Tuba Büyüküstün din Asi – Împotriva destinului, printre cele mai frumoase femei din Turcia. Ce fotografii postează vedeta în mediul online

Publicat pe 29.05.2023 la 18:43 Actualizat pe 29.05.2023 la 20:25

Tuba Büyüküstün din Asi – Împotriva destinului se află printre cele mai frumoase, dar și iubite femei din Turcia. Vedeta are milioane de fani pe contul personal de socializare.

Tuba Büyüküstün poartă părul prins

Tuba Büyüküstün din Asi – Împotriva destinului, printre cele mai frumoase femei din Turcia

Happy Channel

Hatice Tûba Büyüküstün s-a născut pe 5 iulie 1982 în Turcia. Este o actriță cu multe premii la activ și una dintre cele mai populare vedete din țara sa natală. De asemenea, este printre cele mai bine plătite faimoase din serialele celebre.

Tuba Büyüküstün din Asi – Împotriva destinului, printre cele mai frumoase femei din Turcia

Pe 28 iulie 2011 s-a căsătorit în Franța cu actor turc Onur Saylak. A devenit mămică de gemene în ianuarie 2012, atunci când s-au născut Maya și Toprak. Cu toate acestea, îndrăgostiții s-au despărțit pe 5 iunie 2017. După perioadă în care a jucat în nenumărate reclame TV, și-a făcut debutul în ultimele 4 episoade ale Sultan Makamı în 2003. A urmat rolul Zarife în Çemberimde Gül Oya în 2004, urmat de seria Ihlamurlar Altında în 2005.

Urmărește Asi - Împotriva destinului, sâmbătă și duminică de la 20:00, doar la Happy Channel

INFORMARESetările tale privind cookie-urile nu permit afișarea conținutului din această zonă. E necesar să accepți cookie-urile social media pentru afisarea acestui tip de conținut. Modifică setările

A urmat Asi – Împotriva destinului între 2007 și 2009, alături de Murat Yıldırım și Çetin Tekindor. În Istanbul, muzeul Madame Tussauds i-a adus onoarea de a avea reprezentată o figură de ceară în mărime naturală. Astfel, a intrat în categoria figurilor iconice. Cunoscută pentru impresionanta carieră, a reușit de-a lungul timpului să câștige nenumărate premii.

“O consider ca fiind una dintre cele mai extraordinare experiențe din viața mea.”, a declarat vedeta din Asi – Împotriva destinului. În 2016, a reușit să atragă atenția în cadrul celei de-a 13-a ediții a Dubai International Film Festival. A pășit atunci pe covorul roșu primind atenție din partea tuturor.

“Nu știu ce fel de lume le așteaptă pe fetele mele. Sper că toate grijile mele de acum sunt nefondate. Am spus-o când am devenit mămică pentru prima oară. Este foarte dificil să mor în acest moment. Sunt foarte deschisă cu fetele mele. Le arăt că nu sunt perfectă. Am griji, am probleme, am treburi de rezolvat și sunt vremuri în care mă simt foarte prinsă cu totul.”, a declarat aceasta.

Confesiunile actriței au venit pe rând

A reușit să atragă atenția cu rolul din serialul Zeytin Ağacı (Olive Tree) care a fost filmat pentru Netflix. Aceasta trăiește în prezent la Paris. Gemenele vedetei studiază acolo.

“Sunt într-un proces continuu de a mă cunoaște. Mă schimb mereu. Am foarte multe detalii. Dacă ar fi să definesc una, aș fi nedreaptă cu altele. Sunt fericită cu felul în care sunt. Sunt bucuroasă că sunt așa cu judecățile mele, cu greșelile, cu acțiunile și lucrurile mai puțin plăcute.”, a menționat vedeta din Turcia. Aceasta recunoaște că se plimbă deseori pe străzile din Paris și vizitează expoziții.

“Cu toate că sunt la extreme cu sentimentele mele, nu trăiesc la extreme în viață. Este o Tuba în mine pe care cei din exterior nu o văd.”, a mărturisit, spunând că arată exact contrariul a ceea ce văd fanii din mediul online.

“Vreau ca oamenii să spună că am trăit așa cum am simțit. Primii ani au fost pentru muncă. Acum, la 30 de ani îmi petrec timpul cu copiii mei. Abia aștept să împlinesc 40 de ani.”, a menționat vedeta din Turcia și protagonista seriei celebre, Asi-Împotriva destinului.

În articolul

Tuba Büyüküstün din Asi – Împotriva destinului, printre cele mai frumoase femei din Turcia. Ce fotografii postează vedeta în mediul online

:
Share pe Facebook Share pe Whatsapp

PARTENERI

Catine.ro
Horoscopul zilei de 27 aprilie 2024. Gemenii traversează o perioadă plină de agitație. Află ce se întâmplă cu zodia ta
observatornews.ro
Ciprian a refuzat să plătească 24.000 de euro meşterilor şi îşi renovează singur garsoniera din Cluj. Cât îl costă acum
a1.ro
Ce legătură este între Anamaria Prodan și Gabriela Lucuțar. Impresara și Regina Întunericului se cunosc de mulți ani
HelloTaste.ro
Cu ce se ung cozonacii ca să iasă lucioși și perfect rumeniți. Secrete pentru un cozonac aspectuos
Catine
Horoscopul lunii mai 2024. Nativii vor găsi timp pentru dezvoltare personală și socială
useit.ro
Cosmonautul abandonat în spațiu. De ce au refuzat oficialii ruși să îl aducă înapoi pe Pământ pe Sergei Krikalev
as.ro
Decizia pe care au luat-o Andreea Bălan şi fostul ei soţ, la mai bine de doi ani de la divorţ! Cântăreaţa a dezvăluit totul!
MediCOOL
Ce este hernia ombilicală. Cauze, evoluție și tratamente
Spynews
Știrile Antena Stars. Oana Lis, încă un gest disperat pentru a face rost de bani. A scos la vânzare și crucea lui Viorel Lis. În ce stare este fostul primar
DeParinti
7 semne că ai crescut cu părinți imaturi emoțional
MediCOOL
Beneficiile uleiurilor esențiale. Ce efecte pot avea asupra sănătății tale
HelloTaste
Friptură fragedă de curcan la cuptor. Rețeta perfectă pentru masa de Paște
x