Top 5 cele mai bune seriale turcești

Publicat pe 25.06.2020 la 13:30 Actualizat pe 05.08.2020 la 14:37

Dacă ești fana serialelor turcești, acest top te va ajuta să descoperi noi actori și noi povești de viață. Iată care sunt cele mai bune seriale turcești.

1. Elimi Birakma (2018) / Ține-mă de mână

În acest serial, vei afla povestea lui Azra, personaj jucat de Alina Boz, o tânără care este pasionată de gastronomie. Datorită pasiunii sale, ea își dorește să ajungă unul dintre cei mai mari chefi din lume. Din nefericire, moartea tatălui ei a marcat-o pe Azra. Dar soarele răsare și pe strada ei când în viața sa apare Cenk, interpretat de Alp Navruz, un tânăr chipeș, șarmant, care provine dintr-o familie cu o condiție financiară foarte bună. Azra se îndrăgăstește iremediabil.

2. Dolunay (2017) / Dulce amărui

Serialul „Dulce amărui” dezvăluie povestea lui Ferit, interpretat de Can Yaman, un om de afaceri de success. Cu toate acestea, el are un defect: e perfecționist și greu de suportat. Toată lumea încearcă să îi facă pe plac, dar nu reușește. Asta până la apariția lui Nazli, interpretată de Ozge Gurel, o tânără care frecventează cursuri de gastronomie. Ea se află în căutarea unui loc de muncă care să îi asigure liniște și un trai decent.
Aflându-se în această situație, Nazli ajunge să îi gătească lui Ferit. Și pentru că dragostea trece prin stomac, cei doi ajung să se îndrăgostească unul de celălalt. Cu toate acestea, relația lor devine complicată atunci când intervin diferențele dintre ei.

3. Kalbimdeki Deniz (2016) / A doua șansă

Nu toți oamenii sunt norocoși să primească a doua șansă la iubire. Protagonista Deniz Oztuna este norocoasă, dar nu pentru mult timp. Fericirea ei e umbrită de apariția lui Alihan Oztuna, bărbatul care a făcut-o să sufere enorm atunci când a dispărut fără urmă. El și-a părăsit familia și a început o altă viață alături de o altă femeie.

4. Cennet’in Gozyaslari (2017) / Cennet

Serialul turcesc prezintă povestea lui Cennet, o tânără abandonată de mama ei. Femeia a renunțat la fetița ei pentru că îi statea în calea fericirii, visând să se mărite. Astfel, femeia ambițioasă își schimbă numele în Arzu și devine o femeie de afaceri. Ea aduce pe lume o altă fată, Melisa. Fiica ei nu știe că mai are o soră.

Cennet ajunge în grija bunicii sale, Mukaddes, și devine studentă la Arhitectură. Destinul le aduce împreună pe cele două surori, fiind college de clasă, fără ca ele să știe că le leagă ceva mai mult decât atât. În ziua absolvirii, Melisa îi face cunoștință lui Cennet cu iubitul ei, Selim, și cu mama ei, Arzu. Cennet și Selim se îndrăgostesc pe loc. Cennet, care lucra într-un restaurant ca și chelneriță, ajunge să fie asistenta personală a lui Selim, lucru ce o neliniștește pe Melisa.

5. Erkenci Kus (2018) / Vis de Iubire

Povestea acestui serial turcesc o are în prim plan pe Sanem Aydin, interpretată de Demet Ozdemir. Sanem e în stare să sacrifice tot pentru dorinta sa arzătoare. Ea vrea să devină o scriitoare de succes. O altă dorință de-a ei este să se mute în insulele Galapagos. Se gândește că dacă va deveni o scriitoare faimoasă va avea destui bani pentru a putea rămâne acolo permanent.
Cu toate acestea, de la a zice până la a face, e un drum lung. Visul ei pare departe când ea încă își ajută părinții în afacerea lor. Pentru părinții săi, ea e doar o copilă.

Urmărește "Cennet", de luni până vineri, de la 15:30, "Ține-mă de mână", marțea de la 20:00 și "Vis de Iubire", miercurea și joia, de la 20:00, la Happy Chanel!

CITEȘTE ȘI

Lucruri neștiute despre Almila Ada, actrița din serialul „Cennet”

Alp Navruz din serialul turcesc „Ține-mă de mână!” – Cine e noua sa iubită?

În articolul

Top 5 cele mai bune seriale turcești

:
Share pe Facebook Share pe Whatsapp

PARTENERI

Catine.ro
Horoscopul zilei de 27 aprilie 2024. Gemenii traversează o perioadă plină de agitație. Află ce se întâmplă cu zodia ta
observatornews.ro
Ciprian a refuzat să plătească 24.000 de euro meşterilor şi îşi renovează singur garsoniera din Cluj. Cât îl costă acum
a1.ro
Cum l-a cucerit Yasmine pe Pepe și cum gestionează ei tensiunile din căsnicie. Artistul nu mai visa la o relație după divorț
HelloTaste.ro
Cu ce se ung cozonacii ca să iasă lucioși și perfect rumeniți. Secrete pentru un cozonac aspectuos
Catine
Horoscopul lunii mai 2024. Nativii vor găsi timp pentru dezvoltare personală și socială
useit.ro
Cosmonautul abandonat în spațiu. De ce au refuzat oficialii ruși să îl aducă înapoi pe Pământ pe Sergei Krikalev
as.ro
„Îndrăgostită!” Cum îşi răsfaţă Arpad Paszkany iubita cu 24 de ani mai tânără! Antonela, apariţie răvăşitoare în costum de baie
MediCOOL
Ce este hernia ombilicală. Cauze, evoluție și tratamente
Spynews
Știrile Antena Stars. Oana Lis, încă un gest disperat pentru a face rost de bani. A scos la vânzare și crucea lui Viorel Lis. În ce stare este fostul primar
DeParinti
7 semne că ai crescut cu părinți imaturi emoțional
MediCOOL
Beneficiile uleiurilor esențiale. Ce efecte pot avea asupra sănătății tale
HelloTaste
Friptură fragedă de curcan la cuptor. Rețeta perfectă pentru masa de Paște
x