Toprak Can Adıgüzel din “Inimă Rănită” și-a surprins fanele cu o nouă fotografie postată pe internet. Despre ce este vorba

Publicat pe 10.10.2022 la 19:20 Actualizat pe 10.10.2022 la 20:03

Toprak Can Adıgüzel din “Inimă Rănită” și-a surprins fanele cu o nouă fotografie postată pe internet. Despre ce este vorba.

Toprak Can Adıgüzel poartă o cămașă închisă la culoare și are barbă

Toprak Can Adıgüzel din "Inimă Rănită"

Happy Channel

Toprak Can Adıgüzel face parte din distribuția serialului “Inimă Rănită”. Este unul dintre cei mai îndrăgiți actori din Turcia și reușește de fiecare dată să joace cele mai interesante roluri ce îi scot în evidență talentul de invidiat. Atât pe micul ecran, cât și în mediul online reușește să se remarce, indiferent de apariție.

Toprak Can Adıgüzel din “Inimă Rănită” și-a surprins fanele cu o nouă fotografie postată pe internet

Actorul de succes Toprak Can Adıgüzel care a reușit să atragă atenția cu rolul din “Inimă rănită”, spune că de obicei este selectiv în ceea ce privește proiectele sale profesionale. Acesta spune că fiecare personaj ar trebui să aibă o istorie și propria perspectivă de viață pentru a i se părea într-atât de interesant încât să-i pătrundă în viață.

Urmărește "Inimă rănită", de luni până miercuri de la 20:00, doar la Happy Channel

INFORMARESetările tale privind cookie-urile nu permit afișarea conținutului din această zonă. E necesar să accepți cookie-urile social media pentru afisarea acestui tip de conținut. Modifică setările

“Sunt foarte interesant și curios de rolurile care au un caracter propriu, dar și o poveste generală. Trebuie să fie foarte mare diferență între personajele pe care le interpretez.”, a declarat actorul din “Inimă rănită”, potrivit m.aksam.com.tr. Toprak Can Adıgüzel a jucat în seriale cunoscute precum “Flăcările destinului” și “Inimă Rănită”. După ce a absolivt conservatorul, acesta și-a început cariera în piesa de teatru “My name is Feuerbach” și își continuă activitatea artistică atât pe scenele teatrelor, cât și pe micul ecran.

Acesta spune că la începuturile carierei sale nu a avut nicio intenție de a deveni actor, însă pe timpul liceului a jucat în multe piese de teatru alături de colegii săi. Cu toate că nu a renunțat niciodată la actorie, pe timpul facultății a studiat muzica. Acesta s-a pregătit timp de doi ani de zile pentru această artă.

“În cel de-al doilea an am decis să renunț la muzică. De aceea am venit în Istanbul. Nu știam ce trebuie să fac pentru a deveni actor, doar că trebuie să urmez anumite cursuri. Am studiat în două locuri diferite.”, a declarat actorul din “Inimă Rănită.”. Acesta surprinde și pe pagina personală de Instagram, acolo unde recent a postat o fotografie în care apare fără tricou.

Care au fost primele roluri pe care le-a avut Toprak Can Adıgüzel din “Inimă Rănită”

Acesta a subliniat faptul că actoria I s-a părut un drum mult mai ușor de urmat dacă ar fi absolvit Conservatorul. De asemenea, acesta menționează că unele dintre vedetele renumite nu au nici măcar o școală de actorie la activ.

“La început nu m-am gândit să joc în seriale TV. Mi-a fost foarte greu să intru pe platourile de filmare să joc în seriale TV, dar fiind în teatru am fost forțat. Două lumi foarte diferite. Când am început să joc în primul serial dramatic, doar încercam să joc, așa părea. Erau atât de multe lucruri tehnice pe care încercam să le învăț. Trebuia să urmăresc lumina, camerele, ceilalți din fața mea. În timp, am învățat fiecare astfel de idee.”, a mai spus Toprak Can Adıgüzel din “Inimă Rănită”. Acesta spune că atunci când îți găsești locul în industria actoriei, oamenii încep să te placă de asemenea. Acum se numără printre cei mai îndrăgiți actori.

În articolul

Toprak Can Adıgüzel din “Inimă Rănită” și-a surprins fanele cu o nouă fotografie postată pe internet. Despre ce este vorba

:
Share pe Facebook Share pe Whatsapp

PARTENERI

Catine.ro
Horoscopul zilei de 20 aprilie 2024. Gemenii sunt sfătuiți să afle mai multe despre ei. Află ce se întâmplă cu zodia ta
observatornews.ro
Alerte meteo de vreme severă imediată emise de ANM. Cod galben în mai multe zone din țară, în următoarele ore
a1.ro
Lino Golden și Delia s-au căsătorit! Cât de spectaculos au arătat cei doi într-o zi atât de importantă
HelloTaste.ro
Gâteau St. Honoré. Rețetă de tort ecler cu caramel sărat
Catine
Zodii care au parte de experiențe memorabile pe 20 aprilie 2024. Vezi dacă te numeri printre ele
useit.ro
O româncă se luptă cu Elon Musk în instanță. Numele ei e inscripționat pe mașinile Tesla: „Vreau să aibă decența să își ceară scuze”
as.ro
Ce studii are „cea mai frumoasă femeie din România”. Interdicţia pe care i-a pus-o soţului ei: „Doar două ore, în weekend!”
MediCOOL
Remedii împotriva răului de mișcare. Cum îl poți trata
Spynews
Imaginile durerii de la înmormântarea lui Costel Corduneanu! Familia lui, în lacrimi în timpul slujbei / VIDEO
DeParinti
Deshidratarea la copii: care sunt cauzele și ce simptome apar
MediCOOL
Proprietățile medicinale ale ceaiului de păpădie. Efectele asupra sănătății organismului
HelloTaste
Pate de gâscă cu merișoare și fulgi de migdale. Rețetă pentru micul dejun
x