Totul despre viața și cariera actriței Evrim Doğan din “Dragostea plutește în aer”. Cum arată vedeta în timpul liber

Publicat pe 27.10.2022 la 12:00 Actualizat pe 27.10.2022 la 08:10

Evrim Doğan din “Dragostea plutește în aer”, dincolo de platourile de filmare. Totul despre viața și cariera actriței.

Evrim Doğan zâmbește, poartă o bluză cu mâneci scurte și are părul lung, ondulat, desprins

Evrim Doğan din “Dragostea plutește în aer”

Happy Channel

Evrim Doğan este cunoscută publicului pentru rolul “Ayfer Yildiz” din “Dragostea plutește în aer”, însă puțini știu aceste detalii despre vedetă. S-a născut în Turcia și este la bază actriță de teatru. A reușit de-a lungul timpului să se facă cunoscută datorită rolurilor de excepție pe care le-a avut.

Adepta rețelelor sociale, Evrim Doğan postează în mediul online atât fotografii de pe platourile de filmare, cât și din viața de zi cu zi.

Totul despre viața și cariera actriței Evrim Doğan din “Dragostea plutește în aer”

Evrim Doğan s-a născut pe 5 septembrie 1977 în Ankara și este o vedetă de teatru, cinema și televiziune. Are 1.72 înălțime, aproximativ 52 de kg, este zodia Fecioară, are ochii căprui și se mândrește cu faptul că are o soră.

Cu peste 400 de mii de urmăritori doar pe pagina personală de Instagram, Evrim Doğan reușește să fie o prezență nelipsită din mediul online. După terminarea liceului, vedeta și-a dorit să se înscrie la Facultatea de Psihologie, însă o un alt vis de nestăvilit a fost acela de a ajunge independentă, de a trăi singură, fără ajutor din partea familiei.

INFORMARESetările tale privind cookie-urile nu permit afișarea conținutului din această zonă. E necesar să accepți cookie-urile social media pentru afisarea acestui tip de conținut. Modifică setările

“Pur și simplu îmi doream acest lucru. Am dat examenele și scorul meu a fost de ajuns pentru a intra la Universitate. Am intrat acolo în grupul de teatru. Am vrut să socializez, să cunosc lume, însă iubirea pentru teatru o aveam încă de mică. Atunci, la facultate, m-am implicat mai mult.”, a declarat Evrim Doğan, conform Seriesturkish.com.

Evrim Doğan a mărturisit că atât colegii din echipa de teatru, cât și profesorii, au fost impresionați și au sfătuit-o să nu renunțe niciodată. Vedeta a terminat Facultatea de Turism, dar și-a continuat visul de a deveni actriță.

Evrim Doğan din “Dragostea plutește în aer”, o artistă completă

Primul rol a fost în seria “A Tale of Istanbul”: „Am jucat rolul unei servitoare. Deschideam ușile actorilor principali și îmi așteptam replicile care nu mai veneau și mă gândeam că într-o zi voi fi și eu în locul lor.”, a mărturisit vedeta.

Evrim Doğan este absolventă a Anadolu University State Conservatory, Departamentul de Teatru. Rolul care i-a adus o recunoaștere internațională a fost “Nermin” în seria “Gülümse Yeter”.

“Am fost pentru atâtea audiții, am trecut prin atâtea lucruri, nici nu-mi mai aduc aminte. Au fost mereu momente amuzante în cadrul audițiilor. Eram stresată și încordată mai mereu.”, a mărturisit actrița.

În ceea ce privește dragostea, Evrim Doğan este de părere că atunci când iubești te simți puternic. Vedeta este într-o relație cu actorul Yener Özer. Cei doi împărtășesc deseori fotografii în mediul online, iar recent îndrăgostiții le-au arătat fanilor noul membru al familiei, un patruped.

Evrim Doğan este o iubitoare de animale, dar și de natură, în general de frumos. Amprenta de artistă se află în fiecare situație a vieții sale. Cât despre colegii de platou din “Dragostea plutește în aer”, aceștia o apreciază pe vedetă de fiecare dată când au ocazia, fără a uita de clipele minunate petrecute pe set.

O persoană discretă, dar totodată mândră să împartă cu fanii ei clipe de poveste, Evrim Doğan se numără printre cele mai iubite vedete la momentul actual.

În articolul

Totul despre viața și cariera actriței Evrim Doğan din “Dragostea plutește în aer”. Cum arată vedeta în timpul liber

:
Share pe Facebook Share pe Whatsapp

PARTENERI

Catine.ro
Horoscopul zilei de 29 martie 2024. Vărsătorii pierd sume importante de bani. Află ce se întâmplă cu zodia ta
observatornews.ro
Braşoveanul care îşi vinde cu 25.000 de euro garajul din lemn dezvăluie ce oferte a primit. "Sunt în discuţii cu două persoane"
a1.ro
Enrique Iglesias a publicat pe pagina sa oficială de Facebook un clip video cu Ramona Olaru și cu magicianul Robert Tudor
HelloTaste.ro
Baghete crocante cu miez pufos. Rețetă din bucătăria franțuzească
Catine
4 zodii care își schimbă complet viața în aprilie 2024. Află ce le rezervă astrele
useit.ro
Ce înseamnă Wi-Fi, de fapt. Puțini știu de unde vine denumirea
as.ro
Horaţiu Moldovan şi-a făcut publică relaţia cu fosta iubită a lui Dragoş Nedelcu! Primele imagini cu cei doi sărutându-se!
MediCOOL
Câți pași este indicat să faci într-o zi. De ce se recomandă să mergi pe jos mai mult
Spynews
Imagini dureroase de la înmormântarea Andreei, studenta ucisă de Mirel în Timișoara. Familia și prietenii și-au luat rămas bun de la ea / VIDEO
DeParinti
Produse cosmetice care pot afecta sănătatea fătului. La ce să fii atentă dacă ești însărcinată
MediCOOL
Fibromul uterin: cauze, simptome și tratament
HelloTaste
5 rețete cu sparanghel pentru toate gusturile. Te vei bucura de ele primăvara aceasta
x