Taro Emir Tekin își surprinde fanii cu cel mai sincer interviu. Actorul vorbește despre relația cu părinții săi

Publicat pe 09.01.2024 la 11:57 Actualizat pe 09.01.2024 la 13:23

Taro Emir Tekin continuă să-și surprindă fanii cu aparițiile sale în mediul online. Actorul vorbește pentru prima oară despre relația cu părinții săi și cântă în fața tuturor.

actor poartă cămașă neagră

Taro Emir Tekin își surprinde fanii cu cel mai sincer interviu

Happy Channel

Fiul cântăreței Șevval Sam continuă să-și surprindă fanii în mediul online. Cele mai recente postări ale lui Taro Emir Tekin au făcut furori pe rețelele sociale. Acesta s-a fotografiat în Amsterdam, a cântat și a lăsat totul mărturie.

Taro Emir Tekin își surprinde fanii cu cel mai sincer interviu

Vedeta din Turcia a fost inclusă în cadrul distribuției Golden Boy – Dragoste rebelă, sezonul 2. Recent, s-a vorbit pretutindeni despre atitudinea sa și felul cum se prezintă înaintea tuturor. De asemenea, a performat ca și artist și i-a surprins pe internauți. A început să studieze actoria la o vârstă foarte fragedă și a ținut să-și completeze studiile în cadrul unei facultăți din Londra. După ce a trăit în Anglia o vreme îndelungată, a decis să se reîntoarcă în Turcia pentru a demonstra că merită să fie alături de colegii săi actori.

Urmărește Golden Boy - Dragoste rebelă, miercuri de la 20:00, la Happy Channel

INFORMARESetările tale privind cookie-urile nu permit afișarea conținutului din această zonă. E necesar să accepți cookie-urile social media pentru afisarea acestui tip de conținut. Modifică setările

A ținut să cânte în limba engleză și astfel cei care l-au urmărit au rămas fără grai. A fost pentru prima oară când a fost văzut într-o astfel de ipostază. În cel de-al doilea sezon al seriei Golden Boy – Dragoste rebelă este inclus și personajul Kaya. Acesta este interpretat de fiul lui Șevval Sam și al lui Metin Tekin.

Citește și: Taro Emir Tekin, din Golden Boy, imagine seducătoare la bustul gol. Pictorialul care a ajuns viral pe internet. Cum s-a fotografiat

A devenit unul dintre cei mai îndrăgiți actori la momentul actual, atât datorită carismei sale, cât și jocului perfect pe care îl arată pe micile ecrane. Zvonurile că este îndrăgostit apar în fiecare zi în ceea ce îl privește. Inițial s-a spus că Afra Saraçoğlu ar fi ajuns la inima sa, apoi a fost vorba de Beril Pozam. De fiecare dată, acesta a negat. Ca în orice altă situație, Taro Emir Tekin apare alături de colegii săi în ipostase surprinzătoare. Una dintre acestea a fost în Marmaris, Turcia.

A prezentat mai multe situații interesante ale colegilor Afra Saraçoğlu, Mert Ramazan Demir, Beril Pozam, Ersin Arıcı și Öznur Serçeler. A apărut pentru prima oară în "Rise of Empires: Ottoman" apoi a urmat "Çıplak". Înainte de a face parte din distribuția seriei Golden Boy – Dragoste rebelă a jucat în producția O poveste cu zâne - Bir Peri Masalı.

Tarık Emir Tekin și Afra Saraçoğlu vorbesc despre o posibilă relație de iubire

Actorul a răspuns întrebărilor jurnaliștior legate de sentimentele pe care le-ar avea față de colega de platou.

“Chiar mi-e rușine să vorbesc despre asta, să fac asemenea comentarii. Dacă aceste bârfe sunt despre viața mea privată, pot să spun că nu este nimic între mine și Afra. Suntem prieteni foarte buni pe platourile de filmare, lucrăm împreună șase zile pe săptămână. Nu am pe nimeni în viața mea acum. Iubesc experiențele. Am o pereche de bocanci pe care îi port de 15 ani. Am o pereche de bocanci și îi port de mult timp. Îmi place să fac poze, deci mereu iau camera cu mine.”, a spus actorul.

Citește și: Cele mai frumoase momente din seialul O poveste cu zâne, producție în care Alina Boz joacă rolul de protagonistă. Taro Emir Tekin face parte din distribuție

În cel mai recent interviu pentru publicația GQ, actorul a vorbit despre relația cu părinții și cum și-a descoperit talentul de actor cu ajutorul lor.

“Relația cu mama și cu tata este mai mult decât cea a unui prieten sau a unui părinte. Niciodată nu i-am mințit sau n-am ascuns nimic de ei. Astfel, s-a format o legătură foarte onestă între noi. Niciodată nu m-au testat în copilărie, mi-au spus că trebuie să îmi găsesc calea. M-au făcut să înțeleg că toți cei din familie au ajuns acolo prin forțe proprii.”, a spus actorul.

În articolul

Taro Emir Tekin își surprinde fanii cu cel mai sincer interviu. Actorul vorbește despre relația cu părinții săi

:
Share pe Facebook Share pe Whatsapp

PARTENERI

Catine.ro
Horoscopul zilei de 29 aprilie 2024. Vărsătorii au probleme din cauza banilor. Află ce se întâmplă cu zodia ta
observatornews.ro
"Nu te mai satură Dumnezeu! Te ia dracu!". Copilă de 13 ani, călcată în picioare de două adolescente, în Roman. Martorii, amuzați copios
HelloTaste.ro
Trei rețete de ouă umplute, perfecte pentru un platou festiv
Catine
Zodii care nu pot renunța la trecut. Nativii care aleg să trăiască din amintiri
useit.ro
Boala „zombie” care a trecut de la animale la oameni. Deja ar fi făcut 2 victime
as.ro
Care este singurul „moment de desfătare” al soţiei lui Dan Şucu. Diana Şucu a recunoscut totul: „Asta e rutina!”
MediCOOL
Hernia inghinală. Ce este, cauze, simptome și tratament
Spynews
Știrile Antena Stars. Oana Lis, încă un gest disperat pentru a face rost de bani. A scos la vânzare și crucea lui Viorel Lis. În ce stare este fostul primar
DeParinti
Cum poți ajuta copilul să treacă peste pierderea dinților de lapte. Sfaturi utile pentru orice părinte
MediCOOL
Băuturi bogate în potasiu. Cum îți pot completa dieta
HelloTaste
Pască pufoasă fără aluat. Cea mai simplă rețetă pentru Paște
x