea lui Costel Corduneanu! Familia lui, în lacrimi în timpul slujbei / VIDEO
DeParinti
Deshidratarea la copii: care sunt cauzele și ce simptome apar
MediCOOL
Proprietățile medicinale ale ceaiului de păpădie. Efectele asupra sănătății organismului
HelloTaste
Pate de gâscă cu merișoare și fulgi de migdale. Rețetă pentru micul dejun
x