Totul despre telenovela “Cafea cu parfum de femeie”, o producție cu William Levy și Carmen Villalobos în rolurile principale

Publicat pe 22.02.2023 la 17:05 Actualizat pe 22.02.2023 la 18:56

Totul despre telenovela “Cafea cu parfum de femeie”, o producție cu William Levy și Carmen Villalobos în rolurile principale.

William Levy poartă o cămașă albastră și o ține în brațe pe Laura Londono și Carmen Villalobos stă lângă ei

Totul despre telenovela “Cafea cu parfum de femeie”, o producție cu William Levy și Carmen Villalobos în rolurile principale

Happy Channel

Mult îndrăgitul actor William Levy ajunge la Happy Channel în telenovela “Cafea cu parfum de femeie”. Alături de Carmen Villalobos și Laura Londoño joacă rolul de protagonist într-una dintre cele mai îndrăgite producții.

Totul despre telenovela “Cafea cu parfum de femeie”, o producție cu William Levy și Carmen Villalobos în rolurile principale

“Cafea cu parfum de femeie” sau în original “Cafe con aroma de mujer” este disponibilă din 6 martie de la 16.15 doar la Happy Channel. Prima telenovelă columbiană a apărut la începutul anilor ’90 cu Margarita Rosa de Francisco și Guy Ecker în rolurile principale. Este una dintre cele mai îndrăgite producții realizate vreodată.

În primăvara anului 2020, cei de la Telemundo au lansat o altă versiune, mult mai modernă. După 26 de ani de la prima idee a poveștii, fanii au reacționat cum nu se poate mai bine. William Levy, unul dintre cei mai atrăgători bărbați din Mexic, a fost distribuit în rolul principal. După o pauză de 8 ani la acea vreme, actorul a decis să revină în atenția publicului în rolul lui Sebastián Vallejo.

Carmen Villalobos, cea pe care o știm deja din producții precum “Și fără sâni există paradis”, joacă rolul de antagonistă, ca Lucia, sora lui Sebastian. A fost pentru prima oară când vedeta a jucat într-un rol negativ. Protagonista este Laura Londoño și joacă rolul Teresei Suarez sau Gaviota. O actriță aproape necunoscută din Medellin, a lucrat ca model încă de la vârsta de 10 ani.

Este pasionată de arte și a studiat arhitectura, dansul dar și actoria la New York. De aceea, știm fără doar și poate că vedeta chiar poate cânta. Gaviota întotdeauna surprinde în telenovelă cu câte un cântec fără seamăn. Filmările pentru “Cafea cu parfum de femeie” au avut loc în Columbia în 2020, primul episod fiind lansat în luna mai a anului 2022.

Povestea telenovelei “Cafea cu parfum de femeie”

Telenovela “Cafea cu parfum de femeie” cu William Levy a păstrăt toate denumirile personajelor din ideea originală, dar și coloana sonoră. Margarita Rosa de Francisco a interpretat toate melodiile Gaviotei, fiind foarte ascultate în anii 1994 – 1995, pe atunci producția fiind difuzată pe Antena 1.

Cu toate acestea, dacă în prima variantă Sebastian jucat de Guy Ecker, avea probleme de intimitate, în ideea prezentată anul acesta, nu mai este cazul lui Sebastian, jucat de William Levy.

Povestea are loc în Columbia, acolo unde Teresa Suarez sau Gaviota, se îndrăgostește de Sebastian Vallejo, acesta fiind un tânăr cuceritor, fiul unui om de afaceri ce deține plantația pe care lucrează fata. Cu toate că se iubesc, cei doi se despart din cauza mai multor circumstanțe nefericite. Acesta se căsătorește cu Lucia. Teresa Suarez ține să se reinventeze ca femeie de afaceri care acum trăiește la oraș. Cu toate că s-au păstrat anumite idei din varianta originală, protagonista a mărturisit că filmările aduc idei moderne pentru generația nouă.

„Eu glumesc mereu că e vorba de o Gaviota cu telefon mobil. Chiar va fi o versiune diferită, pentru că una e povestea de acum 25 de ani, alta este cea de acum. Totul s-a schimbat foarte mult, noi ne-am schimbat, femeile mai ales”, a declarat Laura Londoño pentru people en espanol.

În articolul

Totul despre telenovela “Cafea cu parfum de femeie”, o producție cu William Levy și Carmen Villalobos în rolurile principale

:
Share pe Facebook Share pe Whatsapp

PARTENERI

Catine.ro
Horoscopul zilei de 26 aprilie 2024. Gemenii încep un proiect nou. Află ce se întâmplă cu zodia ta
observatornews.ro
Reacţia unui turist belgian care a mers pentru prima dată cu Mocăniţa în Bucovina: "Doamne! Ce am făcut să merit?"
a1.ro
Ce legătură este între Anamaria Prodan și Gabriela Lucuțar. Impresara și Regina Întunericului se cunosc de mulți ani
HelloTaste.ro
Carne de porc cu legume la cuptor, perfectă pentru masa de Paște
Catine
Zodii norocoase în ziua de 26 aprilie 2024. Trei nativi care vor avea parte de reușite
useit.ro
De ce îți merge atât de greu telefonul. Experții au dezvăluit motivele reale
as.ro
Alexandra Stan s-a filmat fără sutien şi le-a pus o întrebare fanilor! Ce a vrut să afle excentrica artistă
MediCOOL
Ce este un RMN, când este indicat și cum te pregătești pentru el
Spynews
Locul accidentului în care a murit Mădălin din Olt a luat foc! Totul a fost distrus complet de flăcări: ”Din cauza...” / FOTO
DeParinti
5 semne că adolescentul este dependent de telefon
MediCOOL
Obiceiuri sănătoase pentru a trăi mult. Cum îți pot crește durata de viață
HelloTaste
7 condimente pentru carnea de miel. Ce nu trebuie să-ți lipsească pentru o masă delicioasă
x