Totul despre serialul “Nu mă părăsi”. Află detalii inedite despre producția turcească

Publicat pe 07.11.2022 la 14:11 Actualizat pe 07.11.2022 la 14:53

Totul despre serialul "Nu mă părăsi". Află detalii inedite despre producția turcească ce va putea fi urmărită de astăzi doar la Happy Channel.

actori nu mă părăsi stau unul lângă celălalt

Serialul "Nu mă părăsi" vine la Happy Channel pentru prima dată

Happy Channel

“Nu mă părăsi” este unul dintre serialele ce ajunge la Happy Channel în această toamnă. Povestea este una cel puțin interesantă, iar acțiunea se petrece în Ankara. Nume noi vin să aducă un suflu proaspăt în această industrie și să lumineze chipurile telespectatorilor ce vor urmări cu sufletul la gură desfășurarea evenimentelor.

Tot ce vrei să știi despre serialul “Nu mă părăsi”

Timp de 4 sezoane și 630 de episoade telespectatorii vor fi purtați către o nouă poveste de iubire, tensiuni și replici cât de poate de acide. În original “Beni Birakma” ( Nu mă părăsi) a apărut în Turcia în 2018 și a reușit să câștige inimile fanilor. Ulterior a fost difuzat în Bulgaria, iar actorii ce fac parte din distribuție s-au bucurat să afle că munca lor este recunoscută și în alte părți ale lumii.

Urmărește serialul "Nu mă părăsi!", de luni până vineri de la 19:00, doar la Happy Channel

Loialitatea personajelor va fi pusă la grea încercare, însă nu vor lipsi nici iubirilr sau trădările și multele răsturnări de situație. “Nu mă părăsi” va fi difuzat în fiecare zi de luni până vineri de la ora 19:00. Serialul spune povestea familiei Sayar, una dintre cele mai vechi nume din Ankara. Capul familiei, bătrânul Cengiz, este foarte atașat de valorile cu care a crescut de-a lungul timpului și încearcă să le insufle și celorlalți.

Tarık (Emrah Akduman), fiind fiul cel mare, reușește să-i calce pe urme și să se bucure de succesul preluat odată cu afacerea familiei. Deși toți speră ca acesta să se căsătorească cu Meltem ( Esengül Aypek), partenera sa de afaceri, se pare că inima tânărului este deja oferită Sılei (Sude Dogar). Fiul cel mic, Emre (Berkay Veli), este un om integru, cu carte, ce studiază încontinuu. Este medic, dar atunci când se îndrăgostește de Zeynep (Sila Özlem Önemli), reușește să stârnească probleme în familie. Filmările pentru serialul “Nu mă părăsi” au avut loc în Ankara, iar ultimul episod a fost difuzat în Turcia pe 18 iunie 2021.

Succesul serialului “Nu mă părăsi” a devenit viral

Cu toate că serialul “Nu mă părăsi” a început în Turcia, succesul său a depășit granițele țării sale și a reușit să ajungă până în Bulgaria. Ulterior, actrița Esengül Aypek a declarat că se bucură de efectul pe care producția l-a avut în afara lumii.

„Sunt foarte fericită că serialul nostru e atât de popular în străinătate. Nu mă părăsi! a fost ca o școală pentru mine. Au fost patru sezoane formidabile. Le mulțumesc foarte mult tuturor celor care ne-au urmărit. Aventura mea în lumea serialelor abia a început și sunt sigură că va continua. Dar acum, am nevoie de o vacanță lungă și relaxantă. Să filmezi 630 de episoade nu e lucru ușor. Sunt obosită. Am nevoie de odihnă”, ”, spune vedeta, potrivit Seriesturkish.com.

Ulterior, vedeta a mai fost văzută într-un thriller în 2018 și din 2021 joacă în serialul „Kaderimin Oyunu”. Una dintre actrițele care se află în distribuție s-a bucurat în 2016 de câștigarea prestigiosului premiu Miss Turkey International. Deși era studentă la Ingineria mecanică, Çağla Çukurova în vârstă de 28 de ani a reușit să-și realizeze planurile în viață.

În articolul

Totul despre serialul “Nu mă părăsi”. Află detalii inedite despre producția turcească

:
Share pe Facebook Share pe Whatsapp

PARTENERI

Catine.ro
Horoscopul zilei de 29 martie 2024. Vărsătorii pierd sume importante de bani. Află ce se întâmplă cu zodia ta
observatornews.ro
Alerte meteo de vreme severă imediată emise de ANM. Cod galben în mai multe zone din țară, în următoarele ore
a1.ro
Ianca Simion, apariție superbă într-o ținută cu spatele gol. Cât de bine arată fiica lui Răzvan Simion
HelloTaste.ro
Baghete crocante cu miez pufos. Rețetă din bucătăria franțuzească
Catine
4 zodii care își schimbă complet viața în aprilie 2024. Află ce le rezervă astrele
useit.ro
Avertismentele surprinzătoare ale autorităților înainte de eclipsa solară din aprilie 2024. De ce recomandă proviziile de mâncare pentru localnici
as.ro
La 78 de ani, Cristian Gațu se iubește cu menajera familiei! Divorțează după 53 de ani de căsnicie: „Nu mă simt vinovat!”
MediCOOL
Câți pași este indicat să faci într-o zi. De ce se recomandă să mergi pe jos mai mult
Spynews
Doliu în lumea muzicii din România! A murit George Nicolescu, solistul de muzică ușoară care s-a născut orb / FOTO
DeParinti
Produse cosmetice care pot afecta sănătatea fătului. La ce să fii atentă dacă ești însărcinată
MediCOOL
Fibromul uterin: cauze, simptome și tratament
HelloTaste
5 rețete cu sparanghel pentru toate gusturile. Te vei bucura de ele primăvara aceasta
x