Totul despre serialul Maria și Mustafa. O poveste de dragoste imposibilă, dar modernă

Publicat pe 21.06.2023 la 14:37 Actualizat pe 21.06.2023 la 15:11

Serialul Maria și Mustafa începe la Happy Channel din 21.06 și va fi difuzat de luni până vineri de la 23:00. Totul despre producția turcească.

Jessica May și Hilmi Cem İntepe stau îmbrățișați, unul în fața celuilalt

Jessica May și Hilmi Cem İntepe joacă rolul de protagoniști în serialul "Maria și Mustafa"

Happy Channel

Maria și Mustafa începe la Happy Channel pe 21 iunie 2023 și va fi difuzat de luni până vineri de la 23:00. A avut premiera în Turcia pe postul Atv în anul 2020. Este o poveste de dragoste modernă, dar la fel de imposibilă ca cele de până acum.

Totul despre serialul Maria și Mustafa

În original se numește Maria ile Mustafa și are 17 episoade la fel de intense. Povestea aduce în fața fanilor iubirea dintre Maria ( interpretată de Jessica May) și Mustafa (Hilmi Cem İntepe). Aceasta este o tânără ajunsă în Turcia din Columbia, iar cel din urmă moștenitorul unei familii puternice. După ce Maria susține că tatăl său este responsabil pentru distrugerea familie, află că acesta moare. Revine astfel în turcia pentru a vine prorietatea pe care a moștenit-o din partea lui cu gândul de a-și deschide un restaurant în Columbia. Cu toate acestea, ca în orice altă poveste de iubire, viața tinerei capătă alt sens atunci când îl cunoaște pe Mustafa.

Urmărește "Maria și Mustafa", de luni până vineri de la 23:00, la Happy Channel

Cei doi împart o mașină atunci când avionul în care se află realizează o aterizare de urgență. Destinul celor doi se intersectează din nou, Maria încercând în continuare să vândă proprietatea moștenită. Mustafa vine dintr-o familie bogată și este interesat de fermele ecologice. Viața sa este complicată pentru că ține pe umeri o responsabilitate foarte mare. Atunci când cumnatul său este omorât accidental de către Nihat ( Alpay Kemal Atalan), reprezentanții familiei încearcă să-și mărite copii pentru a nu porni un război sângeros.

Nadire ( Ezgi Celik ) este sora mai mare a lui Mustafa, cea care plânge moartea soțului său. Nihat este acum în închisoare, iar Mustafa se căsătorește cu Gonca ( Tugba Tutug) , sora lui Nihat. Nu o iubește niciodată și nu pretinde a-i fi partener în adevăratul sens al cuvântului.

Cine este Hilmi Cem İntepe, actorul care îl joacă pe Mustafa

S-a născut pe 19 mai 1992 în Turcia și este recunoscu pentru rolurile din “Valurile vieții” ( Bodrum Masali – Waves ), acolo unde a împărțit platourile de filmare în 2016 alături de Alperen Duymaz din “Legea familiei” și Dilan Çiçek Deniz, din același serial. A urmat apoi Tek Yürek în 2019, acolo unde a împărțit platourile de filmare cu Eslem Akar. A urmat în 2023 serialul Tetikçinin Oglu.

Citește și: Bergüzar Korel a publicat fotografii rare cu copiii săi. A ținut să-i transmită un mesaj emoționant lui Halit Ergenç

Este dansator și are peste 700 de mii de fani pe pagina personală de Instagram, acolo unde până în prezent a publicat peste 100 de fotografii și filmulețe. Cea mai recentă dintre acestea este alături de artista și dansatoarea Pırıl Atasev. Printre primele sale roluri se află cel al lui “Yazuv” în “ The Magnificent Century”.

Jessica May joacă rolul de protagonistă și este născută pe 5 decembrie 1993 în Brazilia. La 15 ani și-a luat viața în propriile mâini și a început munca de model. Este căsătorită cu Hüseyin Kara încă din 2018. Printre cele mai îndrăgite roluri ale sale se numără cel al “Mariei” din “Maria și Mustafa”. Are peste 600 de fani pe contul personal de Instagram, acolo unde până în prezent a publicat peste 600 de fotografii și filmulețe.

În articolul

Totul despre serialul Maria și Mustafa. O poveste de dragoste imposibilă, dar modernă

:
Share pe Facebook Share pe Whatsapp

PARTENERI

Catine.ro
Horoscopul zilei de 13 mai 2024. Balațele trebuie să-și găsească echilibrul. Află ce se întâmplă cu zodia ta
observatornews.ro
Când s-a produs cea mai puternică furtună solară înregistrată vreodată de oameni. Este cunoscută şi sub numele de "Evenimentul Carrington"
a1.ro
O tânără a rămas „traumatizată” după ce a aflat secretul iubitului ei. Ce ascundea bărbatul cu care se întâlnea de câteva luni
HelloTaste.ro
Rulouri cu cremă de mascarpone și frișcă. Rețetă simplă și rapidă
Catine
Zodii ambițioase în carieră. Nativii care își doresc să atingă succesul
useit.ro
Cât de fierbinte e Soarele. Experții au dezvăluit temperatura fantastică la care poate ajunge
as.ro
Ion Țiriac și-a dezvăluit marele regret al vieții, ajuns la 85 de ani: „Nu aș mai face la fel niciodată!”
MediCOOL
Alimente vegetale bogate în fosfor. De ce e indicat să le adaugi în alimentație
Spynews
Cine este Nemo, artistul elvețian care a câștigat Eurovision 2024. A spart trofeul pe scenă la câteva secunde după ce l-a primit / VIDEO
DeParinti
Zborul cu un bebeluș: ce trebuie să știi înainte de a pleca
MediCOOL
Cât de periculos este excesul de vitamina D. Ce se poate întâmpla dacă iei doze mari
HelloTaste
Prăjitură cu căpșuni și fistic. Rețeta unui desert de nerefuzat
x