Totul despre serialul Capcana Iubirii – Esaret. Află detalii despre actori și poveste

Publicat pe 17.02.2024 la 21:00 Actualizat pe 17.02.2024 la 14:26

Capcana iubirii este unul dintre cele mai îndrăgite seriale din Turcia. Află detalii despre actori și poveste.

actori capcana iubirii

Totul despre serialul Capcana Iubirii – Esaret

Happy Channel

Serialul Capcana iubirii ajunge pe micile ecrane și în România din 12 octombrie. Happy Channel va difuza îndrăgita producție turcească. Aceasta a avut premiera în luna noiembrie a anului 2022 și a avut două sezoane. Cel de-al doilea a fost lansat pe 11 spetembrie.

Totul despre serialul Capcana iubirii – Esaret

Din distribuția seriei fac parte actorii Ali Yağız Durmuş, Yağmur Çelik, Sinem Karaçoban, Bülent Ergün, Esra Demirci, Fulya Özcan și Melahat Abbasova. Protagoniștii sunt Cenk Torun și Mahassine Merabet, unii dintre cei mai îndrăgi actori la momentul actual în țara natală.

Urmărește Capcana iubirii, de miercuri până vineri de la 20:00, la Happy Channel

INFORMARESetările tale privind cookie-urile nu permit afișarea conținutului din această zonă. E necesar să accepți cookie-urile social media pentru afisarea acestui tip de conținut. Modifică setările

Capcana Iubirii începe cu o poveste inedită. Orhun ( Cehnk Torun) este un om de afaceri cu un caracter aparte moștenit de la mama sa, Afife ( Melahat Abbasova). Acesta pleacă în Eitreea în căutarea surorii sale după ce aceasta este hotărâtă să fie medic voluntar acolo. Familia sa îi pierde urma, iar astfel încep căutările. Orhun o întâlnește astfel pe Hira ( Mahassine Merabet), o tânără de care ajunge să se îndrăgostească, dar care este sclava unei bande locale.

Citește și: Bergüzar Korel revine pe micile ecrane după o lungă pauză. Vedeta din “1001 de nopți” este mămica a trei copii

Acesta reușește să o salveze, însă sora sa moare. Orhun află că Hira a fost cea care i-a oferit surorii sale mâncare otrăvită și ține să-i facă viața un calvar. O aduce pe aceasta în Istanbul și de acolo totul se schimbă. Cu toate că Hira încearcă să îi explice adevărul, Orhun este mult prea furios pentru a vedea ceea ce se întâmplă în fața lui.

Cât despre actorii care joacă rolurile de protagoniști se pot spune multe. Cenk Torun provine dintr-o familie de artiști. Are 49 de ani, iar mama sa este interpretă de muzică clasică, îndrăgita Nurdan Torun. Căsătorit cu Nevin Ursavaș, este tatăl unui băiat. Are peste 200 de mii de prieteni virtuali pe pagina personală de Instagram, acolo unde până în prezent a publicat peste 60 de fotografii și filmulețe.

Detalii despre actorii din serialul Capcana iubirii

Primul serial în care a jucat Cenk Torun a fost Palavra Aşklar. Acesta a avut premiera în 1995. Nu au lipsit nenumăratele producții televizate, dar și filmele în care s-a făcut remarcat. Pentru prima oară a apărut în videoclipul piesei „Delikanlım”, interpretată de Yıldız Tilbe. Cu toate că a avut o viață perfectă din toate punctele de vedere, a trecut printr-o tragedie atunci când tatăl său s-a sinucis.

Citește și: Cine este Bergüzar Korel, faimoasa actriță din drama “1001 de nopți”. Povestea de viață a uneia dintre cele mai iubite vedete

Totul a avut loc în 2003. Mahassine Merabet s-a născut pe 24 ianuarie 1999 în Maroc și a studiat în locurile natale. După finalizarea studiilor a decis să se mute în Istanbul pentru a se dedica actoriei. A studiat științe politice și este pasionată de sport. Cu toate că a primit rolul de protagonistă în Capcana iubirii, trebuie menționat faptul că este primul din cariera sa.

Are peste 100 de mii de fani pe pagina personală de Instagram și în 2023 și-a anunțat fanii că este absolventă a studiilor de master. A publicat până acum peste 70 de fotografii și filmulețe. Este foarte discretă cu viața personală și nu a publicat nicio fotografie romantică sau care să evidențieze că ar forma un cuplu.

În articolul

Totul despre serialul Capcana Iubirii – Esaret. Află detalii despre actori și poveste

:
Share pe Facebook Share pe Whatsapp

PARTENERI

Catine.ro
Horoscopul zilei de 28 aprilie 2024. Leii au nevoie de o vacanță. Află ce se întâmplă cu zodia ta
observatornews.ro
Peştele care s-a ieftinit cu aproape 50% faţă de anul trecut. Cât costă un kilogram
a1.ro
La mulți ani de Florii! Cele mai frumoase mesaje și felicitări pentru sărbătoriți
HelloTaste.ro
7 rețete cu pește de Florii. Cele mai bune preparate pe care poți să le pui pe masă
Catine
Zodia nefericită a lunii mai 2024. Ea are cele mai multe probleme din cauza stresului
useit.ro
Boala „zombie” care a trecut de la animale la oameni. Deja ar fi făcut 2 victime
as.ro
Sumă uriașă pe care o câștigă zilnic “Pescobar”! A fost dat de gol, după ce a deschis un nou restaurant: „Nu-l bate nimeni!”
MediCOOL
Ce este stomatologia estetică. Cum poți îmbunătăți aspectul danturii
Spynews
Știrile Antena Stars. Oana Lis, încă un gest disperat pentru a face rost de bani. A scos la vânzare și crucea lui Viorel Lis. În ce stare este fostul primar
DeParinti
Cea mai bună tehnică de adormire a copilului. Cum poți să-i oferi un somn de calitate
MediCOOL
Efectele sedentarismului sunt mai grave decât ai crede. Ce se întâmplă când stai 8 ore pe scaun
HelloTaste
Gem de rubarbă. Rețeta unui gem cu gust dulce-acrișor
x