Taro Emir Tekin spune adevărul despre mama sa. Aceasta nu a vrut să se implice în proiecte profesionale alături de el

Publicat pe 11.06.2024 la 12:15 Actualizat pe 11.06.2024 la 13:45

Actorul din Golden Boy - Dragoste rebelă spune că mama sa nu a dorit să joace într-un serial alături de el. Care a fost motivul pentru care Șevval Sam a refuzat să fie alături de fiul său pe platourile de filmare.

actor pe platourile de filmare

Taro Emir Tekin spune adevărul despre mama sa

Happy Channel

Taro Emir Tekin ( Golden Boy ) și mama sa, artista Șevaal Sam, au participat împreună în cadrul Elle Style Awards. Pe covorul roșu au răspuns curiozităților jurnaliștilor legate de domeniul profesional în care activează amândoi. Un detaliu interesant i-a urmărit multă vreme, până în prezent.

Taro Emir Tekin spune adevărul despre mama sa

Actorul a reușit să atragă atenția atunci când a intrat în sezonul doi din Golden Boy – Dragoste rebelă. Cu toate că a jucat și în producția O poveste cu zâne – Bir Peri Masali, iată că acest rol i-a adus cu adevărat valoare în lumea întreagă. La 26 de ani are în spate o carieră impresionantă ca și actor, fiind instruit la cele mai importante școli.

Urmărește Golden Boy - Dragoste rebelă, luni și marți de la 20:00, la Happy Channel

INFORMARESetările tale privind cookie-urile nu permit afișarea conținutului din această zonă. E necesar să accepți cookie-urile social media pentru afisarea acestui tip de conținut. Modifică setările

Reporterii de la Elle Style Awards au fost curioși să afle dacă Taro Emir Tekin ar fi dispus să joace alături de mama sa în cadrul unui proiect profesional. Răspunsul a venit neașteptat din partea artistului, dat fiind faptul că nimeni nu credea cele rostite de acesta.

“M-aș simți foarte mândru.”, a declarat actorul din Golden Boy – Dragoste rebelă. În ceea ce o privește pe Șevval Sam, aceasta a spus că “va trebui să ne obișnuim că ne vedem unul pe celălalt. Nu pot să-mi fac treaba știim că mă vede, am și eu admiratorii mei”. Ulterior, Taro Emir Tekin a replicat încă o dată că ar fi onorat, însă mama sa a refuzat de mai multe ori, arată odatv.com.

Citește și: Șevval Sam oferă detalii din viața personală într-un interviu recent. Mama actorului Taro Emir Tekin a apărut într-o ținută îndrăzneață

Taro Emir Tekin a studiat teatru în cadrul Oxford School of Drama și s-a întors în Turcia după ce a locuit o lungă perioadă de timp în afara țării sale natale. Acesta a jucat în producția Infidelul – Sadakatsiz și a vorbit despre rolul său în cadrul seriei.

“M-am îndrăgostit de personaj. Am stabilit că o să joc în șase episoade. Două episoade nu erau scrise pentru mine, dar mulțumită audienței am jucat în 68 de episoade.”, a declarat acesta.

Taro Emir Tekin își dorește să lucreze la un videoclip alături de mama celebră

Pe lângă actorie, Taro Emir Tekin este pasionat de fotografie. Spune că ar fi mai mult de încântat să regizeze un videoclip pentru mama sa celebră, Șevval Sam.

“El privește totul din punct de vedere holistic, foarte inteligent. Vreau să regizeze și să filmeze un videoclip pentru mine. Este visul meu să te văd devenind regizorul oricărui proiect. Atunci poate o să lucrez cu el. Am foarte mare respect pentru regizor și o să fac ce mi se spune.”, a declarat Șevval Sam.

Citește și: Taro Emir Tekin a învățat să cânte la pian pentru a impresiona femeile. Confesiunea actorului din Golden Boy – Dragoste rebelă

În prezent, artista are 3 milioane de prieteni virtuali pe pagina personală de instagram, acolo unde până în prezent a publicat peste o mie de fotografii și filmulețe. În ceea ce-l privește pe Taro Emir Tekin, acesta are peste 600 de mii de prieteni virtuali pe aceeași pagină și peste 200 de fotografii. Cu toate că a ajuns pe platourile de filmare Golden Boy – Dragoste rebelă în sezonul 2, a reușit să se împrietească rapid cu colegii. Nu formează un cuplu și nu a vorbit de nicio posibilă relație în prezent.

În articolul

Taro Emir Tekin spune adevărul despre mama sa. Aceasta nu a vrut să se implice în proiecte profesionale alături de el

:
Share pe Facebook Share pe Whatsapp

PARTENERI

Catine.ro
Horoscopul zilei de 25 iunie 2024. Fecioarele primesc o veste bună. Află ce se întâmplă cu zodia ta
observatornews.ro
Subiecte la Evaluarea Națională 2024 - română. Elevii au la dispoziție două ore pentru a rezolva subiectele
a1.ro
Ce nume poartă Ilona Brezoianu după cununie: „Vă dați seama că trebuie să-i spunem doamnă?” Cum a apărut la Neatza
HelloTaste.ro
Sandvișuri la tigaie din aluat dospit. Rețetă pentru gustări zilnice
Catine
Cobbler cu piersici. Rețeta unui desert cu exterior crocant și interior suculent
useit.ro
Ce e fenomenul medicane. Experții avertizează că poate afecta semnificativ Europa
as.ro
„Arăţi ca la 18 ani!” Marea iubire a lui Ion Ţiriac, apariţie încântătoare! Şi-a luat prin surprindere fanii
MediCOOL
Remedii naturale pentru înțepătura de albină. De ce pot ameliora simptomele
Spynews
El este Radu, patronul fabricii de cașcaval, care a murit în timp ce încerca să își salveze angajații. Avea 58 de ani și s-a stins din viață în spital, în duminica de Rusalii / FOTO
DeParinti
Cât de bună e apa carbogazoasă bună pentru copil
MediCOOL
Băuturi care te pot deshidrata. De ce este de preferat să le eviți vara
HelloTaste
Chec guguluf cu mascarpone și zmeură, glazurat cu lămâie
x