Sportul pe care îl practică Cansu Tuman din “Jurământul”. Cum arată actrița când nu se află la filmări

Publicat pe 02.01.2024 la 15:00 Actualizat pe 02.01.2024 la 11:11

Cansu Tuman este cunoscută publicului pentru rolulmdin serialul “Jurământul”, însă puțini știu detalii despre viața vedetei. Sportul pe care îl practică actrița atunci când nu se află la filmări.

Cansu Tuman este îmbrăcată într-o geacă neagră de piele și are părul desprins

Cansu Tuman este cunoscută pentru rolul din "Jurământul", însă puțini știu ce sport practică vedeta

Instagram

Cansu Tuman este una dintre cele mai cunoscute vedete din Turcia și joacă în celebrul serial “Jurământul”. Actrița este cunoscută de pe micile ecrane, însă puțini știu detalii din viața acesteia.

Se pare că, în afara orelor de filmare, Cansu Tuman este pregătită să ia viața în piept și să facă sport pentru a se menține în formă. De altfel, actrița nu este adepta exercițiilor obișnuite pe care le-ar practica orice femeie.

Cansu Tuman a impresionat audiența atunci când a postat o fotografie în care apărea alături de un sac de box.

Sportul pe care îl practică Cansu Tuman din “Jurământul”

Cansu Tuman s-a născut în 1994 în Istanbul și a dorit să-și definitiveze studiile de actorie la “Istanbul Kultur University”. Dacă nimeni nu bănuia până acum, actrița a lucrat ca biolog înainte de a se apuca de actorie și a realiza că aceasta este cea mai mare dorință a ei.

Cansu Tuman a apărut pentru prima oară în fața camerelor în 2015, dar înainte de a deveni cunoscută în întreaga lume, a jucat roluri mici, în seriale de excepție. Actrița a reușit să atragă atenția producătorilor cu ajutorul mai multor roluri care au propulsat-o rapid pe primele locuri în topuri.

Frumoasa vedetă are 1.68 m înălțime și 52 de kilograme, aceasta greutate reușind să și-o mențină cu ajutorul sportului și a unei diete echilibrate.

INFORMARESetările tale privind cookie-urile nu permit afișarea conținutului din această zonă. E necesar să accepți cookie-urile social media pentru afisarea acestui tip de conținut. Modifică setările

Printre serialele în care a apărut se numără și “Arka Sokaklar” și “Rental Love” în 2015, “Youth of Arzu” în 2017, “It Can’t be true” în 2019, “Teacher” în 2020. Cariera actriței este în plină ascensiune iar publicul dorește să o vadă cât mai des pe micile ecrane.

În ciuda faptului că publicul o iubește, Cansu Tuman este o artistă care își dorește ca viața privată să fie departe de ochii camerelor de filmate. Astfel, deși are peste 50 de mii de urmăritori pe contul personal de Instagram, actrița nu își dorește să posteze fotografii și filmulețe în fiecare zi din viața ei.

Cine este Cansu Tuman

Printre activitățile pe care Cansu Tuman le preferă în timpul liber, se numără și sporturile, în special karate și box, acolo unde internauții pot vedea o altă față a vedetei lor favorite. De asemenea, aceasta este și o iubitoare de animale, asta dacă e să ne luăm după fotografiile cu câini pe care le postează în social media.

După ce Cansu Tuman le-a arătat fanilor ce sporturi practică în timpul liber, fotografia a primit peste 5 mii de aprecieri, dar și peste 100 de comentarii care au ajutat-o pe actriță să-și dea seama cât de iubită este de public.

Pentru primele două sezoane din “Jurământul”, directorul serialului a fost Ayhan Özen, iar după cel de-al treilea sezon au urmat Hakan Arslan și Reyhan Pekar.

Viețile lui Reyhan și Emir se schimbă de-a lungul episoadelor, astfel că după ce se căsătoresc, cei doi își dau seama că se iubesc mai mult ca oricând. Intrigi, suspans, plânset și determinare. Așa poate fi descris celebrul serial.

În articolul

Sportul pe care îl practică Cansu Tuman din “Jurământul”. Cum arată actrița când nu se află la filmări

:
Share pe Facebook Share pe Whatsapp

PARTENERI

Catine.ro
Horoscopul zilei de 17 aprilie 2024. Berbecii sunt sfătuiți să-i ajute pe cei din jur. Află ce se întâmplă cu zodia ta
observatornews.ro
Val de ploi şi vijelii peste România. Temperaturile vor scădea brusc cu până la 15 grade Celsius în mai multe regiuni ale ţării
a1.ro
Ramore și soția lui divorțează la doar 2 luni de la nuntă. Câștigătorul sezonului 13 iUmor și Denisa Drăgan au o fetiță de 5 luni
HelloTaste.ro
Tocăniță de post cu cartofi, o mâncare foarte consistentă și ușor de preparat
Catine
Nuci cu cremă caramel de post. Rețetă de desert delicios și spornic
useit.ro
7 obiecte pe care nu trebuie să le pui lângă router dacă vrei Internet rapid. Cum afectează semnalul Wi-Fi
as.ro
Detalii incredibile despre înmormântarea de lux a lui Costel Corduneanu! Ce s-a aflat despre mormântul „Stăpânului Moldovei”
MediCOOL
Obiceiuri care îți afectează creierul. Ce să eviți pentru a-ți proteja funcțiile cognitive și memoria
Spynews
Doliu în lumea muzicii de petrecere! S-a stins din viață o cunoscută artistă: "În aceste clipe..." / FOTO
DeParinti
Stimulentul de inserție 2024. De ce sumă poți beneficia din partea statului
MediCOOL
Circumferința taliei: de ce este importantă și cât măsoară o talie sănătoasă
HelloTaste
Clătite de post cu mere, desertul potrivit în orice moment al zilei
x