Sıla Türkoğlu s-a lăsat fotografiată doar într-o geacă de piele. Vedeta din “Moștenirea” a devenit mai îndrăzneață ca oricând

Publicat pe 20.07.2022 la 15:26 Actualizat pe 20.07.2022 la 16:18

Sıla Türkoğlu s-a lăsat fotografiată doar într-o geacă de piele și a postat imaginea în mediul online. Vedeta din "Moștenirea" a devenit mai îndrăzneață ca oricând.

Sıla Türkoğlu poartă o rochie neagră și privește într-o parte

Sıla Türkoğlu din “Moștenirea”, sezon 2

Happy Channel

Sıla Türkoğlu se numără printre cele mai îndrăgite vedete din Turcia la momentul actual. A reușit să-și demonstreze capacitățile actoricești cu ajutorul rolului din “Moștenirea” și astfel și-a îndeplinit dorința din adolescență, aceea de a fi cunoscută în lumea întreagă datorită talentului său. La momentul actual, vedeta se bucură de recunoaștere, cu toate că vestea plecării sale din cadrul serialului a surprins pe toată lumea.

Sıla Türkoğlu din “Moștenirea” s-a lăsat fotografiată doar într-o geacă de piele, fără tricou

Și-a anunțat plecarea din cadrul serialului “Moștenirea” printr-un comunicat de presă transmis de avocatul său. Cu toate acestea, a fost aplaudată de fanii din lumea întreagă pentru curajul său și acum reușește să-și găsească timp pentru cei care o îndrăgesc în mediul online. Astfel de când a părăsit platourile de filmare, Sıla Türkoğlu este mult mai prezentă pe internet, iar pe pagina personală de Instagram reușește să posteze de fiecare dată imagini noi din viața sa.

Urmărește "Moștenirea", de luni până vineri de la 18.00, doar la Happy Channel

Indiferent că vorbim despre situații în care s-a aflat într-un studio sau în vacanță, Sıla Türkoğlu a reușit să surprindă în toate ipostazele. De data aceasta însă, a uimit cei peste 900 de mii de fani prezenți pe pagina sa. Îmbrăcată cu o geacă de piele neagră, fără tricou, așa a apărut vedeta. Surprinderea celor care o îndrăgesc vine firesc, asta pentru că protagonista din “Moștenirea” i-a obișnuit pe toți cu apariții timide, fără niciun fel de abatare de la reguli.

INFORMARESetările tale privind cookie-urile nu permit afișarea conținutului din această zonă. E necesar să accepți cookie-urile social media pentru afisarea acestui tip de conținut. Modifică setările

Peste 6 mii de comentarii au lăsat internauții în dreptul postării sale și au privit uimiți cum actrița timidă se transformă într-o femeie de succes. Sıla Türkoğlu a ținut să-i menționeze pe cei care s-au ocupat de imaginea sa actuală, fără a lăsa însă nicio descriere în plus.

Citește și: 10 lucruri pe care nu le știai despre Anahí din “Rebelde”. Evoluția vedetei de la începuturi și până în prezent

“Foarte frumoasă”, “Ești minunată”, “Te iubesc”, “Ochii tăi”, „Așteptam aceste fotografii de multă vreme”, „Ai ochii de smarald”, au scris fanii în dreptul fotografiei postate.

Sıla Türkoğlu din “Moștenirea” își dedică timpul planurilor personale

A părăsit platourile de filmare “Moștenirea”, însă fanii o însoțesc și acum indiferent de situație. Aceasta a declarat recent că la momentul actual își dedică timpul planurilor personale. Printre acestea se numără și practicarea sportului sau urmarea unei diete sănătoase. De asemenea, odihna este foarte importantă pentru vedetă la momentul actual. Aceasta nu a făcut nicio declarație legată de noile proiecte profesionale, însă fanii așteaptă cu nerăbdare acel moment.

Se numără printre cele mai îndrăgite vedete din Turcia și la momentul actual demonstrează faptul că are mai mult curaj decât se credea până în acest moment. Noul ei stil reușește să-i uimească pe fanii de pretutindeni, astfel că Sıla Türkoğlu continuă incursiunea în ceea ce se vrea a fi o viață de vedetă trăită cu adevărat. Deși este recunoscută pentru faptul că nu-și dezvăluie planurile personale, aceasta a specificat faptul că la momentul actual nu se află într-o relație amoroasă.

Citește și: Cum arată Christian Chávez la 18 ani de la premiera telenovelei “Rebelde”. Anii au trecut neclintiți peste îndrăgitul actor

Sıla Türkoğlu nu ezită să-și arate formele în rochii provocatoare, asta după ce a renunțat definitiv la rolul principal din cadrul serialului “Moștenirea”. Se numără printre cele mai îndrăgite vedete din țara sa natală și continuă să-și întărească popularitatea.

În articolul

Sıla Türkoğlu s-a lăsat fotografiată doar într-o geacă de piele. Vedeta din “Moștenirea” a devenit mai îndrăzneață ca oricând

:
Share pe Facebook Share pe Whatsapp

PARTENERI

Catine.ro
Horoscopul zilei de 24 aprilie 2024. Berbecii fac schimbări majore în viața lor. Află ce se întâmplă cu zodia ta
observatornews.ro
EXPERIMENT. Cum deosebim vopseaua naturală pentru ouă de cea clasică, plină de E-uri
a1.ro
Luna plină din 24 aprilie influențează anumite zodii. Cine va cunoaște succesul după acest fenomen
HelloTaste.ro
Tocăniță de post cu ciuperci, o rețetă simplă și delicioasă
Catine
Semne că ai mare nevoie să te tunzi. Nu sunt cele la care te gândești în mod normal
useit.ro
La ce folosește mânerul din plafonul mașinii, de fapt. Unii șoferi află abia acum adevărul
as.ro
Răsturnare de situaţie! Cine a preluat, de fapt, şefia clanului Corduneanu, după moartea „Stăpânului Moldovei”
MediCOOL
Beneficiile consumului de mentă. De ce să o incluzi în dieta ta
Spynews
Nume sărbătorite de Sf. Gheorghe. Cui îi spunem la mulți ani pe 23 aprilie
DeParinti
Beneficiile cititului împreună cu copilul. Activitatea îi poate îmbunătăți performanțele școlare
MediCOOL
Tratament pentru acneea hormonală. Care e cea mai eficientă rutină
HelloTaste
Mousse de ciocolată cu fructe de pădure. Rețetă delicioasă, din doar 3 ingrediente
x