Thalia primește sfaturi de la fiica Sabrina. Tânăra i-a recomandat o nouă schimbare de look

Publicat pe 20.11.2021 la 11:35 Actualizat pe 20.11.2021 la 15:07

Thalia este recunoscută pentru aparițiile îndrăznește pe care le-a tot schimbat de-a lungul timpului, iar cei care au ajutat-o să aibă o ținută greu de egalat nu au fost puțini. Iată că la 50 de ani, Thalia primește sfaturi de la fiica Sabrina. Tânăra i-a recomandat o nouă schimbare de look.

Thalia poartă părul prins, cu breton dat pe o parte și are un accesoriu mare la gât

Thalia pe covorul roșu în cadrul premiilor Cadena Dial în 2013

Getty Images

Thalia este o personalitate care nu mai are nevoie de nicio prezentare. De-a lungul timpului a reușit să-și creeze stiluri cu care a reușit să ajungă la inimile fanilor de pretutindeni și a încercat să se reinventeze atunci când a simțit că este cazul.

Așa s-a întâmplat și de această dată, căci Thalia și-a ales o nouă schimbare de look la insistențele fiicei Sabrina.

Vedeta a postat imaginea pe rețelele de socializare, iar părerile nu au întârziat să apară. Astfel, internauții au putut observa că Thalia primește nestingherită sfaturi din partea fiicei sale adolescente.

Thalia primește sfaturi de la fiica Sabrina

În cea mai recentă postare de pe contul personal de Instagram, Thalia apare îmbrăcată în haine casual și machiată foarte natural, însă nu acest aspect le-a atras atenția fanilor. În dreptul fotografiei, artista a mărturisit că fiica Sabrina a fost cea care i-a recomandat o nouă schimbare de look.

Astfel, toată lumea a putut-o vedea pe Thalia...cu breton. Chiar dacă vedeta a mai adoptat acest stil în trecut, iată că de data aceasta a făcut-o doar de dragul fiicei sale adolescente.

“Da…O cerere din partea fiicei mele Sabrina. Bretonul este din nou în viața mea.”, a scris artista.

Cei care au îndrăgit-o pe Thalia de la începuturi și i-au văzut toate schimbările, nu au putut rămâne indiferenței la o astfel de fotografie.

INFORMARESetările tale privind cookie-urile nu permit afișarea conținutului din această zonă. E necesar să accepți cookie-urile social media pentru afisarea acestui tip de conținut. Modifică setările

“Știa ceva Sabrina...arăți de 25, te iubesc”, “De accord cu Sabrina”, “Frumoasă”, au fost câteva dintre comentariile lăsate de internauți.

Cel care a dorit totuși să-și spună părerea în legătură cu această schimbare, a fost chiar soțul vedetei, Tommy Mottola, cu care aceasta este căsătorită încă din 2000.

“Mai frumoasă ca niciodată”, a scris acesta.

Deși fanii nu au crezut la început că dragostea lor este una reală, iată că după 21 de ani, cei doi sunt în continuare împreună și se iubesc mai mult ca niciodată.

Thalia și-a schimbat complet look-ul

„Thalia 2002”, i-a comentat cineva.

În 2002, Thalia a scos cel de-al șaptelea album din cariera sa și atunci a decis să-și lase breton, pentru o schimbare totală.

Iată că anii de faimă din trecut au revenit la modă, astfel că intenția fiicei sale a fost primită cu multă bucurie de îndrăgita artistă.

“A quien le importa” a fost hit-ul pe care Thalia l-a lansat în 2002, una dintre cele mai bune melodii care s-au auzit în acele vremuri la radio și TV. În ciuda vârstei, Thalia continuă să facă furori în întreaga lume, iar fanii își doresc să o vadă în continuare atât pe micile ecrane, în telenovele, dar și pe scenă.

Thalia nu ezită să-și expună trupul tonifiat, în ciuda faptului că nu se mai încadrează într-o categorie de vârstă la care ar putea face acest lucru cu ușurință. Ei bine, iată că artista a dovedit contrariul și la 50 de ani este una dintre cele mai frumoase vedete din lume.

Thalia și Tommy Mottola au împreună doi copii, Sabrina Sakae și Matthew Alejandro, cu care se mândresc pe rețelele de socializare, acolo unde publică constant fotografii și filmulețe.

În articolul

Thalia primește sfaturi de la fiica Sabrina. Tânăra i-a recomandat o nouă schimbare de look

:
Share pe Facebook Share pe Whatsapp

PARTENERI

Catine.ro
Horoscopul zilei de 30 martie 2024. Leii se îndrăgostesc. Află ce se întâmplă cu zodia ta
observatornews.ro
Horoscop săptămânal 01-07 aprilie 2024. Mai multe zodii au parte de o conexiune profundă cu partenerul de cuplu
a1.ro
Enrique Iglesias a publicat pe pagina sa oficială de Facebook un clip video cu Ramona Olaru și cu magicianul Robert Tudor
HelloTaste.ro
Ciorbă de ștevie cu zeamă de varză, mai gustoasă și mai sănătoasă
Catine
Horoscopul dragostei pentru luna aprilie 2024. Balanțele își regăsesc liniștea în relațiile de cuplu
useit.ro
Ce înseamnă Wi-Fi, de fapt. Puțini știu de unde vine denumirea
as.ro
Transformare spectaculoasă a iubitei lui Laurenţiu Reghecampf! Corina Caciuc a uluit pe toată lumea: „Ce femeie frumoasă!”
MediCOOL
Ce efecte are combinația de magneziu și zinc, potrivit specialiștilor
Spynews
Imagini dureroase de la înmormântarea Andreei, studenta ucisă de Mirel în Timișoara. Familia și prietenii și-au luat rămas bun de la ea / VIDEO
DeParinti
Obiecte de uz casnic care pot fi periculoase pentru un copil curios. La ce anume ar trebui să fii atentă dacă îți dorești un mediu sigur
MediCOOL
Remedii naturale care te pot scăpa de mătreață. Cum le poți aplica eficient
HelloTaste
Cartofi aurii în crustă de mălai. Rețetă simplă și delicioasă, de post
x