Sıla Turkoglu, apariție neașteptată pe rețelele sociale. Actrița din “Moștenirea”, așa cum nu a văzut-o multă lume

Publicat pe 23.04.2022 la 21:00 Actualizat pe 22.04.2022 la 09:30

În cea mai recentă postare din online, Sıla Türkoğlu apare într-o ipostază în care puțini au văzut-o. Actrița din “Moștenirea” este îmbrăcată totul diferit de ceea ce vedem pe micile ecrane, iar atitudinea de femeie puternică o pune într-o lumină pozitivă.

Sıla Turkoglu poartă o bluză verde cu mâneci lungi și are părul desprins și ondulat

Sıla Turkoglu, apariție neașteptată pe rețelele sociale

Happy Channel

Sıla Türkoğlu, frumoasa actriță care o joacă pe “Seher” în celebrul serial “Moștenirea” a fost văzută de cele mai multe ori cu haine de culoare închisă care îi acoperă trupul și îi lasă la vedere foarte puțină piele.

Cu toate că este iubită de toată lumea, actrița postează destul de rar fotografii în mediul online, iar cu fiecare apariție internauții devin și mai încântați. Dacă până acum Sıla Türkoğlu i-a obișnuit pe aceștia cu scene din seriale, iată că a venit momentul ca vedeta să își iasă din anonimat. În cea mai recentă postare, Sıla Türkoğlu apare așa cum nu a mai fost văzută până acum.

Sıla Turkoglu, apariție neașteptată pe rețelele sociale

Sıla Türkoğlu este una dintre cele mai iubite actrițe din Turcia și chiar dacă este la începutul carierei, are un viitor strălucit în față. A jucat în “Jurământul”, serial difuzat de Happy Channel, dar este și protagonistă în “Moștenirea”.

Alături de Halil Ibrahim Ceyhan formează un cuplu de succes. Cei doi trec prin peripeții care îi vor aduce mai aproape, îi vor îndepărta, iar în cele din urmă îi vor readuce pe linia de plutire. “Moștenirea” este genul de serial care are întotdeauna o intrigă și nu te lasă niciodată să te plictisești.

INFORMARESetările tale privind cookie-urile nu permit afișarea conținutului din această zonă. E necesar să accepți cookie-urile social media pentru afisarea acestui tip de conținut. Modifică setările

Cu toate că Sıla Türkoğlu poartă haine lungi, de culoare închisă, atunci când trebuie să joace rolul lui “Seher”, iată că în viața reală este o femeie îndrăzneață căreia nu îi e frică să încerce lucruri noi. Cel puțin asta se poate observa din ultima postare de pe contul personal de Instagram.

Cu o pereche de blugi rupți în genunchi, un top care îi lasă abdomenul la vedere, dar îi scoate și bustul în evidență, cu un sacou negru și cu o geantă de firmă, așa a apărut Sıla Türkoğlu pe Instagram în cea mai recentă postare. Vedeta nu a lăsat niciun cuvânt în dreptul descrierii, dar a pus un singur emoji în formă de lună în culoare neagră.

Lucruri mai puțin cunoscute despre Sıla Türkoğlu

Deși o putem vedea în fiecare zi în serialul “Moștenirea”, Sıla Türkoğlu nu obișnuiește să apară foarte mult în online, decât atunci când are ceva foarte important de spus.

Are doar 22 de ani, dar o carieră de succes și reușește de fiecare dată să aduc un plus de valoare fiecărui rol pe care îl interpretează. Cu toate că nu este implicată în nicio relație amoroasă la momentul actual, fanii și-ar dori să o vadă pe vedetă la brațul colegului ei de platou.

După ce și-a terminat studiile, Sıla Türkoğlu a decis că își dorește să lucreze în showbiz, astfel a câștigat apreciere și confirmare din partea fanilor. Printre proiectele în care a jucat, se numără și “Jurământul”, dar și “Moștenirea”, serialele turcești cu un succes foarte mare în rândul telespectatorilor.

În cea mai recentă postare, Sıla Türkoğlu nu poartă un machiaj strident. Ca de obicei, actrița alege să își lase trăsăturile feței să iasă în evidență cu ajutorul trucurilor.

În articolul

Sıla Turkoglu, apariție neașteptată pe rețelele sociale. Actrița din “Moștenirea”, așa cum nu a văzut-o multă lume

:
Share pe Facebook Share pe Whatsapp

PARTENERI

Catine.ro
Horoscopul zilei de 29 martie 2024. Vărsătorii pierd sume importante de bani. Află ce se întâmplă cu zodia ta
observatornews.ro
Din Londra s-a mutat într-un sătuc din România. De ce a renunțat Andrei la luxul de acolo, după 14 ani: "Am trait în Anglia ca un rege"
a1.ro
Ianca Simion, apariție superbă într-o ținută cu spatele gol. Cât de bine arată fiica lui Răzvan Simion
HelloTaste.ro
Baghete crocante cu miez pufos. Rețetă din bucătăria franțuzească
Catine
4 zodii care își schimbă complet viața în aprilie 2024. Află ce le rezervă astrele
useit.ro
Avertismentele surprinzătoare ale autorităților înainte de eclipsa solară din aprilie 2024. De ce recomandă proviziile de mâncare pentru localnici
as.ro
„Cea mai frumoasă femeie din România” i s-a destăinuit Anamariei Prodan! Cum a reacționat când și-a prins soțul înșelând-o
MediCOOL
Câți pași este indicat să faci într-o zi. De ce se recomandă să mergi pe jos mai mult
Spynews
Doliu în lumea muzicii din România! A murit George Nicolescu, solistul de muzică ușoară care s-a născut orb / FOTO
DeParinti
Produse cosmetice care pot afecta sănătatea fătului. La ce să fii atentă dacă ești însărcinată
MediCOOL
Fibromul uterin: cauze, simptome și tratament
HelloTaste
5 rețete cu sparanghel pentru toate gusturile. Te vei bucura de ele primăvara aceasta
x