Totul despre Yağmur Tanrısevsin din serialul “Inimă Rănită”. Detalii inedite despre îndrăgita actriță

Publicat pe 29.08.2022 la 15:59 Actualizat pe 29.08.2022 la 17:41

Yağmur Tanrısevsin face parte din celebrul serial "Inimă rănită". Află detalii inedite despre îndrăgita actriță.

Yağmur Tanrısevsin poartă o rochie albă de mireasă și are părul lung

Yağmur Tanrısevsin din serialul “Inimă Rănită”

Happy Channel

Yağmur Tanrısevsin face parte din distribuția celebrului serial “Inimă rănită”. Se numără printre actrițele îndrăgite ale Turciei și este o speranță a cinematografiei. Află tot ce te interesează despre viața și cariera sa.

Totul despre Yağmur Tanrısevsin din serialul “Inimă Rănită”

Yağmur Tanrısevsin din “Vis de iubire” s-a născut pe 24 august 1990 și este o cunoscută actriță din Turcia. De asemenea este cunoscută ca și designer. Absolventă a Marmara University în cadrul Departamentului de Arte, a știut întotdeauna care este calea pe care își dorește să meargă în viață. Cu o diplomă în crearea de artă ceramică, se poate lăuda și cu peste 3 milioane de fani pe contul personal de Instagram. După terminarea studiilor și-a continuat cariera de actriță și nu s-a oprit din a-și practica hobbyul.

Urmărește "Inimă rănită", de luni până miercuri de la 20:00, doar la Happy Channel

A luat lecții de actorie de la profesioniști precum Meltem Cumbul, Betül Alganatay, Ümit Çırak, Bahar Kerimoglu și Merve Taşkan. Și-a făcut debutul în cinematografie în filmul horror englezesc “The tragedy”. De asemenea, a fost invitat special în cadrul producției “Pis Yedili”. În 2011 a jucat în serialul “Adını Feriha Koydum”. În 2013 a fost distribuită în producția “Aşk Ağlatır”.

INFORMARESetările tale privind cookie-urile nu permit afișarea conținutului din această zonă. E necesar să accepți cookie-urile social media pentru afisarea acestui tip de conținut. Modifică setările

Și-a continuat cariera artistică cu un rol în serialul “ Geniş Aile: Yapıştır”, acolo unde a jucat rolul “Çağla”, dar și “Yok Artık 2”, acolo unde a interpretat rolul “Damla”. A devenit cunoscută la nivel internațional odată cu rolul “Melis Güzel” în seria “Güneşi Beklerken”. Acolo a intrat în pielea unei fete dintr-o familie înstărită care a trecut fulgerător într-o criză emoțională. În 2014 s-a alăturat distribuției “Kaçak”, acolo unde a jucat alături de Haluk Bilginer.

Printre rolurile sale se numără și cele în producții precum “Bana Baba Dedi”, „Mayıs Kraliçesi” și “İki Yalancı”. În 2020 a jucat în filmul “Baba Parası”, votat în aprilie 2021 ca fiind a 68-a cea mai vizualizată producție turcească.

Viața personală a vedetei din serialul “Inimă rănită”

Se pare că numele Yağmur Tanrısevsin se apropie fără voie de cel al faimoasei Demet Özdemir, asta pentru că Oğuzhan Koç a fost cel care a întreținut relații intime cu actrița din “Inimă rănită”. Acesta lucru s-a întâmplat după ce interpretul a finalizat relația de lungă durată pe care a avut-o cu Zeynep Koçak.

Yağmur Tanrısevsin și Oğuzhan Koç au avut o relație de 4 ani, însă după ce aceasta a luat sfârșit, interpretul a cunoscut-o pe frumoasa vedetă din “Vis de iubire”. Yağmur Tanrısevsin este activă în mediul online, în special pe Instagram, acolo unde are peste 3 milioane de internauți care îi urmăresc fiecare mișcare. Are peste 400 de fotografii și filmulețe postate acolo, locul în care actorii se simt mai aproape de cei care îi îndrăgesc.

Citește și: Bergüzar Korel din “1001 de nopți” oferă sfaturi mamelor de fete. Ce a postat actrița în mediul online

Actrița din “Inimă rănită” și-a sărbătorit recent ziua de naștere și a lăsat un mesaj emoționant pentru prietenii care i-au fost alături de-a lungul timpului.

“Aș vrea să le mulțumesc prietenilor care mi-au pregătit o surpriză de ziua mea, toți cei care au fost alături de mine, care mi-au trimis mesaje și s-au gândit la mine, au donat pentru cauzele în care cred. Așa mi-au atins sufletul și m-au făcut să mă simt apreciată. Vă mulțumesc tuturor în parte. Sunt foarte fericită.”, a scris vedeta.

În articolul

Totul despre Yağmur Tanrısevsin din serialul “Inimă Rănită”. Detalii inedite despre îndrăgita actriță

:
Share pe Facebook Share pe Whatsapp

PARTENERI

Catine.ro
Horoscopul zilei de 20 aprilie 2024. Gemenii sunt sfătuiți să afle mai multe despre ei. Află ce se întâmplă cu zodia ta
observatornews.ro
Alerte meteo de vreme severă imediată emise de ANM. Cod galben în mai multe zone din țară, în următoarele ore
a1.ro
Lino Golden și Delia s-au căsătorit! Cât de spectaculos au arătat cei doi într-o zi atât de importantă
HelloTaste.ro
Gâteau St. Honoré. Rețetă de tort ecler cu caramel sărat
Catine
Zodii care au parte de experiențe memorabile pe 20 aprilie 2024. Vezi dacă te numeri printre ele
useit.ro
O româncă se luptă cu Elon Musk în instanță. Numele ei e inscripționat pe mașinile Tesla: „Vreau să aibă decența să își ceară scuze”
as.ro
Ce studii are „cea mai frumoasă femeie din România”. Interdicţia pe care i-a pus-o soţului ei: „Doar două ore, în weekend!”
MediCOOL
Remedii împotriva răului de mișcare. Cum îl poți trata
Spynews
Imaginile durerii de la înmormântarea lui Costel Corduneanu! Familia lui, în lacrimi în timpul slujbei / VIDEO
DeParinti
Deshidratarea la copii: care sunt cauzele și ce simptome apar
MediCOOL
Proprietățile medicinale ale ceaiului de păpădie. Efectele asupra sănătății organismului
HelloTaste
Pate de gâscă cu merișoare și fulgi de migdale. Rețetă pentru micul dejun
x