Sıla Türkoğlu apare pe internet într-o ținută sumară. Cum a surprins vedeta de data aceasta

Publicat pe 28.11.2022 la 13:28 Actualizat pe 28.11.2022 la 14:14

Sıla Türkoğlu apare într-o ținută sumară pe internet. Cum a surprins vedeta de data aceasta și ce reacție au avut internauții.

Sıla Türkoğlu poartă o rochie neagră cu mâneci lungi și are părul prins într-o coadă și două șuvițe lăsate în laterale

Sıla Türkoğlu din “Moștenirea” apare într-o ținută sumară pe internet

Happy Channel

Sıla Türkoğlu surprinde încă o dată pe micile ecrane cu cel mai nou rol al său în serialul ‘Kızılcık Şerbeti’. Dacă participarea sa în cadrul “Moștenirea” i-a surprins pe fani, de data aceasta cei mai mulți dintre aceștia au văzut o altă latură a vedetei. A părăsit proiectul pentru care a muncit timp de doi ani și a ținut să demonstreze că poate să interpreteze și altfel de personaje.

Sıla Türkoğlu din “Moștenirea” apare pe internet într-o ținută sumară

De la ultimele sale experiențe pe platourile de filmare, Sıla Türkoğlu a ținut să convingă audiența că-și merită rolurile obținute în cele mai așteptate proiecte. După două sezoane încununate cu succes în seria “Moștenirea”, vedeta și-a luat inima în dinți și a pornit către o nouă călătorie profesională ca și protagonistă. De data aceasta, într-un serial cu totul diferit față de ceea ce i-a obișnuit până acum pe telespectatori.

Urmărește "Moștenirea", de luni până vineri de la 18:00, doar la Happy Channel

INFORMARESetările tale privind cookie-urile nu permit afișarea conținutului din această zonă. E necesar să accepți cookie-urile social media pentru afisarea acestui tip de conținut. Modifică setările

Aceasta joacă alături de actorul de origine turcă Doğukan Güngör, dar și de alți specialiști în domeniu. “Doğa” este fiica lui “Kıvılcım”. O femeie modernă, realistă ce a dorit întotdeauna să promoveze noutatea în sânul familiei sale. Cu toate acestea, atunci când fiica sa cea mică se căsătorește cu un bărbat ce provine dintr-o familie conservatoare, totul se schimbă. O vedem acum pe Sıla Türkoğlu mai acidă ca niciodată, un munte de încredere și dorință de a-și spune părerile personale fără nicio reținere.

De aici începe o călătorie prin care actrița trece fără doar și poate. Un carusel de emoții ce nu pot fi trecute cu vederea. De asemenea, aparițiile sale tot mai dese în social media uimesc internauții. Printre acestea se numără și cea mai recentă fotografie în care Sıla Türkoğlu apare îmbrăcată sumar, doar într-un sutien de culoare neagră și un sacou. Astfel, aceasta lasă la vedere bustul generos, dar și abdomenul lucrat. Nu este pentru prima oară în care vedeta este nevoită să treacă prin stări emoționale puternice, odată cu personajul său.

Sıla Türkoğlu se descrie ca fiind o persoană sensibilă

În serialul “Moștenirea”, Sıla Türkoğlu a experimentat rolul lui “Seher” o fată tânără ce trece prin multe greutăți ale vieții. De la pierderea surorii sale, până la mutarea într-o casă nouă pentru a-i fi alături nepoțelului său, toate au dus-o către un punct în care nu a mai știut ce să aleagă cu adevărat, vocea rațiunii sau vocea inimii.

Ca și actriță, aceasta se descrie ca fiind o “idealistă”. Spune că este la începutul călătorie sale ca și actriță și își dorește pe viitor proiecte profesionale care să-i demonstreze calitățile artistice.

“Cred că atunci când îți dorești să fii cel mai bun trebuie să fii extrem de determinat și foarte bine pus la punct din multe privințe.”, a declarat Sıla Türkoğlu.

“Haideți să stăm aici împreună”, a scris actrița din “Moștenirea” în dreptul cele mai noi postări din mediul online. Printre vedetele care au ținut să-i aprecieze fotografia s-a numărat și fosta sa colegă de platou, Ozge Yagiz. Cele două au făcut parte din proiectul “Jurământul”. Ozge Yagiz a părăsit și ea serialul.

În articolul

Sıla Türkoğlu apare pe internet într-o ținută sumară. Cum a surprins vedeta de data aceasta

:
Share pe Facebook Share pe Whatsapp

PARTENERI

Catine.ro
Horoscopul zilei de 26 aprilie 2024. Gemenii încep un proiect nou. Află ce se întâmplă cu zodia ta
observatornews.ro
Povestea româncei care se luptă de 10 ani cu Tesla. "Elon a plătit 16 avocaţi împotriva unei singure inginere din România"
a1.ro
Ce legătură este între Anamaria Prodan și Gabriela Lucuțar. Impresara și Regina Întunericului se cunosc de mulți ani
HelloTaste.ro
Carne de porc cu legume la cuptor, perfectă pentru masa de Paște
Catine
Zodii norocoase în ziua de 26 aprilie 2024. Trei nativi care vor avea parte de reușite
useit.ro
De ce îți merge atât de greu telefonul. Experții au dezvăluit motivele reale
as.ro
Alexandra Stan s-a filmat fără sutien şi le-a pus o întrebare fanilor! Ce a vrut să afle excentrica artistă
MediCOOL
Ce este un RMN, când este indicat și cum te pregătești pentru el
Spynews
Locul accidentului în care a murit Mădălin din Olt a luat foc! Totul a fost distrus complet de flăcări: ”Din cauza...” / FOTO
DeParinti
5 semne că adolescentul este dependent de telefon
MediCOOL
Obiceiuri sănătoase pentru a trăi mult. Cum îți pot crește durata de viață
HelloTaste
7 condimente pentru carnea de miel. Ce nu trebuie să-ți lipsească pentru o masă delicioasă
x