Totul despre serialul Dragoste și ură - Așk ve Mavi. Află detalii despre proiectul din Turcia care a reușit să cucerească publicul

Publicat pe 02.04.2024 la 13:48 Actualizat pe 02.04.2024 la 15:08

Dragoste și ură - Așk ve Mavi este serialul care ajunge la Happy Channel și urmează să încânte fanii cu povestea sa. Află detalii despre proiectul din Turcia.

actori stau unul în fața celuilalt

Emrah Erdoğan İpek și Burcu Kıratlı în serialul Dragoste și ură

Happy Channel

Dragoste și ură – Așk ve Mavi este un serial turcesc ce a reușit să câștige publicul de partea sa între 2016 și 2018. Cu un total de 78 de episoade, drama cucerește de la primele secvențe. Află în articolul de mai jos detalii despre poveeste, dar și secrete despre viețile actorilor care fac parte din distribuție.

Totul despre serialul Dragoste și ură – Așk ve Mavi

Titlul este unul sugestiv, asta pentru că într-adevăr este vorba despre sentimente copleșitoare de-a lungul poveștii. O femeie pe nume Mavi ( Burcu Kiratli) încearcă să-l omoare pe cel responsabil de moartea fratelui său. Cu toate acestea, Ali ( Emrah) nu este criminalul, ci doar încearcă să-l protejeze pe cel care i-a luat acestuia viața cu adevărat. Este vorba chiar despre propriu frate, Cemal ( Cüneyt Mete).

Urmărește Dragoste și ură, de luni până vineri de la 22.00, la Happy Channel

INFORMARESetările tale privind cookie-urile nu permit afișarea conținutului din această zonă. E necesar să accepți cookie-urile social media pentru afisarea acestui tip de conținut. Modifică setările

Timp de trei sezoane, fanii sunt ancorați într-o cu totul altă lume fără a mai putea reveni foarte ușor la realitate. Personajele sunt după cum urmează: Ali, Mavi, Fazil, Refika, Cemal, Ismet, Safiye, Hasibe, Mahmut, Fatma, Pembe, Metin, Sevda, Birgul, Hatice, Ilyas, Gulizar.

Citește și: Özcan Deniz și Fahriye Evcen au format un cuplu. Vezi care au mai fost vedetele care s-au îndrăgostit de celebrul actor din Ziua în care mi s-a scris destinul

Înainte de a luat decizia crimei, Mavi corespondează cu Ali pe tot parcursul timpului cât acesta se află în închisoare. Când se întâlnesc, este clar că legătura dintre ei este cu totul diferită. Decid să se căsătorească, însă chiar în ziua nunții aceasta se hotărăște să ia cea mai importantă decizie, aceea de a-l ucide pe Ali. Cu toate că îl înjunghie, acesta nu dorește să depună plângere, ci îi propune un favor frumoase sale soții, acela de a rămâne împreună. Mavi acceptă propunerea din iubire și încearcă să treacă peste sentimentele de răzbunare pe care încă le nutrește pentru soțul său.

Ali este fiul unei familii înstărite care dorește să-și ajute fratele criminal. Corespondează cu cea care dorește să-l omoare, ba chiar se îndrăgostește de aceasta. Este pregătit pentru a sacrifica totul în numele iubirii. Mavi este frumoasă și naivă. Rămâne fără fratele său încă din copilărie și caută răzbunare. Singurul lucru pe care nu l-a luat în calcul este faptul că s-a îndrăgostit de așa zisul criminal.

Detalii despre actrița Burcu Kıratlı din Dragoste și ură – Așk va Mavi

Născută pe 23 iulie 1989 a fost căsătorită cu artistul Sinan Akçıl de două ori. Au pășit spre altar pentru prima oară în 2018, însă au fost căsătoriți doar 9 luni. Au divorțat în 2019, ca mai apoi să se căsătorească din nou și să divorțeze încă o dată în 2021. Întrebat în luna februarie a anului 2024 despre fostul său soț, actrița nu a ținut să ofere prea mutle detalii în acest sens.

Citește și: Özcan Deniz a publicat o nouă fotografie de pe platourile de filmare Kızıl Goncalar – Muguri roșii. Serialul continuă în Turcia

Într-un interviu recent, actrița a mărturisit că primește tot mai multe cereri în căsătorie pe care le consideră “ciudate”. S-a căsătorit cu fostul său partener în Amsterdam pentru ultima oară în 2019.

‘Sunt o femeie a verii. Ca o femeie a verii mi-e dor de acest anotimp foarte mult. Chiar dacă nu lucrez, am o vacanță minunată. Dacă lucrez, meg în vacanțe din când în când. Merg de la Bodrum spre Alacati. Am foarte mulți prieteni în Alacati.”, a spus vedeta.

În articolul

Totul despre serialul Dragoste și ură - Așk ve Mavi. Află detalii despre proiectul din Turcia care a reușit să cucerească publicul

:
Share pe Facebook Share pe Whatsapp

PARTENERI

Catine.ro
Horoscopul zilei de 2 mai 2024. Taurii trebuie să se concentreze pe carieră. Află ce se întâmplă cu zodia ta
observatornews.ro
Comandă-record la o terasă de 1 Mai. Câţi mici a putut să cumpere un român
a1.ro
Vlad Gherman, imaginea la bustul gol care a încins imaginația fanelor. Cum s-a fotografiat cu o lună înainte de nuntă
HelloTaste.ro
Friptură de miel cu vin și usturoi. Rețetă pentru masa de Paște
Catine
Cât timp se fierb ouăle pentru Paște, înainte de a fi vopsite. Trucuri ca să iasă perfecte
useit.ro
Directoarea Twitter care dormea pe jos să-l susțină pe Elon Musk a ajuns la Meta. De ce a ales să ajungă la competitorul X
as.ro
Averea lui Ionuţ Negoiţă a „explodat”! Ce loc ocupă acum omul de afaceri în topul celor mai bogaţi români!
MediCOOL
Simptomul mai puțin cunoscut de cancer colorectal pe care ar trebui să-l urmărești
Spynews
Cand este Înăltarea Domnului în 2024. Se sărbătorește la 40 de zile după Paște
DeParinti
Tot ce trebuie să știi despre piciorul plat sau platfus: cauze, diagnostic și tratament
MediCOOL
Beneficiile consumului de migdale. Motive pentru a le include în dieta ta
HelloTaste
Cu ce se curăță vopseaua de ouă de pe mâini. Cele mai simple și eficiente trucuri
x