Subiectul despărțirii dintre Hande Erçel și Kerem Bürsin, din nou pe buzele fanilor. Ce își doresc aceștia

Publicat pe 10.05.2022 la 14:40 Actualizat pe 10.05.2022 la 15:17

Subiectul despărțirii dintre Hande Erçel și Kerem Bürsin continuă să fie pe buzele fanilor. Aceștia își doresc ca actorii lor preferați să fie din nou împreună. Despre ce este vorba și în ce fel de ipostază.

Hande Erçel poartă o rochie albastră și stă cu mâinile pe umărul drept al lui Kerem Bürsin

Hande Erçel și Kerem Bürsin

Happy Channel

Subiectul despărțirii dintre Hande Erçel și Kerem Bürsin continuă să fie pe buzele fanilor, asta după ce o bună perioadă de timp cei doi au declarant că sunt doar buni prieteni. Dacă la începuturile filmărilor pentru “Dragostea plutește în aer”, actorii vorbeau despre o prietenie de neegalat, iată că rapid amiciția s-a transformat în fluturi prin stomac.

Nu a durat mult însă și relația lor s-a destrămat. Acum fanii își doresc să îi vadă din nou pe cei doi împreună, atât ca și cuplu în viața reală, cât și pe platourile de filmare.

Subiectul despărțirii dintre Hande Erçel și Kerem Bürsin, din nou pe buzele fanilor

Hande Erçel și Kerem Bürsin au fost de-a lungul timpului apreciați de fanii din întreaga lume. Cei mai mulți consideră că cei doi actori seamănă unul cu celălalt și ar trebui să joace din nou împreună, într-o producție de succes. Sunt tineri, carismatici și au făcut furori în peste 80 de țări din întreaga lume cu personajele lor din “Dragostea plutește în aer”.

Eda și Serkan sunt Hande și Kerem, iar despărțirea care a fost anunțată a venit ca un șoc pentru fanii serialului turcesc, asta pentru că toată lumea credea că cei doi vor ajunge împreună spre altar. După o bună perioadă de timp în care au vorbit doar despre o prietenie de necontestat, ulterior și-au făcut publică relația. Împreună pe micile ecrane, dar și în viața reală, nimeni nu și-ar fi imaginat că despărțirea bate atât de curând la ușă.

INFORMARESetările tale privind cookie-urile nu permit afișarea conținutului din această zonă. E necesar să accepți cookie-urile social media pentru afisarea acestui tip de conținut. Modifică setările

Cu toate acestea, vedetele nu au mai putut ascunde faptul că nu mai formează un cuplu, așa că au decis să șteargă orice urmă a iubirii care i-a unit. Chiar și acum fanii lasă comentarii în mediul online și speră la o împăcare. Cât despre o nouă producție care să-i reunească, această idee se află pe buzele tuturor.

Hande Erçel apare schimbată în fața fanilor după despărțirea de Kerem Bürsin

După ce a decis să șteargă orice urmă a relației sale cu Kerem Bürsin, frumoasa Hande Erçel a dezvăluit că va reveni pe platourile de filmare într-un nou proiect inedit. Se zvonește că actrița va juca alături de Can Yaman în seria “El turco”.

Urmărește "Dragostea plutește în aer", joi și vineri de la 20.00, doar la Happy Channel

“Voi reveni pe platourile de filmare, însă nu este clar încă despre ce va fi vorba. Mi-e dor să lucrez. Mi-e dor de public, nu am mai lucrat din septembrie. A trecut foarte mult timp, mi-e dor.”, a declarat Hande Erçel, conform Seriesturkish.com. După ce viața de femeie singură i-a surâs încă o dată, vedeta a început să posteze în mediul online tot mai multe fotografii, atât din vacanțe, cât și din diverse campanii importante.

Hande Erçel este activă în mediul online cu peste 27 milioane de fani și aproximativ 565 de postări. Dacă amintirea relației cu Kerem Bürsin a rămas de domeniul trecutului, viitor profesional al frumoasei Hande Erçel se arată mai strălucit ca niciodată. Aceasta își dorește acum să revină în atenția publicului cu proiecte inedite care să-i scoată în evidență talentul nemărginit.

În articolul

Subiectul despărțirii dintre Hande Erçel și Kerem Bürsin, din nou pe buzele fanilor. Ce își doresc aceștia

:
Share pe Facebook Share pe Whatsapp

PARTENERI

Catine.ro
Horoscopul zilei de 25 aprilie 2024. Balanțele primesc o veste bună. Află ce se întâmplă cu zodia ta
observatornews.ro
Afacerea care înfloreşte în această perioadă. Preţurile variază între 30 şi 90 de lei
a1.ro
Ce legătură este între Anamaria Prodan și Gabriela Lucuțar. Impresara și Regina Întunericului se cunosc de mulți ani
HelloTaste.ro
De ce se lasă cozonacul după coacere. Pași esențiali pentru un cozonac perfect
Catine
Mercur iese din retrograd pe 25 aprilie. Ce urmează pentru zodii
useit.ro
Telefonul care a întrecut iPhone-ul cu o funcție inedită. Ce poate face
as.ro
Fosta soţie a lui Cristi Borcea, „transformare” spectaculoasă la 54 de ani: „Nu-mi propun să întoarcă bărbații capul după mine!”
MediCOOL
Tomografia computerizată (CT): ce este, când este indicată și cum te pregătești pentru ea
Spynews
Nume sărbătorite de Sf. Gheorghe. Cui îi spunem la mulți ani pe 23 aprilie
DeParinti
Cele mai periculoase activități pentru copii. Cum îl poți ține în siguranță pe cel mic
MediCOOL
Proprietățile ceaiului de scorțișoară. Beneficiile acestei băuturi asupra sănătății
HelloTaste
Drob vegetarian cu ciuperci și orez. O rețetă delicioasă de post
x