Totul despre serialul “Agenția de talente și sentimente”. Care este povestea din spatele producției turcesti

Publicat pe 23.11.2022 la 18:13 Actualizat pe 24.11.2022 la 10:36

Totul despre serialul “Agenția de talente și sentimente”. Care este povestea din spatele producției turcesti.

protagoniștii din Agenția de talente și sentimente

Află totul despre serialul "Agenția de talente și sentimente"

Happy Channel

“Agenția de talente și sentimente” este un nou serial ce vine să cucerească țara noastră cu 45 de episoade, difuzat deja în țara de origine. În original “Menajerimi Ara” este o adaptare a serialului francez de succes Dix pour cent”, ce a avut premiera între 2015 și 2020.

Totul despre serialul “Agenția de talente și sentimente”

Este o combinație între dramă și comedie și prezintă viața a patru manageri ale unei vestite agenții de talente și are asistenților săi. De-a lungul episoadelor apar actori cunoscuți din Turcia ce reușești să-și joace propriile roluri cu măestrie. Ego, Kıraç (Barış Falay), Feris (Canan Ergüder), Çınar (Fatih Artman) și Peride (Ayşenil Şamlıoğlu) sunt cei patru manageri ce își doresc ca afacerea lor să prospere și își apără ideile cu orice preț în fiecare zi.

Deși sunt extraordinari de buni în ceea ce fac, de cele mai multe ori viața lor personală intră în conflict cu cea profesională și astfel încep problemele. Din acest serial mult îndrăgit în Turcia nu lipsesc râsetele, lacrimile, dar și dezamăgările și emoțiile. Printre actori se numără și Ahsen Eroğlu, Deniz Can Aktaş și Serhat Teoman. Aceștia joacă pe rând personajele îndrăgite: Dicle Ertem – joacă rolul asistentei lui Feris, Barış Havas, actor ce este manageriat de Feris, dar și Serkan Tahtacı, un alt actor manageriat de Ego.

Ego și Kıraç au parte de probleme de-a lungul serialului, asta pentru că nu-și împacă ideile pe care le au în afaceri. Printre actorii cunoscuți și în țara noastră se numără: : Tuba Büyüküstün, Nebahat Çehre, Çağatay Ulusoy, Şükran Ovalı, Gökçe Bahadır, Burçin Terzioğlu, Hazal Kaya, Pınar Deniz, Tamer Levent Ayça Ayşin Turan și Alp Navruz.

“Nu am făcut nicio muncă suplimentară pentru Feris, pentru că am deja experiență în această industrie. Lumea prezentată în serial nu-mi este străină. Dau tot ce-i mai bun pentru a o construi pe Feris în capul meu și pentru a interioriza alegerile ei”, a declarat Canan Ergüder, după cum arată Alem.com.tr.

Cine sunt actorii din “Agenția de talente și sentimente”

Fatih Astman, unul dintre actorii producției, a mărturisit că s-a simțit onorat să joace un astfel de rol alături de colegi de breaslă extrem de apreciați.

Urmărește "Agenția de talente și sentimente", de luni până vineri de la 23:00, doar la Happy Channel

“Îl iubesc pe Cinar. Suntem amândoi în căutarea celor calificați și a celor buni. Latura noastră idealistă este foarte asemănătoare. Din fericire, ceea ce am simțit când am citit scenariul a fost exact ceea ce am simțit când l-am jucat. Cred că Çınar este un personaj cu o energie mai mare decât personajul din versiunea originală a serialului.”, a declarat actorul, potrivit Elele.com.tr.

Cât despre Barış Falay, acesta se mândrește de asemenea cu rolul pe care a avut șansa să-l joace, chiar dacă îl realitate este total opus față de personajul său.

“Kıraç este un personaj care spune că „succesul înseamnă bani”. Mi se pare că el și cu mine suntem personaje diametral opuse. În serialele mele anterioare am portretizat personaje care au avut nevoie de puțin mai mult efort, care au trăit emoțiile la un nivel înalt. Acum este opusul. Mă confrunt cu un bărbat care este mai mult strateg, care are grijă să nu lase să simtă emoțiile pe care le trăiește. Este interesant să interpretezi un astfel de personaj”, a mărturisit.

În articolul

Totul despre serialul “Agenția de talente și sentimente”. Care este povestea din spatele producției turcesti

:
Share pe Facebook Share pe Whatsapp

PARTENERI

Catine.ro
Horoscopul zilei de 20 aprilie 2024. Gemenii sunt sfătuiți să afle mai multe despre ei. Află ce se întâmplă cu zodia ta
observatornews.ro
Colţul de Rai din România unde a înflorit o plantă nespus de frumoasă, care ar avea "puteri tămăduitoare". Rezistă 100 de ani, iar parfumul este divin
a1.ro
Lino Golden și Delia s-au căsătorit! Cât de spectaculos au arătat cei doi într-o zi atât de importantă
HelloTaste.ro
Gâteau St. Honoré. Rețetă de tort ecler cu caramel sărat
Catine
Zodii care au parte de experiențe memorabile pe 20 aprilie 2024. Vezi dacă te numeri printre ele
useit.ro
O româncă se luptă cu Elon Musk în instanță. Numele ei e inscripționat pe mașinile Tesla: „Vreau să aibă decența să își ceară scuze”
as.ro
Ce studii are „cea mai frumoasă femeie din România”. Interdicţia pe care i-a pus-o soţului ei: „Doar două ore, în weekend!”
MediCOOL
Remedii împotriva răului de mișcare. Cum îl poți trata
Spynews
Imaginile durerii de la înmormântarea lui Costel Corduneanu! Familia lui, în lacrimi în timpul slujbei / VIDEO
DeParinti
Deshidratarea la copii: care sunt cauzele și ce simptome apar
MediCOOL
Proprietățile medicinale ale ceaiului de păpădie. Efectele asupra sănătății organismului
HelloTaste
Pate de gâscă cu merișoare și fulgi de migdale. Rețetă pentru micul dejun
x